Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY POMOCY ROZWALIŁAM CAŁĄ ŁAZIENKĘ U TEŚCIÓW :( HELP

Polecane posty

Gość gość
Autorko dzwoniłas wkoncu??.. :) daj znać jak tam sprawa się potoczyła:) ja myślę że nic się takiego nie stało wkoncu miałaś dobre intencje:)

Gość gość
zadzwon i powiedz, ze chcialas wyprac i stresc w skrocie straty. Potraktuj to jak sprawdzian waszej relacji, zawsze to jakas nauka. Moze ciebie to mialo czegos nauczyc i twojego meza...np.tego, żeby z toba rozmawial na takie tematy i planowal.:)

Gość gość
a co maz winien ze ma idiotke za zone? to nie jest dziecko zeby go ciagle pilnowac i mowic "kochanie, nie rusz tego bo zrobisz sobie krzywde albo popsujesz"?. Pralka mogla ale nie musiala sie zepsuc ale nowa i niesimgana to juz nie jest, wiec na miejscu tesciow kazalabym sobie kupic nowa a ta zabrac, zrobilabym remont lazienki na twoj koszt, a jeszcze zebralabys powinnas opieprz za to, ze chcialas w praniu grzebac. Tesc czy tesciowa mogli sobie nie zyczyc zebys im wscibska babo grzebala w brudnej bieliznie.

Gość gość
Piękna propokacja :-D

Gość gość
Kto włącza pralkę pare minut od dostarczenia ? Powiedzcie która by to zrobiła. I No ale ja daje 8/10

Gość gość
ja daje 8,5.. Juz wole to niz "maz mnie zdradza"

Gość gość
CZEŚC DZIEWCZYNY, TO JA ZAŁOŻYŁAM TEMAT no więc w skrocie, to dziekuje:) wczoraj dodałyście mi odwagi:) wszystko skończyło się w miarę dobrze- tz. najgorzej było z mężem:) zrobił mi małą awanturę, że zawsze się wtrącam i chce "po mojemu", itd...ale nie było najgorzej... co do teściów- teśc (henio) luzik totalny, a teściowa niestety była smutna :( to gorsze niż złosc , widziałam że jest zmartwiona... jutro przyjedzie serwis sprawidzic czy z pralką wszystko ok. niestety kabine nalezy wymienic cala, bo ta pęknięta szyba to nie da się jej wymienic samej :( a kafelek teściowie nie beda wymieniac, tylko mąz wymyślił, że kupią taką fuge i on to zrobi tą fugą... no nic, strart straszne, jest mi przykro:( to nie prowokacja, a jak ktoś zadał pytanie- kto włącza pralke po dostarczeniu ? to niech sobie zada pytanie jak to jest niemal miesiąc bez pralki...

Gość olamonolablus
Nikt nie włącza pralki zaraz po dostarczeniu, wszyscy kupują ja po to żeby sobie na nią popatrzeć. Weź się dziewucho ogarnij. Swoją drogą jak tak rozróżniacie prowokacje i włąściwie każdy temat dla was nia jest to musicie duzo czsu tu spędzac, filozofki zasrane

Gość gość
hahahaha :D wspolczuje Ci :/ ale historia smieszna :P ale Ci wsplczuje...ale smieszna :D

Gość gość
Temat zyciowy, a co! Pomysl jakoś, żeby przeprosić teściów za to

Gość gość
chyba prowo, a jak nie to może się nauczysz żeby na przyszłość instrukcję przeczytać, to nie boli. zresztą też trzeba być ułomnym żeby pralki nie umieć podłączyć i lecieć po sąsiada :/ strach pomyśleć co byś zrobiła jakby Ci korki w domu wywaliło

Gość gość
Ahahaha, jaka idiotka)))

Gość larysa29
autorko ja zrobiłam tak samo z naszą pierwszą pralką,tylko,że jak zaczęła szaleć to od razu z prądu wyłączyłam więc szkód nie było

Gość Ale bajer
Nie wiem jak to możliwe? Kupiłam pralkę,przywiezli z dostawą do domu, następnie facet wszystko mi ustawił, podłączył, sprawdzał jak działa.Dlatego dziwi mnie że tego nie zrobili, tylko prosiłaś sąsiada.

Gość gość
Jeśli kupili na allegro to kurier nie będzie im podlaczał i regulował, to przecież logicZne.

Gość gość
Ja kupowałem w sklepie i niczego mi nie podłączali, wnieśli pralkę i sobie poszli. Za to lodówkę musiałem rozpakować, podłączyć i spradzić czy działa bo inaczej by nie wyszli.:classic_cool:

Gość gość
haha, uśmiałam się, bo wiecie co zrobiła moja znajoma z pracy? robiła kuchnie w zabudownie i do tej kuchni dała pralkę, bo ma małą łazienkę. Kupiła pralke, kupiła meble, zmywarke. No i jak stolarz to zamontował, to tylko zabudował pralke, podłączył do wody, bo myślał, że ktoś już ściągnął to zabezpieczenie:D. Ona puściła pralke (z zabezpieczeniem) :D i skzody na 20 tys-pękła płyta indukcyjna, pralka ubiła blat, poobijałała meble, a wyąłączyc z prądu nie było tak hop-siup, bo to za meblami:D

Gość gość
Inteligenty człowiek natychmiast odciąłby prąd w kuchni za pomocą bezpieczników, współczuje znajomych. :D

Gość gość
gość haha, uśmiałam się, bo wiecie co zrobiła moja znajoma z pracy? robiła kuchnie w zabudownie i do tej kuchni dała pralkę, bo ma małą łazienkę. Kupiła pralke, kupiła meble, zmywarke. No i jak stolarz to zamontował, to tylko zabudował pralke, podłączył do wody, bo myślał, że ktoś już ściągnął to zabezpieczeniesmiech.gif . Ona puściła pralke (z zabezpieczeniem) smiech.gif i skzody na 20 tys-pękła płyta indukcyjna, pralka ubiła blat, poobijałała meble, a wyąłączyc z prądu nie było tak hop-siup, bo to za meblamismiech.gif . pralka zdemolowała kuchnie jak po uderzeniu tupolewa?:D

Gość gość
8/10 a było słychać strzały?;> :)

Gość gość
myśle że to nie były strzały tylko huk upadających brzóz