Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

W łóżku z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość
C**a reaguje na bolec obojętnego pochodzenia

Gość gość
Obcokrajowcy są lepsi.

Gość gość
...lub gorsi :D

Gość gość
skandynawowie są bardzo finezyjni w łóżku, wiem coś o tym, także wszystkim paniom ich polecam, bo są cudowni i w sypialni jak i w żuciu jako wasi partnerzy.

Gość gość
skandynawowie są bardzo finezyjni w łóżku, wiem coś o tym, także wszystkim paniom ich polecam, bo są cudowni i w sypialni jak i w życiu jako wasi partnerzy.

Gość samotnawskandynawii
znacie jakieś portale skandynawskie portale randkowe? chciałabym poznać jakiegoś skandynawa, wydają się być idealni

Gość gość
Idealnosc i wydawanie sie sa niebezpieczne :D

Gość gość
pierdza i bekajja

Gość gość
ale ubaw z tych wszystkich narzekajacych na facetow lasek ;) ze pijacy ze "sracy" ze licza sie dla nich tylko pieniadze ... 1- tak samo jak nie kazda polka jest latwa tak samo nie kazdy polak jest pijakiem:) 2 ...nie no bo przeciez ktos porzucil ojczyzne przyjechal pracowac np do uk i jedyne co mu w glowie to wieczne balowanie i wspomnienia z wakacji 2 x w roku bo przeciez one sa dla kazdej dziewczyny wazniejsze niz pomyslenie chociaz jakies minimum o przyszlosci ;) i o tym ze jest tu gorzej i gorzej i zycie z dnia na dzien mija sie z celem bo tak to mozna zyc w pl tez nic nie majac :) osobiscie wydaje mi sie ze najwiecej o seksie z obcokrajowcami a raczej tubylcami ;) maja panie ktorych sposob bycia i prezentacja jest raczej niskich lotow sam mieszkalem z jedna polka ktora probowala sie do mnie dobierac (niestety dla niej celuje troche wyzej niz laski ktore sa tu 9 lat i nie maja kompletnie nic oprocz laptopa i zdjec z dominikany) wczesniej wzbraniajac sie przed czarnymi i ciapatymi na wszystkie mozliwe sposoby nagle rzuca sie odtracona w ramiona jednego z nich i I love you :) jemu nie przeszkadza nic to ze kaleczy jezyk to zaden problem w koncu i tak chodzi tylko o pipke :)zapytajcie sie dziewczyny ile z waszych kolezanek mialo ziazek z tubylcem i ile z nich dalej jest w tym zwiazku bo ja znam 3 takie przypadki i zadna nie jest wszystkie wracaja z podkulonym ogonem w koncu do tych smiesznych zapijaczonych polaczkow podobnych do tych ktorzy was kiedys plodzili ;) wracajac do kolezanki ciekawe co ona bedzie mowic o polakach dostajac za kazdym razem kosza az sie wreszcie zlituje czarny i ja wyd.pczy wejdzie sobie na forum i wyladuje swoje frustracje :) sa cwaniacy pijacy latwe laski sa tez normalni ludzie ale oni wszyscy zazwyczaj dobieraja sie w pary dopasowujac sie nie bez przyczyny ;) zostaja sredniaki a tacy zawsze beda narzekac

Gość gość
tylko takiego jak wyzej tu brakowalo :O

Gość gość
To właśnie Polacy faceci zagranicą nic nie mają. Łysa pała, pokój i piwkowanie.

Gość gość
tak za to wszystkie polki maja domy:) te na benefitach chyba wystarczy wyjsc na badoo co druga z dzieckiem szuka naiwniaka ale kazda mieszka sama tak sie podorabialy ;) biedny ten kraj tyle sie tutaj polek najechalo tylko ciapaci maja dobrze bo sobie dupcza na lewo i prawo ;) ostatnio sytuacja w sklepie mloda fajna dziewczyna (pl) kupuje jakies produkty a sprzedawca stary oblesny ciapol nawija po polsku "dzieki laska,do zobaczenia laska" i szczerzy ta gebe ...masakra jakas skad to sie bierze? nie tylko z latwosci w nawiazywania przez was kontaktow ale rowniez z braku szacunku tubylcow do polek gdyby powiedzial tak do angielki yo by go wysmiala/zjepala ta akurat byla w takim szoku widac bylo ze srednio sie z tym czula po jej twarzy i pewnie jest jedna z tych kobiet ktore maja podobne zdanie do mojego ze jakies 70%polek nie szanuje sie tu wcale widzialem tu juz jak ciapaki ze sklepow podrywali na darmowe zelki dla dziecka a taka jedna idiotka z druga sie cieszy gdzie duma?szacunek do siebie?

Gość gość
gość 03.06.2014 - ty nawet żelek dla dziecka byś nie miał :D poza tym ja jestem szanowana, jak trafiasz na ciapackie zlewy to się nie dziw. ja spotykam się tylko z białymi rodowitymi brytyjczykami i oczywiście to wszystko są związki, a nie jakieś przelotne, jednonocne znajomości, no ale ja się szanuję i znam swoją wartość.

Gość gość
Swój ciągnie do swego :D Ty do Polek, ciapackich zlewów i ich szukasz a one do ciebie.

Gość gość
Jestem kobietą ( Polką ) i przeraża mnie to co wypisujecie tutaj o Polakach. Sami na siebie nadajecie. Jak można tak obrażać Polskich mężczyzn? Ja kocham Polaka i jest on dobry w te klocki i robiłam to tylko i wyłącznie z nim i z nikim więcej tego robić nie chcę :P Z żadnym murzynem, ani z żadnym takim :P

Gość gość
"ja SPOTYKAM się tylko z białymi rodowitymi brytyjczykami i oczywiście to wszystko są ZWIAZKI, a nie jakieś przelotne, jednonocne znajomości" dokladnie spotykasz sie z rodowitymi brytyjczykami nie bez powodu uzylas liczby mnogiej pewnie bylo ich wcale nie malo ;) wiec jak to mozliwe ze mogly byc nie przelotne? a no tak przeciez dla ciebie byc razem przez jedna noc 1 weekend gora 4 miesiace to dlugi budowany na zaufaniu zwiazek ;) a jezeli masz cos jeszcze na swoja obrone ze niby to nie oni cie kopali w doopcie tylko ty ich to sie spytam tylko jak to mozliwe ze tacy super rodowici brytyjczycy koloru bialego nie spelniali twoich wymagan ;) p.s do kolezanki ktora pisala wyzej nie pisze o polkach ktore sie szanuja maja zona bedzie polla nie wyobrazam sobie inaczej pisze do tutejszych "latawcow" mowiacych o sobie jak o kobietach ... a wlasciwie to pisalem dobanoc :) kolorowych snow dziewczyny z pozdrowieniami od fajnych facetow z uk spotkamy sie na dyskotece ;)

Gość gość
gość 03.06.2014 - a nie przyszło ci do głowy, że mieszkam na wyspach od wielu, wielu lat i na swej drodze spotkałam mnóstwo ludzi? :D a liczba mnoga wśród wymienionych przeze mnie brytyjczyków może oznaczać 2 lub 3, więc nie jakieś tabuny, ale tak jak napisałam ty napotykasz jedynie patologię która lubi przelotne znajomości przez myśl ci nie przejdzie, że może być inaczej. ale ja starannie dobieram sobie towarzystwo, gdzie szanujemy siebie nawzajem, przykro mi że ciebie i twoje partnerki traktują jak popychała ;)

Gość gość
2 /3 hehe czyli 5/6 ;) pisz sobie co chcesz raczej nie masz nic ciekawego do zaoferowania skoro ta liczba ciagle sie zmienia :) ale zycze ci jak najlepiej mam nadzieje ze w koncu trafi ci sie twoj wymarzony koniecznie bialy! noi anglik ;) fiu fiu

