Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martablond

Starania o dziecko wiosna 2014

Polecane posty

Gość czytataczytacytatytacyta
Kiedy nie mieszkaliśmy razem, czyli przed ślubem, każdy weekend to był seks maraton - w domu, w samochodzie, na łonie natury - az mi sie łezka w oku kręci :) Potem zaczął lekko przybierać na wadze, a potem jeszcze poszedł do bierzmowania - no i teraz to mogiła jest z seksem, naprawdę. Myślę jednak, że przede wszystkim nadmierna waga jest temu winna. Ma w tej chwili BMI 35.5 i przysięgam - ja go tak nie utuczyłam :D

Gość Jolanta255
każdy facet jest inny :) i to jest w tym wszystkim najlepsze, bo każda z nas może wybrać tego, który jest dla niej najodpowiedniejszy :D

Gość martha0
Nom dokładnie :) moj ma 27 lat a jeszcze rok temu w Polsce pytali go o dowod :D jak sie ogolil :p chociaz ja tez wyglądam bardzo mlodo :)

Gość Jolanta255
ja też z mężem jesteśmy w tym samym wieku (24l.) Jesteśmy klasową parą z liceum jeszcze :D oboje tacy sami, uparci, wulkany energii, gadatliwi :D no i jeszcze się nie pozabijaliśmy :P

Gość badyliano
witam po małej przerwie ale musiałam nakarmić mojego P bo był na przerwie w domku. jak wam mija dzionek??? mnie brzuch i plecy bolą... jak na @ a wcześniej nigdy mnie nie bolal dopiero w dniu kiedy @ przycchodzila

Gość Jolanta255
to może akurat @ się przesunie na dzisiejszy dzień.. w tabelce wpisałaś że @ wypadać ma jutro więc jeden dzień różnicy często się zdarza ...

Gość Jolanta255
każdy kij ma dwa końce! @ oznacza też początek nowego cyklu pełnego przyjemności :) a tak poza tym nie ma co na zapas się martwić i zawsze szukać powodów do zmartwienia :D

Gość badyliano
nie no ja do tego podchodze co ma być to bedzie.... nic się niedzieje bez przyczyny. wiec nie poddaje się :) będę czekać tyle ile jest mi dane :)

Gość badyliano
nie no ja podchodzę do tego że co ma byc to będzie. nic nie dzieje sie bez przyczyny :) bedę czekac tyle ile jest mi pisane :) nie poddaje się :)

Gość gość
czytajaca,jakbym czytala o moim mezu;p najlepiej tak "swojsko";D

Gość gość
badyliano trzymamy za Ciebie kciuki:) a ze tak zapytam, jakie testy zazwyczaj robicie? quick vue,bobo test?:)

Gość badyliano
dzieki :) ja zazwyczaj clear blue bo w UK takie są dostepne. ale teraz to mam zakaz testu :) mój P mi zabronił

Gość gość
a co myslicie i testach z allegro?

Gość badyliano
ja sie nie wypowiem bo nigdy nie kupowałam przez allegro. ale pewnie nie ma żadnej różnicy chyba tylko cenowo.

a comyslicie o allegrowych testach?:) wierzycie ze to sa naprawde bobotesty tylko sa po 1 zl?

Gość martha0
Wiecie co.. A mi tak jakoś niedobrze teraz :( jakby mi cos w gardle siedzialo :( a brzuch lekko boli. A co do testu to ja mam ultracheck teraz prawie 14 euro za 2 testy w środku.. Ale zostal mi tylko jeden xD

Gość martha0
Na allegro tez nigdy nie kupowalam :p

Gość martha0
Nie mam pojęcia :) obym tylko nie wymiotowala bo tego nienawidze!!! Pamietam jak bylam mala i mi bylo niedobrze mama dawala jakieś ziolka by zoladek zaczal pracować i jak wypiam to sie tylko modlilam by zaczelo mi tam jezdzic by zaczal pracować xD

Gość martha0
Kurcze od jakiegoś czasu zbieram sie by posprzątać w domu i mi to nie wychodzi a obiad jeszcze trza zrobić :p tylko mieso wyciagnelam z zamrażalki bo wczoraj zapomnialam :( i wrzucilam pościel do prania xD odezwę sie niedlugo :)

Gość badyliano
a mnie dopadł jakiś dołek .... aż mi sie płakać chce... wszystko mnie jakoś dobija. :(

Gość badyliano
no niby tak... i pewnie się zjawi.... już sama nie wiem co ze sobą zrobić. wrócę tu później. pozdrawiam

Gość Jolanta255
Metusia kupuj te testy, w aptece jest naliczona duża marża, w cenę wchodzi też transport, coś dla przedstawiciela danej firmy, coś dla zysku apteki, na wypłatę dla farmaceutów... Stąd te ceny w aptekach, a wartość takiego testu to kilkadziesiąt groszy :) zamawiaj więc hurtem z allegro :D

Gość badyliano
nie to nie nerwy.... nie mam sie czym denerwować. taki jakiś humor mnie dopadł... nie wiem