Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 Badyliano, ja zapraszanie na ślub (jestem już 9 miesiecy po) uważałam za największy wysiłek, zaprosiliśmy 212 osób (106 zaproszeń) osobiście w jeden weekend :D mój mąż kierował a ja z więkością zapraszanych gości "musiałam" wypić kieliszeczek wódeczki, łyczka winka i takie tam :D pod koniec myślałam, że umrę :D ale trzymałam się dzielnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 zapraszamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Tez mam taka nadzieje ale wole sie nie nastawiać zabardzo bo potem rozczarowanie.. Mój ma wtorek i środę wolne wiec szybko mi zleci a jak nie dostane do piątku to moze zatestuje bo mam juz jeden kupiony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 no to wielki wyczyn :) podziwiam Cię :) mnie zbrzydła kawa i herbata.... masakra to była.jeszcze mój P nie zbyt jest rozmowny więc ja musialam za 2-óch gadać .... ehhhh ale dalismy radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 najfajniejsze chwile przed Wami, gratulacje :D wszystko się tak ułoży, że bedziecie najszczęśliwsi na świecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 martha0 ojjj mnie by korcił test ale mój P powiedzial ze mi nie kupi :P i ma racje. wole miec niespodzianke na święta ;P ja czekam do świąt z testem. ale pewnie @ i tak przylezie. a Tobie na pewno sie udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 dziękuje :) mam nadzieje że wszystko będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Mnie tez korci :) ale chyba lepiej będzie poczekac :) a nawet mu nic nie mowilam ze cos podejrzewam ani nic :) chce mu zrobić niespodzianke wiec testować jak go nie będzie w domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 trzymam kciuki :) ojjj a gdzie tam do piątku :( az tyle musimy czekać i będziesz nas trzymac w niepewności???? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 zaczynam sie denerwowac:( jak to mozliwe ze na dniach mam miec owulacje,najpozniej do czwartku i nadal nie mam sluzu plodnego:( nonstop metny i bialy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Ale wydaje mi się ze moze cos podejrzewać ale nic nie mówi :) wczoraj po pracy sobie dwa piwka wypil i tak śmiesznie oddychal przy nich jakby nad czymś myslal, ale nie pytalam :p i nie moglam potem zasnąć przez te piwa bo je czulam :\ musial sie do mnie dupa obrócić xD i ręce mi walily przyprawami mimo ze mylam je po robieniu obiadu kilkanaście razy :[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 śluz moze sie zmienic w kilka godzin. więc sie nie denerwuj. pij duzo wody mineralnej nie gazowanej. bo organizm musi mieć odpowiedni nawilżacz ;P no chyba że stosujesz inne suplementy ,,wspomagacze" nie martw się sluz się pojawi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 martha0 czyżby węch Ci sie wyostrzył ;) no no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 A no sama siebie będę trzymala tez :) a was wysypuje na twarzy albo na plecach przed @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 wlasnie nie stosuje nic:( aletojuz poneidzialek i nadal nic:( choc z 2 strony powinnam sie cieszyc,bo moze maz zdazy przyjechac w srode,i zdazy popracowacnad synem:)Marta z mezem wlasnie ustrugali synka w dzien po owulacji wiecmozecos z prawdy w tymjest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 martha0 czyżby węch Ci się wyostrzył??? no no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 mnie nie:) wczoraj myslalam ze cosmi wyskoczylo i ze to moze jakis znak przed owulka,ale jednak topajakmnie ugryzl podokiem;p i caly policzek spuchniety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 No nie moglam zasnąć wczoraj jak lezal do mnie przodem a ja na plecach to czulam piwo, na boku nie moglam bo plecy bolalaly a na drugim tez nie bo znów czulam. Potem sie obrocil a ja na brzuch ręce pod poduszkę i zasnelam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 no to nie masz się czym stresowac do srody jeszcze daleko. u mnie biały i gesty sluz porzedza sluz tej dobrej jakości. wiec czekaj cierpliwie i pij wody dużo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 metusia, wróć kilka stron do tyłu, kiedy pisałam o śluzie z Marusią, ona podała kilka fajnych sposobów na pływanie w śluzie :) m.in. syrop, jakieś kapsułki z olejem i inne :) niczym się nie martw, bo już dzisiaj męża wystraszyłaś, teraz nie możesz siebie zablokować ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 A mnie wlasnie w tym cyklu to chyba z 4 potężne na twarzy :( aż sie czulam brzydka i we wtorek albo srode tydz temu mój mówil ze mi dużo malych krostek wyskoczylo na plecach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 to wygląda mi to na ciążę :) ja niestety miałam dziwne przeziebienie 4 dni temu i został mi tylko zapchany nos (nie katar) i co dziwne czuję wszystkie zapachy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Ja śluzu teraz prawie wcale nie mam a jak jest to biaaly a w dni plodne zawsze mam go duuuzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 a ja mam teraz odwrotnie niż zwykle. mam wilgotno własnie a w poprzednich cyklach miałam właśnie sucho. nie wiem przez co te zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Ja bylam przeziębiona w zeszlym miesiącu :p teraz tylko mi trochę kaszel jeszcze zostal ale to zakaszle z 3 razy w ciągu dnia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martablond 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 podam jescze raz sposoby na sluz - guzjazyl syrop wykrztuszny zarzywanyo od pierwszego dnia cyklu do dnia owu. olejek z wiesiołka w kapsułkach ( ja zaywałam z firmy oeparol , lub wcianaie siemia lnianego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 A sutki was bola? Mnie zawsze bolaly a teraz mogę sobie wcisnąć i nic. Tylko calych piersi nie mogę bo bola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 ja na pewno w następnym cyklu zacznę od tego syropu :D bo takiej posuchy jak po odstawieniu tabletek anty nie miałam nigdy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Ścisnąć mialo byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 mnie bolą sutki, od samego stanika ale jeszcze gorzej jest gdy go nie ma i jakaś tkanina ich dotyka, ale nie sądzę by to był jakiś ważny objaw. Jak się chce to wmówić sobie można że wzmożona potliwość w okolicach stóp jest objawem ciąży. I stąd się biorą te wszystkie załamania przy testowaniu, kiedy jest tylko jedna kreska.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach