Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość gracjankowamamunia

Dziewczyneczki to już nie można mieć swojego tematu bo tamte się po/s/rałkowały?

Gość gracjankowamamunia
dokładnie. jak tam dziewczynki, serduszkujecie?

Gość sraczkomania
A ja sie tyle upisalam wysylam i zooonk. Ech! Lajfvis brutal. Szit

Gość gość
Fasolkujemy

Gość gość
szkoda bo fajny emat był i można było się pośmiać a na serio, zawsze gdy widziałam ten temat błędnie odczytywałam go jako SRACZKI zamiast staraczki nie wiem co za debil go założył

Gość gracjankowamamunia
no ja też, jak tam Wasze Dorotki? a śluzik? i pytanie najważniejsze..kiedy termin porodziku?

Gość gość
A czy ja mogę poprosic o powtórne wklejenie zdjecia wyniku testu ciążowego? Tego z sympatyczną dłonią i zwycięsko sterczącym paluszkiem? ...zebym wiedziala jaki wynik testu jest pozytywny ;)

Gość mamululunia
Ale poród koniecznie ci/peczką żeby dzieciąteczko nie miało DNA zmienionego, nie rozumiem tych kobiet co tylko o cipunie i przyjemnośc teżeta dbają. bejbi najwazniejsze

Gość sraczkomania
A tak serio to stara sie ktoras z was o dziecko?

Gość gość
Tak serio, to ja juz nie... :( ale ginekologiczne tematy wciaz mnie obejmują, wiec tu zaglądam. a przy okazji dowiedzialam sie co to TZ :P dzięki! :D

Gość mamululunia
jak któraś się stara to nie zamecza całego swiata śluzikiem, tempką i owulką bo to chore :-o Współczuć mężom :-o

Gość pszyszła mamusia fasolinki
dlaczego został usunięty znowu temat??????? sraczki 2014 się posrały i kazały nam usunąć?? czy dlaczego? wiecie co a może załóżmy temat coś w stylu- czekając na fasolinki - dla kobiet z dystansem do siebie ? :) bo wiadomo ze ten tez nam usuną :D pewnie za tą paprotkę w ŁIŁIE :P

Gość mamululunia
dziewczyny nie dajmy się tym staraczkom, to nasz temat, niech spadają

Gość sraczkomania
A z tym palcem tescik to pozytywny byl? Ciekawe jak wyglada jak jest negatywny;) wie ktos?

Gość bedekarmiccycusiem
oj nie, nie kracz ze teścik negatywny tfuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
o co chodzi z tą paprotką bo nie doczytałam ?

Gość gość
Nie wiem jak to bylo zrobione, ale na miejscu kresek byl...fak ;) ktoś wkleił to w którymś z poprzednich naszych tematow

Gość gość
ahahahaha, śluzik z cipuszki i obsrane pieluszki ahaha

Gość gość
Z tego co zrozumialam (choć bylo trudno wyciagnac sens między zdrobnieniami, hi hi!) to patrząc na paprotkę (wzorek taki?)"ustawia sie chyba ostrość tego urządzenia..?

Gość gość
Oooo sraczki! Witajcie:* mój ulubiony temat :-D dobra pocieszcie mnie dostalam okresik :-( fasolinki nie bedzie :-( placze juz od pierwszej kropelki :p

ja tylko jednego nie rozumiem - jest tyle tematów, w których jest jatka i same bluzgi i one nie spadają, a nam nie dają żyć... a ten temat dziś cały dzień poprawiał mi humor, jesteście super, nie damy się :*

Gość bedekarmiccycusiem
nie przejmuj się może to krewka zwiastujaca ciążunię, ruchy od pierwszego serduszkowania musisz czuć :)

Gość bedekarmiccycusiem
fly jestem z Toba kochana, nogi na pagody dla bejbi robiłaś?

zaraz będę kochana serduszkować, jak tylko mój TŻ wróci do domu, na razie zmierzyłam tempkę i jest ok :) a wy jak tam, sraczunie? Będą dziś przytulanka?

dziś ostatni dzień staranka, bo zaraz będzie po owulce, teżecika od progu zaciągnę do łóżka by mieć jeszcze czas świecę zrobić kilkugodzinną

Gość nataluniabubu
tak, ale najpierw TŻ śluzik mi sprawdzi..choć nie wiem czy będą przytulanka bo chyba po 11 latach staranek mu się to znudziło. :(A ja nadal taka cipunie ciasną mam i ciągle bez zmian tylko pod nim leżę.. żeby było jak za pierwszym razem :)

Gość sraczkomania
Fly! Ty chyba nie myslisz! Przeciez tempke mierzy sie rano o 6 godzinie! Jejciu w sumie teraz to wyczytalam ale co tam. Nie mierz popoludniu bo jak twoj tz ma cie teraz seksowac to napewno masz tam wieksze cisnienie i tempke.

Gość sraczkomania
Wiecie co ja dopiero jutro bede brana bo moj tz w robocie. Ale tak jak pisalyscie piatek najlepszy na poczecie;) czuje ze tym razem sie uda. W sobote tescik. Juuupiii! Fasolnko chodz do mamci! Ja sobie liscia z paprotki wsadze. Jak zwiednie to dooopa, a jak nadal bedzie cielony to ciaza;) tak zrobila mojej kupeli kumpela i jej sie sprawdzilo!