Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość gość
Sraczkowalamwczoraj,myslicie ze moge byc w ciazuni? Juz nie moge sie doczekac fasolinki ,moj tz niestety serduszkuje ze mna tylko dwa razy dzieninie a kolezanka powiedziala ze najlepiej 5 .i coja mam teraz zrobic?on mnie nie rozumie no.

Gość sraczkomania
Witaj nowa sraczko! Sraczkuj co dwa dni, bo zolnierzyki by padly gdybys sie rżnela codzien;)

Gość gość
Strać się na powaznie to wlasnie dostac takiego je_b_ca i robic wszystko co mozliwe i doszukiwac sie wszystkiego,kazdego najmniejszego znaku,bo nawet jak ucho swedzi to ciaza Wlasnie...takie podejscie jak Twoje to jak najbardziej na +,na lajcie,tez chce miec dziecko,bardzo ale jeszcze nie teraz mimo wszystko niewyobrazam sobie mierzenia tempek,scigania owulki,meczenia faceta itd.

to jest dobry pomysł z tą głową, ale czy wtedy fasolinka nie przemieści się do żołądka a później przez układ pokarmowy do gardłą i niechcący ją wypluję?

Gość sraczkomania
Mnie przerazaja kobietkunie ktore wmawiaja sobie ze musza zajsc w ciaze np w kwietniu zeby urodzic w styczniu, najlepiej pierwszego o godzinie 00.01, albo te co chca fasolinke urodzic latem zeby z nia wychodzic na spacerek jeszcze bo zima to lipa zimno itp hihihi

Gość gość
a ja i mierzylam temperature i obserwowalam sluz, tylko nie latalam ze swoimi wydzielinami po calym forum i tu widze ogromna roznice :D

Gość Madeleine94
Co znaczy serduszkować?:D Jest tu tyle pozytywnie p************h rzeczy, że się pogubiłam haha. Sraczki, tez zawsze to tak czytam...

hahaha, jak ja czytam o tych wydzielinach i śluzie - jego zapachu, kolorze i konsystencji to mi się rzygać normalnie chce.... eee.... a może to poranne mdłości?

Gość gość
Wlasnie wczoraj ogladalam rozmowy w toku na stronie tvn i jest tam wlasnie pare odcinkow o sraczkach.co one wyprawiaja tj niemozliwe. Facetow zameczaja nieziemsko a i tak sie okazuje ze maja problemy z owulacja czy tam on do tego ma pojedyncze zolniezyki....

Gość Madeleine94
A może najlepiej z TeŻecikiem stać cały dzień na głowie?

Gość gość
Fly na Twoim miejscu bym uwazala kolezanki ciocia powiedziala,ze jej siostra prawie poronila przez taka świece! Najlepiej ponoć godzine świecować a przez nastepne 5 godz lezec z poduszka pod pupą i absolutnie nie siusiaj,bo fasoleczka wypadnie i ciuszki mozesz oddać innej zafasolinkowanej

Gość sraczkomania
Fly ale ze mnie tepa dzida(tz tak do mnie mowi). ;) Masz racje z ta glowa glupi pomysl, lepiej nie ryzykowac. ;) A po sranku nie czujesz nic? Przeciez juz chyba godzina minela?

czuję dziwne przelewanie w podbrzuszu (ruchy?) oraz lekkie ukłucie w jajniku a także jeden sutek mnie pobolewa, czy to to? Dobra, to ja wkładam poduchę pod pupę i oby @ nie nadeszła

Gość Madeleine94
A jak to jest ze srankiem? Jak jest się zafasolinkowaną to można? Dzidzia nie wyleci? :( Co mam zrobić, jeść węgiel na śniadanie i kolację ? :(

Gość gość
Madeline,wsadz sobie koreczki takie wiesz od winka co by siusinki i kupka nie wylatywaly przez cala ciazunie

Gość Madeleine94
fly away jak jeden cycunio pobolewa to znaczy, że będzie fasolinek. I pamiętaj o węglu.

Madeline - możesz to robić ale lepiej zanadto się nie nadymaj, bo możesz wywołać przedwczesny poród - na całą ciążę najlepsza jest sraczka ;)

Gość gość
Mnie też niesamowicie obrzydza te szczegolowe opisywanie wydzielinek..jak to czytałam to za kazdym razem mam wrażenie,że im chodzi o tekst "tak bankowo jestes w ciazy! Kupuj wozek!" I chore jest planowanie bobaska na lato,bo bd taki malusi i slodziusi i go powoze i w pepco sa takie malutkie spioszunie na 58 cm.. To nie sredniowiecze sa testy,sa dobrzy ginekolodzy..jak bede planowac ciaze i bd miala jej podejrzenie to zwyczajnie kupie test,albo odwiedze ginekologa..przeciez przez neta nikt mi fasolinki nie stwierdzi

Gość gość
Madeline ja tak zrobilam,sprawdzone,fasolinka ma sie dobrze,a uwazaj zeby sie nie przeziebic bo wyleci ci nosem,i nos nauszniki co by nie wyparowala uszkami

oj ja właśnie chciałam ślicznego chłopaczka Brajanka :) Madeleine - dałaś mi nadzieję :*

Gość sraczkomania
Zaraz wsadze se paluszeczka do cipuszki i zobacze jak wyglada moj sluzik;) Juz! Bielutki i wyglada jak serek hmmm homogenizowany? Danio? To chyba dzis owulka?? Jak myslicie? A dupa przeciez ten co wyglada jak bialeczko kurze albo spik byle nie zielony to jest na te ruuuuchancowe dni;) I po fasolince, oj ale przeciez rozne przypadsczki chodza po ludzikach;)

Gość Madeleine94
Ojej to musze zakleikowac sobie nosek, uszka, buziunie, pupunie i pipunie? A co z oczkami? Mogę patrzeć? Fasolinka nie oślepnie?

Gość gość
Sraczkomania bleee obrzydzilas mi danio i serki homo a je tak lubilam jesc😠

Gość gość
Haha :D mam humor to ciaza! Ciaza,nie? Powiedzcie,ze tak! Ufam wam!:D Kto ze mną teścikuje?:D

22:59 - na bank ciąża :D ja też mam dobry humor, leżę z poduchą pod d.u.p.k.ą i trzęsę się ze śmiechu

Gość gość
Madeleine! Obudź się dziewczyno chcesz fasolke zdrową czy nie?! Nie można w ciąży patrzeć zbyt długo,szczególnie na kolor czerwony bo moze wywołać to @ a tego kazda z nas boi się najbardziej na świecie!

Gość gość
Madeline,wszystko zakleikowac,wszystkie dziurunie.oczka chyba mozna zostawic,ciocia cioci mi powiedziala. I uwazaj co by drugi raz sie nie starankowac jak fasolka bedzie bo mozna i blizniaki pozniej miec.znam taki przypadek.kolezanka sasiadki z czwartego tak mowila.

Gość sraczkomania
Ide spac wariatki;) do jutra! Fly jak boli jeden suten to bedzie bejbi plci meskiej! Gratuluje! Madeline zaklej wszystkie dziurki, uzyj kropelki, super gluta czy poksipolu. Wazne zeby bylo szczelnie bo moze fasolinka wyleciec;(