Gość czytataczytacytatytacyta Napisano Kwiecień 7, 2014 Kiedy nie mieszkaliśmy razem, czyli przed ślubem, każdy weekend to był seks maraton - w domu, w samochodzie, na łonie natury - az mi sie łezka w oku kręci :) Potem zaczął lekko przybierać na wadze, a potem jeszcze poszedł do bierzmowania - no i teraz to mogiła jest z seksem, naprawdę. Myślę jednak, że przede wszystkim nadmierna waga jest temu winna. Ma w tej chwili BMI 35.5 i przysięgam - ja go tak nie utuczyłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 każdy facet jest inny :) i to jest w tym wszystkim najlepsze, bo każda z nas może wybrać tego, który jest dla niej najodpowiedniejszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Nom dokładnie :) moj ma 27 lat a jeszcze rok temu w Polsce pytali go o dowod :D jak sie ogolil :p chociaz ja tez wyglądam bardzo mlodo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaImięMiEulalia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 My mamy oboje po 29 ale nikt nam tez tyle nie daje. Młodość zewnętrzna, a dziady wewnętrznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 ja też z mężem jesteśmy w tym samym wieku (24l.) Jesteśmy klasową parą z liceum jeszcze :D oboje tacy sami, uparci, wulkany energii, gadatliwi :D no i jeszcze się nie pozabijaliśmy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 witam po małej przerwie ale musiałam nakarmić mojego P bo był na przerwie w domku. jak wam mija dzionek??? mnie brzuch i plecy bolą... jak na @ a wcześniej nigdy mnie nie bolal dopiero w dniu kiedy @ przycchodzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 to może akurat @ się przesunie na dzisiejszy dzień.. w tabelce wpisałaś że @ wypadać ma jutro więc jeden dzień różnicy często się zdarza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 każdy kij ma dwa końce! @ oznacza też początek nowego cyklu pełnego przyjemności :) a tak poza tym nie ma co na zapas się martwić i zawsze szukać powodów do zmartwienia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 nie no ja do tego podchodze co ma być to bedzie.... nic się niedzieje bez przyczyny. wiec nie poddaje się :) będę czekać tyle ile jest mi dane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 nie no ja podchodzę do tego że co ma byc to będzie. nic nie dzieje sie bez przyczyny :) bedę czekac tyle ile jest mi pisane :) nie poddaje się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 czytajaca,jakbym czytala o moim mezu;p najlepiej tak "swojsko";D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 badyliano trzymamy za Ciebie kciuki:) a ze tak zapytam, jakie testy zazwyczaj robicie? quick vue,bobo test?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 dzieki :) ja zazwyczaj clear blue bo w UK takie są dostepne. ale teraz to mam zakaz testu :) mój P mi zabronił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 a co myslicie i testach z allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 ja sie nie wypowiem bo nigdy nie kupowałam przez allegro. ale pewnie nie ma żadnej różnicy chyba tylko cenowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 a comyslicie o allegrowych testach?:) wierzycie ze to sa naprawde bobotesty tylko sa po 1 zl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Wiecie co.. A mi tak jakoś niedobrze teraz :( jakby mi cos w gardle siedzialo :( a brzuch lekko boli. A co do testu to ja mam ultracheck teraz prawie 14 euro za 2 testy w środku.. Ale zostal mi tylko jeden xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 czytajaca ,Ty nie mieszkasz w PL tak?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Na allegro tez nigdy nie kupowalam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Martao-dzidzia daje o sobie znac?;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie mam pojęcia :) obym tylko nie wymiotowala bo tego nienawidze!!! Pamietam jak bylam mala i mi bylo niedobrze mama dawala jakieś ziolka by zoladek zaczal pracować i jak wypiam to sie tylko modlilam by zaczelo mi tam jezdzic by zaczal pracować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 ZASTANAWIAM SIE CZY NIEKUPIC Z 20 TAKICH TESTOW;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martha0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Kurcze od jakiegoś czasu zbieram sie by posprzątać w domu i mi to nie wychodzi a obiad jeszcze trza zrobić :p tylko mieso wyciagnelam z zamrażalki bo wczoraj zapomnialam :( i wrzucilam pościel do prania xD odezwę sie niedlugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 a mnie dopadł jakiś dołek .... aż mi sie płakać chce... wszystko mnie jakoś dobija. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 ojjjj badyliano a co siedzieje? Ty jutromasz terminokresu tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 no niby tak... i pewnie się zjawi.... już sama nie wiem co ze sobą zrobić. wrócę tu później. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 moze toz nerwow sie tak zle czujesz, bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metusia 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 moze toz nerwow sie tak zle czujesz, bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanta255 Napisano Kwiecień 7, 2014 Metusia kupuj te testy, w aptece jest naliczona duża marża, w cenę wchodzi też transport, coś dla przedstawiciela danej firmy, coś dla zysku apteki, na wypłatę dla farmaceutów... Stąd te ceny w aptekach, a wartość takiego testu to kilkadziesiąt groszy :) zamawiaj więc hurtem z allegro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badyliano Napisano Kwiecień 7, 2014 nie to nie nerwy.... nie mam sie czym denerwować. taki jakiś humor mnie dopadł... nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach