Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość gość
Lepiej liść marychy :D

o w mordeczkę, no nie pomyślałam, z nerwów mierzę sobie tempkę co kilka godzin (a tak naprawdę w życiu tego nie robiłam, więc też o tym nie wiedziałam). No ale już trudno, i tak muszę popróbować, to ostatnia szansa, tylko gdzie ten mój teżecik, pewnie znów u mamuni siedzi. Nienawidzę swojej teściówki tak nawiasem mówiąc, tej tępej, pustej baby, bo nie chciała zamienić się z nami na mieszkania nie zważając, że ona ma wygodniejsze i komfortowo urządzone a my tylko kawalerkę z aneksem kuchennym - a przecież wkrótce rodzina nam się powiększy! Podła baba.

Gość gość
Haha:-D Mówisz,że krewka moze zwiastowac ciazunie? Jeju to moze tescik zrobie?:-D

może zwiastować, nie słyszałaś, że koleżanka koleżanki którejś z dziewczyn miała okres do 9 miesiąca?

Gość gość
Uwazam, ze teściowej synowym oczekującym ich wnuków powinny w tylek wchodzić od pierwszego dnia spóźniającej sie miesiączki!

no dokładnie a takie mieszkanie powinna od razu przepisać na fasolinkę, Brajanka mojego kochanego

Gość gość
Takie rzeczy to ustawowo powinny byc uregulowane! O!

Gość pszyszła mamusia fasolinki
mam pomysł :) jeśli tym razem usuną nam nasz temat - przenosimy się do naszych serdecznych koleżanek staraczek 2014 :) i będziemy tam między sobą dyskutować w taki sposób jak tu :) myślę że koleżanki będą zadowolone ze tyle dziewczyn do nich dołączy :) w kupie siła :)

Gość gość
Aaaaa...no tak,tak czyli jest nadzieja:-D dziekuje kochanienka,ze dalas mi sile bym walnela kolejnego tescika,poserduszkuje z moim TeŻecikiem jeszcze dzis to moze blizniakow sie dorobie!

Gość gość
W kupie...ale od seksu analnego to chyba trudniej zajsc w ciąże? yyyyyy.....znaczyyyyy....fasolki sie dorobić?

świetny pomysł, albo ich posty zgłaszać jako spam, bo są w złym dziale, powinny być w dziale płodność LOL

Gość sraczkomania
gosc no co ty! Jak polykasz mozesz zajsc, z analem jest to samo. Poprostu zdarzaja sie cuda na swiecie;) po analu flaczkami fasolinka trsfi do maciczki i bedzie kuuul! Jestem za! Chodzmy do staraczek;)

Gość sraczkomania
Owsiki trzymajcie sie kupy i d**y!

Gość gość
ja cie sune, usunli mitemat, to wredne @-y :( a zeby im sraczka tylek zapchala!

Gość gość
Kolezanki z tamtego dzialu nas czytają! :D juz wiedza, ze jak znow nam temat usuną, to u nich narobimy rabanu ;) tak swoją drogą ...dlaczego gonią za nami aż na ogólny??? zazdrosne? :P

Gość gość
Cześć! Moja fasolka ma już 12 tygodni :D

Gość gość
Zazdrosne na bank Toć nie wiesz,że jak sie na poważnie nie starasz o fasolusie,nie mierzysz rano tempki,nie prowadzisz wykresiku śluziku,nie robisz świecy po każdym serduszkowaniu i w dodatku myjesz się po przytulanku to jesteś zUa?

Gość gość
Ja sie drogie kolezanki dolaczam do grozb wielce szalowych :D poleze za Wami do staraczek, jak nam tematy pousuwaja :D dopiero wtedy beda mialy rozpierduche :D . i co, drodzy modzi, nie lepiej myslec przy usuwaniu tematow? Zostawilibyscie nasz jeden temat w spokoju i bysmy mialy swoje miejsce. Zabieracie nam miejsce na wniosek oburzonych zinfantylnialych staraczek, to my im tez zabierzemy! Proste! :)

Gość gość
Akurat po seksie sie zaraz nie myję, bo lubię ten zapach rozpusty :P ale chyba nie powinnam tez mówić, ze jeszcze bardziej uwielbiam sie wtulac w...tego no...Te Ze ta ;) ale mi wstyd...zamiast sie serduszkowac , to sie pieprze, fuj! :P

haha, one już piszą na swoim, że lepiej dać nam spokój... kochane, a wracając do meritum - jestem świeżo po przytulanku z moim TŻ, szybko poszło, leżę już 40 minut z nogami opartymi o ścianę, ale coś mi się nózie już sine robią, chyba krew cała spłynęła mi z nóg do maciczki, nie wiem, czy to takie dobre dla dzieciątka

Gość gość
W kupie siła! Zawsze możemy sie podpiac do staraczek i miec nie zly ubaw :D Sraczki! Nie spać,pisać,srajmy niuniajmy fasolkujmy:D

22:30 - fuuj, prawdziwa sraczka nadstawia się tylko by TŻ wstrzyknął w nią nasionka!

Gość gość
...to może pójdę do kąta na karnego języka i będę karne świece robić do rana?

Gość sraczkomania
Co to znaczy starac sie na powaznie? Ja sie chyba tak staram;) Kurde tylko u mnie starania polegaja na tym ze albo sie uda albo nie. Po cholere mierzyc tempke, macac sluzik itp Luuuzik i tyle a i podejscie lajtowe, bo przeciez jak bede tak tiutiac to je bca dostane;)

Gość gość
No okej ja też nie lecę zaraz po sexie do kibelka i tj Ty lubie sie przytulac po tym wszystkim jak jeszcze w powietrzu wisi grzech:D Napisalam o tym nie myciu w kontekscie `72-u godz.plemniczki moga przezyc w cipusi i moze byc malusi dzidzi`:D

Gość gość
Witam,przyjmnie ie nowa sraczkunie? Mam na imie dżesi,sraczkuje co dwa dni tak doradzila przyszywana ciotunia przyjacioleczki mojej przyjaciolki.co o tym myslicie?

Gość sraczkomania
Fly stan na glowie! Swieca swieca ale przeciez jak staniesz na glowie to fasolka szybciej doleci. ;)

Dziewczyny, no ja też się kiedyś starałam, ale nigdy nie mierzyłam tempki ani nie robiłam teścików na owulkę i nie nazywałam płodu fasolinką, po prostu przestałam się zabezpieczać. W ogóle nie rozumiem, czemu to niby taki temat tabu te starania o ciążę? To już śmiać się nie wolno? Przecież one w większości nie są bezpłodne, po prostu postanowiły że w tym roku zajdą w ciążę. Czemu to aż tak uraża ich uczucia? Sama mam dziecko i nie rozumiem tego, no za cholerę!

Gość gość
Wg danych statycznych niektóre zolnierzyki-supermany to i po tygodniu potrafią fasolkę udziergac, to moze po serduszkowaniu by trzeba wziąć tydzień urlopu i tak leżeć, leżeć, leżeć aż do testu ciążowego?