Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asocjalnaijuz

poswiateczna frustracja 25cio letniej singielki

Polecane posty

Gość asocjalnaijuz
Alicjo, tylko nie umrzyj ze smiechu;-)

Gość gość
alicja powie nawet ze jest les swoim ciotkom byle by tylko ukryć bolesną prawdę o braku faceta która ją bardzo boli tak samo jak odmienne poczucie humoru reszty społeczeństwa

Gość gość
poczucie humoru alicji boli mnie tak samo, jak to że jutro będzie środa

broken - kłamstwo nie jest w moim stylu. - "alicja powie nawet ze jest les swoim ciotkom byle by tylko ukryć bolesną prawdę o braku faceta która ją bardzo boli tak samo jak odmienne poczucie humoru reszty społeczeństwa" - próbuję sobie wyobrazić, jak bardzo osoba, która próbuje mi dowalić, musi być przeszczęśliwa w swoim idealnym związku :classic_cool: - niestety to przekroczyło granice mojej imaginacji i jakoś nie mogę :D

Gość gość
pochwal sie jakie żarty zapodajesz ciotuniom to też sie pośmiejemy, tylko daj znać kiedy mamy zacząć sie śmiać

Gość asocjalnaijuz
Alunia, moze i jestesmy STARE PANNY, ale nie badzmy takie zlosliwe. Chcesz, zeby dzieci naszych szczesliwie zaslubionych znajomych opowiadaly o nas kawaly?:-D

żarty też mają swoje granice. zwłaszcza z tymi dotyczącymi orientacji należy bardzo uważać, bo można urazić osoby homoseksualne w naszym otoczeniu, albo stworzyć dla nich kłopotliwą sytuację. ja tam nie mam złośliwych ciotek i wiem, że jeśli pytają, to z ciekawości albo na swój sposób pojętej troski, dlatego nie mam jakiegoś parcia na to, żeby im zagrać na nosie.

"pochwal sie jakie żarty zapodajesz ciotuniom to też sie pośmiejemy, tylko daj znać kiedy mamy zacząć sie śmiać" - a ty się pochwal, kto cię w dupsko kopnął, ze taka zjadliwa jesteś :P - ja i autorka to przy tobie pikuś "panno przeszczęśliwa" :D

Gość gość
-jestem starą panną -... - haha żartowałam - hueheuhue takie śmieszne że az boki zrywać

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zupelnie nie rozumiem dlaczego tak sie czepiacie akurat starych panien. Bardzo wiele starych panien to naprawde fajne babki.

Gość gość
ty sie lepiej zajmij swoim "szczęściem" a dupsko to masz zamiast ryja, w dodatku twoje żarty sa tak śmieszne że aż mi sie srać chce. Żegnam stara panno bo już mi sie nie chce czytać twoich wymiocin

"ty sie lepiej zajmij swoim "szczęściem" a dupsko to masz zamiast ryja, w dodatku twoje żarty sa tak śmieszne że aż mi sie srać chce. Żegnam stara panno bo już mi sie nie chce czytać twoich wymiocin" - jaka klasa, jaki styl, normalnie kultura masz na drugie! :classic_cool: - twój facet musi być przeszczęśliwy, że cię ma :D wystarczy, że raz otworzysz usta, a wszystkie jego ciotki przestaną go nawiedzać go do końca świata i o jeden dzień dłużej :D

Gość asocjalnaijuz
Alunia przestan, bo Cie polubie:-)

Gość asocjalnaijuz
Sprobuje trzymac dystans:-P

a panna kulturalna zniknęła. pewnie dlatego, że: - "w dodatku twoje żarty sa tak śmieszne że aż mi sie srać chce" - i utknęła na dłużej w toalecie. no cóż, zdarza się :D

Gość asocjalnaijuz
Ten topik dziala przeczyszczajaco... Po swietach jak znalazl:-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Odczepcie sie od starych panien. Stara panna to skarb. Stara panna to ostoja wszystkich cnot. Niech zyja stare panny.

Gość asocjalnaijuz
Vivat!! Vivat Stare Panny!!!!:-D:-D:-D

Gość asocjalnaijuz
Wzniesmy toast swym jadem:-D:-D:-D

Gość Taki_jeden_964
"...Z tymi ciotkami zawsze tak było, jest i będzie..." xxx Dokładnie, mówi się "jeszcze nie teraz" i dają spokój, bulwersujesz się. :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A tak powaznie autorko - powiedz ze jak patrzysz na... /tu podaj imie osoby z rodziny ktora bardzo zlego meza, zostala porzucvona , lub w inny sposob ma prze... rabane/ to nie chcesz tak samo skonczyc i wolisz w zadne malzenstwo nie wlazic. Tylko pamietaj ze musi to byc przyklad osoby z rodziny ciotek. Im blizej spokrewnieni tym lepszy efekt

Gość asocjalnaijuz
Bulwersuje sie bom wrazliwa;-)

Gość gość
zauważcie że te wszystkie pustaki co tak pogardzają ślubem i rodziną jedyny powód do dumy jaki tutaj prezentują to KASA KASA KASA KASA.

Gość gość
"a ja nie sądziłam, ze w XXI wieku ktoś jeszcze przejmuje się gderaniem swoich ciotek" x przejmują się zakompleksione wsiowe dziewuchy pozujące na "damy z wielkiego świata". jak widać łatwiej wyrwać się z wiochy niż wyrwać wiochę z siebie.

Gość gość
Wiec nawiazujac do jednej z wczesniejszych wypowiedzi ADELE to tez zakompleksiona wsiowa dziewucha:-D

Gość gość
Taa, a kasa pogardzaja ci co jej nie maja. Wow, prawie jaj mickiewicz:-P

Gość prawiczek_28
mi babcia w święta mówiła, że jestem przystojniak czy mogła mówić prawdę ?