Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O nieprzystojnych temat

Co mają zrobić faceci, z którymi kobiety nie chcą chodzić szybko do łóżka?

Polecane posty

Gość wątrupka
nie wiem, gdzie wyczytałaś, że było marne. chyba w fusach. no nic, czekajcie sobie na swój marny seks nawet latami, a nawet dziesiecioleciami. pozdrawiam was czule 🌼

Gość gość
wątrupka już po waszym siedzeniu na forum widać, że ognia to wy nie macie gdyby był ogień, poszłabyś z nim do łóżka po 1,5 tygodnia, a nie roku. a że nie było, to jest jak jest. średni seks, orgazmy są, szału nie ma. mam porównanie i wiem, co mówie x a co ma forum do orgazmu ?Ty też tu siedzisz... wiesz ja cipki nie znalazłam na smietniku więc nie szmacę sie po dyskotekowych kiblach, ani nie idę z nieznanym menem do łóżka po 1, 5 tygodnia, w życiu bym tak nie zrobiła, d***** nie jestem, no wybacz. Dla mnie osoba która tak robi nie ma za grosz szacunku do swojego ciała, ani do siebie w całości. Nie ma też krzty rozumu w główce,(można przywlec sobie chorobę w ten sposób).Dziękuję-postoję. Może probuje się dowartościowac w ten sposób(tak jak i Ty teraz tymi małointeligentnymi tekstami tutaj). Dla mnie seks jest wyrazem milości, nie sportem . I w milości jest świetny. Więc nie musisz mi tu reklamować swoich marnych orgazmów bo przypuszczam że to Ty jeszcze nie zaznałaś prawdziwego seksu, takiego prawdziwego z miłości że aż zemdleć można. Jeśli u Ciebie szału nie ma to radzę zmienic partnera a nie szybkośc pójścia do łóżka.Ech szkoda czasu własciwie na Ciebie-pewnie i tak nie zrozumiesz o czym ja tu do Ciebie pisze ...

Gość do te verde
Martiniaczek, a czemu wczesniej sobie pozwalalas na przygody?

Gość gość
Zostaw sobie swoje pozdrowienia,brzydzę się nimi tak jak tobą w całości- łatwa szybkodajko

Gość Martiniaczek
Bo byłam młoda i głupia. Nasłuchałam się takich o własnie ''mądrych'' jak ta co tu była :D I nie wiedziałam czym jest miłość, że z miłości jest o niebo lepiej :)

Gość markaRabovva
Racja dziewczyny. zgadzam sie i też to potwierdzam, sex jeśli idzie w parze z miłością to całkiem co innego niż jakieś bzykanko dla rozładowania Tego się nie da porównać.

Gość wątrupka
mam 36 lat i tylko 3 partnerów w stałych związkach, w tym ostatni to mój obecny mąż. wasza agresja jest czymś spowodowana, pewnie brakiem dobrego seksu, dlatego musicie powyzywać kogoś od szmat :) nie gniewam się. biedne jesteście, powyzywajcie sobie, bo cóż innego wam zostało?

Gość gość
nikt cię nie wyzywał, napisałam ci tylko że mnie brzydzą takie jak ty-to nie jest wyzwisko tylko stwierdzenie faktu.u ciebie zdaje się wszystko się kreci wokół seksu prawda? to się nazywa seksomania chyba

Gość Martiniaczek
Wątły trupku :D Po prostu ludzi denerwuje głupota pisałaś głupoty więc nie dziw się że Cię ktoś przygasił :) Życzymy dużo udanego seksu skoro tylko on zapewnia Ci dobre samopoczucie :) papa

Gość gość
Baby się targają za wlosy a autor się zmył

Gość do te verde
a ja bym chcial byc dla kobiety pod wzgledem fizycznym na rowni z ciachem na jedna noc.

Gość gość
Oj to małe masz wymagania i małe w tej głowinie swojej,po takiej wypowiedzi Twoja atrakcyjnośc dla mnie spada do zera. Bo lubię mężczyzn mądrych.

Gość karakuły
Sam się uprzedmiotawiasz.

Gość do te verde
nie uwazam sie za glupiego, ale po prostu do zwiazku sie nie nadaje. nie ma prawa jazdy i rewelacyjnej pracy.

Gość do te verde
atrakcyjnosc***ewnie nie mam zadnej.

Gość gość
Nikt nie chce być gorszym a skoro ktoś ma się starać rok o coś gdzie ktoś inny dostał to od razu to znak że jest kimś gorszym..

Gość gość
do te verde a ja bym chcial byc dla kobiety pod wzgledem fizycznym na rowni z ciachem na jedna noc. Takie cuda się nie zdarzają.

Gość do te verde
kiedys bylem ambitniejszy, milszy, ale teraz juz jestem zgorzknialy i licza sie glownie przyjemnosci.

Gość gość
Fajtycznie autor-inteligencją to Ty tu nie błyskasz po tych tekstach patrząc ... Szczytem Twoich marzen jest być dla kogos zabawką na jedną noc ? Ja piernicze-ja bym takiego pustaka nie chciała ...

Gość do te verde
no i kobiety sa dzis wymagajace. jasne, ze sa takie zwiazki, ze obydwoje sa po podstawowce, klepia biede i korzystaja z MOPS, ale co to za zycie? zreszta facet po studiach moze byc niezaradny, ale inteligentny i wrazliwy i prostej dziewczyny by nie zniosl.

Gość do te verde
Dla mnie np. ważne u kobiety są elokwencja, ogarnięcie się, przebojowość, bycie kontaktową, intelekt. Nie mógłbym być z prostą szarą myszką (mówię o charakterze).

Gość gość
Tylko widzisz najgorsze jest to że inteligentna dziewczyna nie będzie chciała takiego prostego szarego szczurka jak Ty, którego największą ambicją jest być czyjąś zabaweczką do seksu na 1 nockę .... Peszek taki

Gość do te verde
a czy ja pisalem, ze chce byc zabaweczka na jedna noc? pisalem tylko, ze na poziomie atrakcyjnosci fizycznej chcialbym byc na rowno z takim facetem.

Gość do te verde
natomiast prosta dziewczyna u mnie odpada i wole byc sama, niz z takowa prosta dziewuszka.

Gość gość
Prosty to Ty jesteś :O Skoro tak Ci zależy na tym co piszesz, to nie jest dla Ciebie ważna więz,relacja itd .

Gość do te verde
wiez i relacja tez sa wazna, ale natomiast nie chce byc dla kobiety brzydalem, z ktorym sie jest z rozsadku albo w imie wyzszych wartosci. chcialbym sie zakochac, ale jestem srednio zaradny i nie mam prawa jazdy. :O

Gość do te verde
po prostu pisalem, ze czekanie na seks z kobieta jesli upokarzajace i uwlaszczajace, jesli wczesniej z innymi szla do wyra od razu.

Gość gość
Ciekawe dlaczego niby czekanie na seks mialoby być upokarzajace ??? ! Skąd Ty kuffa bierzesz te porąbane teorie? Z jakiegoś składowiska debilizmu?

Gość Intelekt chyba nie jest ważny
Na porządną dziewczynę można poczekać te 3 miesiące, ale na taka co z innymi do wyra szła od razu i nawet w kakao im pozwalała, to nie.

Gość gość
Ja bym takim kretynom jak Wy nie dała nigdy ani po 3 miesiacach ani po 3 latach