Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość pszyszła mamusia fasolinki
ja myślę że dajmy im spokoj nie wchodźcie do nich nic nie piszcie - jeśli nam zniknie znów temat to poprostu będziemy gadać sobie tak jak tu ale na ich temacie :)

Gość sraczka25 mamunia fasolinki
No to OK. Na przyszłość zakładamy temat o pt. Nasienie TŻ wypaliło mi rozum & odpieluszkowe zapalenie muzguf !!!

Gość abidzejl kopytko
No hej kochane wy moje :******** serduszkoealam caly wieczór zadzwonilam do mezusia i mowie mu wracaj szybko do domu bo mam kleisty sluzik zwolnil sie z roboty i majsterkowalusmy :) potem 4 godziny swiecowania i przybieglam aby podzielić sie swoim szczęściem ( bo jakbym poczula ze zolniezyk w moje jajeczko wszedl) a tu temat usuniety hlip hlip :( serca nie maja?

Gość Czarnulaa90
Głupią przepychanke prowadzą :/ Ale racja,zaczekajmy w razie czego poteścikujemy,poowolkujemy i zjedziemy ze śludzikiem razem z nimi:-)

Gość Madeleine94
ja ide lulkać moje kochane, jutro poświecujemy razem grupowo wieczorkiem ;* papappapa

Gość Myszorinowa
Ja pisalam jako gosc,ale zostaje z wami i sie nazwalam. To ja od tescikowania paprotka i od zaklejkowania i zakorkowania dziureczek.

Gość Myszorinowa
Madeline papaski nie zapomnij ziarenek serka wiejskiego zafasolkowac cobys jutro tescikowala ze mna.

No przykro przykro, ale mam nadzieję, że akcja Wam się udała kochanieńka :* A nózki w górze były?

Gość Czarnulaa90
Madeleine bb:* Kolorowych teścików,bialusich owulusiek,obesranych pieluszek i tylko Twoj maluszek:* Paa:*

Gość Myszorinowa
Ja to od roku na l4 siedzakuje.caly czas nozki w gorze.

Gość Czarnulaa90
Kochanieńkie a torby do szpitala spakowane?

Gość abidzejl kopytko
Kochanienkie idę spiuniac jutro tempke sprawdzę raniusienko wiec musze sie wyspać bo,czuje ze cos tam kielkuje ciekawe czy abidzejl czy dorianek :) potem moze obsiusiam kilka czulych tescilow ( zamiwilam dzis kurierem 3kartony powinny jutro dojsc jakieś,amerykanskie od fbi technologie nie w kij dmuchal) ❤️

Nowy temacik ktoś założył: xxx czy mozna miec bardzo delikatne objawy ciazy?? 31.10.04 [zgłoś do usunięcia] meggie7 tak jak np delikatne zawroty glowy i nic wiecej???? xxx kochanieńkie można? xx a tym co idą już spać, spokojnej nocki i kiełkowania ;*

Gość Czarnulaa90
Abidzejl przed spaniusiem zaatakuj TeŻecika co by szansunia na kropeczke wzrosła i świecuj do utraty tchu,byś mogla rano obsiusiac testusie,zrob bete to podstawa i sens istnienia,zjedz sniadanko raniutko i zwierz nam sie jak cie mdlilo i jaka teczusie zrobilas do klozecika Spij sloneczko tii tii :*

Gość Czarnulaa90
Oczywiscie,że można mieć delikatniusie zawroty główki kolezanka mowila,ze pani Krysia z miesnego tak wlasnie miala i wyfasolinkowała i ma teraz piekniutkiego słitt brajanka!

Gość Abrakadabratoczaryimagia
A zaszalalam! Nicka sobie wybralam! :D Dobranoc kochanienkie, fasolkowych senkow! :****

Gość Myszorinowa
A tak na serio my z tezecikiem starankujemy juz dwa lata.codziennie wkladam tam paluszki,wacham co by grzybek sie nie zagniezdzil no i smakuje.a myslicie ze taki czosnkowy smak sluziku to dobrze?

Gość Czarnulaa90
Myśle,że bardzo dobrze taki czosnkowy oznacza,że nie bedziesz miała dzidzi wampirka i nie bd bladziusi,bedzie mialo licusia purpurowe jak zacznie sobie gugac:D

Gość Czarnulaa90
Jestem w pracy,ale tak mnie muli na spanie,że chyba zaraz usne to pewnie jeden z objawów:p

też się z Wami żegnam, moje sraczusie, do juterka - śnijcie o swoich fasolinkach :*

Gość Czarnulaa90
Fly dobranoc:* wysokich betusi w snach:*

Gość Myszorinowa
Czarnulka dziekuje za odpowiedz. Ja bym ci radzila tescikowac jutro z nami.skoro muli moze zafasolinkowalas? Sprawdz sobie sluz w cipusi posmakuj i dzisiaj koniecznie zrob tescik z paprotki. Piersiunie cie bola?

a jeszcze Wam powiem, do tych, co sobie serek z biedry chcą wkładać, żeby uważały, bo mojej sąsiadki ciotki córka tak robiła i urodziła strasznie piegowate dziecko, nie chcę was straszyć, ale ostrzegam

Gość Myszorinowa
Ja zrobilam dzisiaj tescik i mowie ci wsadzam ta paprotke,troche smyralo ale przyjemniasio bylo a ona w momencie padla no.i dziewczyny mi poradzily ze to jakis grzybek to ja juz sama nie wiem.

ciekawe, czy ten temat też jutro będzie usunięty... dobranoc kochanieńkie, rychłych owulek!

Gość Myszorinowa
Fly dzwon koniecznie do madeline bo ona chciala fasolinkowac serkiem.niech jedzie od razu na pogotowie albo te dziury poodkleja co by te fasolinki wyparowaly.

Gość Czarnulaa90
Myszorinowa mam torebke pelna tescikow i czekam na rano zeby zasiusiac wszystkie testusie:) dobra..to zatestujmy razem,o ktorej wstajusiamy i siuśkamy? Chce to zrobic jeszcze w pracy,w drodze do domku w samochodzie na klatce schodowej i domciu..pamietaj cien cienia cienia kresuni moze oznaczac kropeczke w brzuszeczku!

Gość Czarnulaa90
Cos czuje,ze tego tematu jutro nie bedzie..zawsze tak bylo,ze usuwali :/ ale spoko cos sie wymysli;) sraczki nie daja rady? Daja,jak chcetnie daja TeŻecikOM :D

Gość gość
Dzięki za fotke testu na poprzedniej stronie! :)

Gość Czarnulaa90
Dobranoc sraczusie:* do juterka:* jeszcze jedna świeca i moge bez wyrzutu zasnąć:)