Gość gość
moze za jakis czas jak odloze troche pieniedzy z pracy na zmywaku to uderze po brytyjski paszport wtedy bede mial szanse u naszej polskiej gwiazdy ;) smiesza mnie tacy rodacy jak ty najchetniej odcielabys sie od swojego pochodzenia znajac zycie akcent ci na to nie pozwala (ok wiem wiem...twoj angielski jest lepszy niz u nie jednego anglika ) pamietaj slonko jesli my nie bedziemy dobrze o sobie mowic to kto?... ;) pomysl o tym czasami swoja mala lepetynka

Gość gość
to mi sie podoba: " laski ktore sa tu 9 lat i nie maja kompletnie nic oprocz laptopa i zdjec z dominikany)" - sama znam takie osoby i zgadzam sie z tym co napislaes

Gość gość
i bla bla bla

Gość na polnocy mieszkajaca
Glupie baby, polecacie skandynawow ze sa najlepsi, to tak jak polecac kupno auta za 100 000 euro, jest super niewatpliwie.Tylko kto ma kase....

Gość gość
no chyba ze stare, 50+ i sie sypie a wy macie max 30

Gość gość
Skandynawowie to dla ciebie tacy ksiazeta ? wez przestan, te swiniaki to najczesciej zakapiory i ochlapusy gorsze niz ruskie alkoholicy.

Gość gość
Iluzjami niektorzy zyja :D

Gość gość
Moze to dla ciebie iluzja i marzenie, bylam ze Szwedem 12 lat, nigdy wiecej ... teraz tylko Polak.

Gość gość
Chyba nie zrozumialas sensu hehe Chodzi o wyobrazanie sobie czegos,czego w istocie nie ma. Czyli,ze Skandynawowie sa idealni -to iluzja ;)

Gość na polnocy mieszkajaca
milo sobie powyobrazac gdy prawda inna.jeden stary zbok mnie stale zaczepia w pracy, wazy chyba ze 100 kg

Gość gość
Z tym, że Skandynaw to naprawdę najlepsza partia, nie dość że przystojny i wysoki to jeszcze w domu wszystko zrobi i dzieckiem się zajmie. Polacy nie dorównują mu w niczym. Polacy są w jednej lidze z czarnuchami i ciapolami.

Gość muzułmanie to gówna
Z innego forum: "Kiedys juz wspominalem o tym jak kultura arabska i muslimska moze doprowadzic do tragedii. Zdarzylo sie to kilkanascie lat temu w miejscowosci turystycznej Kiama na poludnie od Sydney. Miejscowosc ta jest znana z tego ze przy odpowiednich warunkach atmosferycznych (wiatr i przyplyw morza) woda napierajac na skalisty brzeg znajduje w nim otwor i gejzerem wystrzela w innym otworze znajdujacym sie na brzegu. Miejsce to jest duza atrakcja i duzo ludzi z Sydney przyjezdza tu w weekendy na BBQ (czyt. gril) lub na swieza rybke smazona w miejscowym porcie. Pewnego dnia kilka rodzin emigrantow z Afganistanu tez tu mialo piknik. Nikt nie zauwazyl lub moze wszystko odbylo sie zbyt szybko kiedy dwie nastoletnie dziewczynki przeskoczyly przez ogrodzenie i trzymajac sie za rece skoczyly w otwor tego gejzeru morskiego i zginely. Zostawily list stwierdzajacy ze mimo iz emigrowaly do innego Swiata to rodzina dalej zyje jak w zacofanym Afganistanie i one nie moga sie z tym pogodzic widzac zycie kolezanek i kolegow ze szkoly. Represje w stosunku do kobiet i dziewczat nadal byly stosowane podobnie jak w ojczystym Afganistanie wiec postanowily skonczyc z tym wybierajac samobojstwo."