Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvella

czy byc z dobrym ale bardzo ubogim facetem

Polecane posty

Gość gość
miesiecznie oczywiscie, nieudacznicy ;) zatrwazajace, ze kobieta w ogole rozwaza zwiazek z takim podstarzalym golodupcem. ja mam dosc prosta miarke: jesli ja, kobieta, slabsza i mniej uprzywilejowana plec, moge legalnie i uczciwie zarobic 4300 PLN, mezczyzna jako co najmniej 2 razy silniejszy i posiadajacy przewage na rynku pracy moze zarobic co najmniej 2 razy tyle, ile ja. drodzy panowie, zadna, podkreslam ZADNA rozsadna kobieta nie zwiaze sie z wami :S 🖐️

Gość gość
my celujemy w nierozsądne i romantyczne :)

no i czego sie pirzysz?w holandii przy zbieraniu pomidorów zarabiałem prawie 5 tysiecy ale wiem jaka jest sytuacja w kraju oraz czym jest spowodowana wiec nie łaże po forach obnoszac sie ze swoim zasiłkiem dla zaangazowanych jak ty i nie wyzywam ludzi od nieudacznikow.wes se p*****lnij kielicha koniaka czy co tam importujesz z krajow cywilizowanych i skoncz sie nrzucac zalosna idiotko

Gość gość
Drga Pani. Jako właściciel firmy prosperującej na rynku długi czas mam miesieczny dochód o jakim ty mozesz pomarzyć. Nazywasz mnie nieudacznikiem ? To tak jak własnie takim jak ty woda sodowa uderza do głowy. Jako 25-latka na jakim stanowisku pracujesz ?? Może jako pokojówka w hotelu zarabiająca na robieniu "dobrze" zamożnym gościom :p

przykro mi zuza ale przez ten topikmkobiety mi tak obrzydły ze mógłbym cie niechcący udusic.szczególnie jak sie odezwie miastowa ze stołecznej wiochy

Gość gość
A co to za deux ex machina to ja zuza, czyżby kolejny troll ?

Gość gość
pracuje w branzy reklamowej, drodzy nieudacznicy :) miedzynarodowa korporacja. zagranice jezdze natomiast po to, aby odpoczac i pozwiedzac, a nie zbierac truskawki. ale kazdy sadzi wlasna miarka :D

to moze nastepnym razem wez ze soba te korporacje wyjedźcie semrazem i juz nie wracajcie? albo przynajmniej nie udawaj ze jestes polka ok?a teraz juz idź bo sie nie wyspisz imprzysniesz na coporannej burzy mózgów poprzedzajacej twoja tworcza prace

Gość gość
czyli Polak moze pracowac tylko w polskich firmach? a Polak pracujacy w korporacjach to niePolak? :D z jakiej zatechlej dziury nieopodal wschodniej granicy sie wyrwales?

uczciwie powiada w korporacjii :Dto jakby powiedziec ze ktos za grzechy poszedł do nieba:D

Gość gość
a co reklamujesz w tej branzy reklamowej ?

Gość gość
a zreszta... masz racje, szkoda mojego czasu, lepiej sie wyspac :)

Gość gość
zaspokoje wasza ciekawosc: pracuje w domu mediowym, kupuje media dla miedzynarodowych klientow. milego wylewania jadu! :D

Gość gość
Firma Eniro ?? To ty wczoraj z telemarketingu wydzwaniałaś do mojej firmy z propozycją sprzedaży reklamy ??

wiem ze mam racje.zawsze mam racje.niestety stawia cie to w kłopotliwej sytuacji bo to oznacza ze ty racji zadnym cudem ani nawet przy wsparciu zagranicznego kapitału nieobciazonego podatkiem miec jej nie mozesz dlatego s********j

Gość gość
Jakimi językami władasz ?

Gość stopiyu
Sherekan jestes p**********y albo jestes durnym projektem kafeterii.Możliwe, że coś bierzesz.Przykro to mówić.Że tez jeszcze cie nie wywalili z forum.Jestes mocno zaburzony i plujesz jadem przy byle okazji i wygrażasz ludziom.To się leczy na oddziale.Fenkju wery macz za uwagę.

Gość gość
angielski zaawansowany, francuski sredniozaawansowany, portugalski podstawowy. procz tego perfekcyjna polszczyzna, co dla wielu z was stanowi niedoscignione marzenie ;)

Gość gość
ShereKhan to pytanie adresuję do paniusi z wielkiej korporacji

Gość gość
ty mozesz zostac najwyzej pacjentem zakladu psychiatrycznego :) o ile juz nim nie jestes.

Gość stopiyu
Znałam kiedyś jednego zaburzonego.Jakby kopia twojego zachowania.Dlatego tak mi się rzuciło w oczy.Juz ładnych pare lat go na szczeście nie spotykam.Ponoć na oddziale przebywa większą częśc roku.Może tam mu pomogą.Biedny chory człowiek.

Gość stopiyu
Wiedziałam.Identycznieby zareagował jak ty teraz.Byłeś z tymi atakami złości u lekarza?

Gość gość
haha, jaki smieszny, skrzywdzony przez kobiety chlopczyk z malutkim peniskiem :D bawia mnie takie ujadajace namiastki mezczyzn, chcialabym miec miniaturke ciebie do ustawienia na biureczku :) wlaczalbys sie na guziczek i paplal tak zabawnie zawsze wtedy, kiedy mialabym zly humor. moze kiedys stworza taka zabawke? tymczasem ide spac, adieu! ;)

Gość gość
Myślałem, że znasz się na grafice wektorowej etc skoro pracujesz w reklamie a ty media sprzedajesz za tysiąc euro ee

sluchaj moze juz sobie pojdziesz?chyba ze czerpiesz przyjemnosc z ponizania chorych i uposledzonych jak raczyłas okreslic czesc z nas.naprawde oprocz puszenia sie nie mozna mowic omzadnejndyskusji z toba wiec nie marnuj swojego czasu idź zaprojektuj jakies logo dla zagranicznego kołchozu typu arbait macht frai odbierznza te uczciwa prace uczciwe wynagrodzenie i nie znizaj sie domrozmow zmpodludźmi