Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość Madeleine94
A jak mam śluzik w barwie sinokoperkowyróż to co znaczy? Dwie fasolinki? Prooszę, pomóżcie :( Dodam, że zawiera granulinki.

I jak masz kolczyk w pępusiu to koniecznie go wyjmij i zaklej dziurkę - tamtędy też może wyparować fasolunia

Gość sraczkomania
Jak bedziecie jesc serki danio i homo pomyslcie o moim sluziku;) mniam mniam paluszki i cipulinka lizac;)

Gość gość
Madeline padlam,no cycki opadaja. Twoj sinokoperkowy sluzik moze swiadczyc o trojaczkac!!!!gdzies kiedys o tym czytankowalam.

Gość gość
Scott pogratulowac bubu:)

Gość Madeleine94
A żonka antka, co ma szwagierka i ten ma synusia to jego żonusia nakładała sobie przez tydzień do pipuni serka wiejskiego z granulkami z biedronki i zafasolinkowała a przez 11 lat nie mogła.

Gość gość
Madeline.no mozliwe gdzies to kiedys bylo ze z tych granulek wyrasta fasolinka serowa.tylko ze te dzieciaczki pozniej takie blade...

Gość Czarnulaa90
Słodziusie z was przyszłe mamusie:D

Gość gość
Scott ale ty ten bob jutro oddasz do pieknej bialej muszli... mezczyzni juz tak marnują te strączkowe maleństwa :P

Gość gość
Ja robilam wlasnie test paprotkowy.wsadzilam cala doniczke i ona od razu padla.ta paprotka no co tomoze oznaczac.pomozcie

Gość sraczka25 mamunia fasolinki
No qrva znowu usuneli?!

Gość Czarnulaa90
Scott zawsze możesz posadzić na działce by mieć swą własną fasolinke:)

Gość gość
Nie no gosciu,scott nie musi oddac,zaklei dziureczki zatka koreczkiem i ona sie tam ladnie zafasolkuje. Polecam wyprobowane

Gość Madeleine94
No dobrze, ale to trzeba policzyć ile się wkłada tych granulinek? A tak serio to czytałam jak dziewczyny do pipki se kładły czosnek i jogurt na grzyba hahaha. I opisywały to ze szczegółami. Tak więc pamiętajcie, jak będziecie jadły pizze z dipem czosnkowym to nałóżcie sobie to pipini, bo pewnei wasz teżecik ją zagrzybkował i fasolinka nie może zafasolinkowac...

Gość gość
Spróbuj z jakims bluszczem (o ile siedzisz juz w domu na L4), albo z wiekszym jakims doniczkowym (jeśli, o zgrozo, wciąż chodzisz do pracy)

Gość Madeleine94
Jak c***aprostka padła to masz grzybki i czosneczku albo dipu czasneczkowego sobie nałóż :*

Gość Czarnulaa90
Jak usuną podpinamy się na forum staraczek,wchodze na to forum tylko dla sraczek...fajnie jes,najlepszy temat:D byłam jako gość ale nadałam sobie imię,bo nie chce być anonimową zafosolinkowaną mamunią

Gość pszyszła mamusia fasolinki
nie moge pisać :( ciągle mi pisze ze spam..

Gość gość
Mam w domu tylko wielka palme moze byc?ale jak ja to tam mam wsadzic pomozcie,liscie czyms nazelikowac?

fotka tesciku twogoodeggsblog.files.wordpress.com/2012/09/pregnancy-test.jpg

wracając do naszego tematu - aż zeszłam z mojego TŻ żeby zobaczyć czy temat jeszcze jest

Gość gość
Madeline,najlepiej cale te ziarenka wsadzic,czym wiecej fasolinek tym bedziesz szczesliwsza. Ta pani co pisze o spamie.zrestartuj kompa powinno pomoc ;)

a z tą paprotką to chodziło o to że trzeba sobie kupić mikroskop i wsadzać sobie paprotkę w ŁIŁĘ i oglądać ja pod tym mikroskopem :)

czuję bulgotanie w brzuszku i mam wiatry :O jak myślicie czy to już? skoro mizianko było wczoraj?

03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość widziałyście co sraczki wymyśliły? że jak jeszcze raz zostanie ich temat usunięty (a teraz jest na ogólnym) to wejdą na ten temat i będą sobie "gadały", albo zaczną wasze posty oznaczać jako spam, bo nie w tym dziale są umieszczane xxx 3...2....1... atakujemy?! :D :D :D

Gość gość
Wsadzilam tez dla kurazu cala glowke czosnku coby te grzybki wybic.jutro tescikuje z moja palma,no chyba ze zakupie paprotke.jak nie zdechnie to jestem zafasolkowana tak? Wlasnie moj tezecik fasolkowal mnie od boczku a ja sie z wami dziele. Strasznie lubi czosnek mniam strasznie go to jara.zaraz bedziemy probowac 10 raz serduszkowania.sluzik gesty ,czuje juz dziwne ruchy w brzuszku.

"Scott ale ty ten bob jutro oddasz do pieknej bialej muszli... mezczyzni juz tak marnują te strączkowe maleństwaę Może inni, nie ja. Specjalnie łyknąłem dziś całe opakowanie loperamidu. Poza bobem w brzuchu wyhoduję też rodzyny w d.u.p.ie. :classic_cool:

Gość Czarnulaa90
Sraczka25 myśle,ze dobrze bylo by zrobic malego ataka :D Ps: moze zajdziemy od samego wejscia na ich temat;)

Tak myślę, no niestety ja mam np. żal do nich bo tyle ważnych dla nas rzeczy poszło sie ***** wraz z usunięciem tematu!!! Tyle porad i historycznych momentów!!! :(