Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość judyta1029

skok w bok...

Polecane posty

Gość gospodarz_222
Ale judyta nie jest jeszcze na etapie aby brać do głowy te rady. Może jeszcze ma jakieś skrupuły, ale jak mąż wyjedzie to będzie jechać z koksem. Może z tym trzeba się urodzić, ja byłbym na to za cienki

Ponoć mądry Polak po szkodzie i coś w tym jest. Homo sapiens to takie stworzenie, które z uporem maniaka chce się uczyć na swoich błędach a nie na czyichś:) niech się uczy na nich byle wyciągała z nich wnioski:)

Gość gospodarz_222
Chyba jesteś farbowaną blondynką bo za okrągłych zdań używasz

Sugerujesz, iż używanie zdań podrzędnie złożonych wyszło z mody?;) Cóż mam napisać - rozszyfrowałeś mnie, jednak farbowana:) ale to już zagłębianie się w szczegóły;)

Gość gość
Smieszne...za tatuaze place... nie chce zyc w poczuciu ze musze mu to jakos wynagradzac. Nie urodzilam sie ze sklonnoscia do zdrady...zreszta juz mowilam ze zdazylo sie to dwa razy,nie robie tego codziennie. I pewnie wiecej nie zrobie...

Gość gospodarz_222
Przez pierwsze pare stron były tylko krótkie wyzywanki, więc może coś w tym jest. Ciekawe jaki będzie rozwój wypadków u pani Judyty, miejmy nadzieję że się jeszcze się pojawi i ubarwi trochę nam ten szary dzień w pracy

Gość gospodarz_222
No ale sama mówiłaś że jak wyjeżdża to ciebie nosi. Jak już masz ścieżkę przetartą to może pójść łatwiej następnym razem.

Gość judyta1029
Juz podjelam decyzje... :)

Gość judyta1029
Mysle, ze utrzymam :P tzn... wiem :)

Gość gość
Do Judyty 1029 wcześniej pisałaś że miałaś faceta ale to było przed ślubem teraz piszesz że maż był twoim pierwszym facetem hehe :-P ale ty masz kobieto bajer opętany hehe:-P

Gość gospodarz_222
Ta pani ma rację, jak zwykle. Ja tam będę zerkał jeszcze na ten temat, co tam nowego się wydarzyło.

Gość judyta1029
K******. doczytaj dokladnie... napisalam ze maz byl moim pierwszym, ale tez napisalam, ze przed slubem raz go zdradzilam! Potrafisz czytac? :P

Gość judyta1029
Mysle, ze juz zbyt wiele sie stad nie dowiesz :P ale milo bylo porozmawiac,co wazniejsze zrozumiec kilka spraw. Dzieki :)

Gość gość
Haha k***a przed ślubem miała faceta , a po ślubie maż był pierwszym facetem no to kochanek po ślubie też jest pierwszym z kochanków poczekaj to może ja ci cnote odbiore skoro ci ten przed ślubem nie odebrał hehe :-P

Gość gość
Gospodarzu kto ma rację bo się pogubiłem ?

Gość gospodarz_222
Madelline zanim odpisze to troche czasu mija

Gość judyta1029
Przypomnij mi.... gdzie napisalam, ze nie spalam z mezem przed slubem?!

Gość gospodarz_222
Wydaje mi się że dopóki mąż nie zrozumie twoich potrzeb i się toba bardziej nie zainteresuje to za jakiś czas powtórzysz ten numerek. Wiesz, będziesz cały czas myśleć jaka jesteś zaniedbana przez niego itd, powiesz sobie w końcu, a co mi tam, i pójdziesz znowu na całość. A mężowi pewnie ciężko twoje potrzeby to zrozumieć, tak więc nie wróże wam stabilnej przyszłości

Gość gość
Ale napisałaś że miałaś faceta przed ślubem . Ja jaem kobiete przed ślubem to wiadomo że ją bzyknąłem sama nazwa ( MIAŁEM) , no chyba że tylko mu loda zrobiłaś to sorki. :-P

Gość gospodarz_222
Może ja ci przybliżę chronologie, gościu: 1. miała 15 lat i zeszła się z facetem 2. w międzyczasie nastąpiło tzw otwarcie 3. żyła sobie, żyła, trochę się nudziła, aż napatoczył się kochanek, ale słaby 4. z facetem z pkt 1 postanowili że się pobiorą; to było 7 lat po poznaniu się, miała wtedy 22 lata, to było jakieś rok temu 5. nadal się nudziła 6. i wreszcie chwila obecna, ma 23 lata dzisiaj był kochanek Tak ja to odczytałem, ale mogę się mylić

Gość judyta1029
Wiem, ze moze tak byc... ale sprobuje porozmawiac dzis z mezem,poprosze zebu troche mniej pracowal,albo chociaz nie przynosil pracy do domu.. zobaczymy...moze uda nam sie wyskoczyc gdzies chociaz na weekend, zeby troche bardziej sie do siebie zblizyc. Odczytales wszystko idealnie :P

Gość gość
A co ty tal gospodarz obstajesz za tą Judytą pewnie sam masz ochotę ją trącić . Bo ja bym ją nawet kijem nie trącił hehe :-P takie szmaty to na stos ::-P

Gość gospodarz_222
Ja wiem czy obstaję, zaciekawiło to mnie i tyle, lepiej posłuchać człowieka a nie od razu wyzywać.

Gość judyta1029
Ja ciebie tez bym nie tknela :D rzeczywiscie... splone na stosie za moje grzechy :P zdaje sobie z tego sprawe :P

Gość judyta1029
Spora czesc ludzi tutaj nie popelnia zadnych bledow, potrafia tylko wyzywac :P niestety... troche empatii ludzie :)

Judyta Nikt nie mówił, że w małżeństwie zawsze będzie lekko, łatwo i przyjemnie ale nikt też nie mówił, iż nie może tak z czasem być:)

Gość gospodarz_222
A kto to może wiedzieć jak bym się zachował gdybym bym tym tatuażystą. Ty byś gościu nie korzystał z okazji? Nigdy nie wiadomo, życie różne scenariusze tworzy

Gość gość
Gospodarzu masz rację , jestem 27l po ślubie , zawszę potępiałam ludzi ktorzy zdradzali , ale od 2l mam sama kochanka to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba i po tylu latach maużeństwa wiem co to prawdziwy sex. I nie wstydzę się tego i dla męża też zostaje toć to nie mydło . :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować