Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosiaczek1

W oczekiwaniu na II kreseczki. Łączmy się

Polecane posty

Gość karolcia15031
mnie też pobolewalo podbrzusze , dzieję się tak bo macica się powiększa więc się nie martw ale nie przemęczaj sie szczegolnie na początku trzeba bardzo uważać i dużo leżeć w 2tyrymestrze można już zacżać wiećej rzeczy robić. Ten pierwszy to taki najtrudniejszy bo często dochodzi do poronien

Gość viva86
dzięki dziewczyny za gratulacje ..... ja nadal czekam na rozwój sytuacji, dziś termin @

Gość gość3
Żałosne staraczki, dy/manie na siłę, robienie z faceta byka rozpłodowego, zero przyjemności i jeden cel ZAPŁODNIENIE! i jeszcze piszecie te głupoty na forum, a jak się nie uda to masakraaaaa! rozbiegacie się po tematach i wyzywacie mamy od najgorszych, a dzieci nazywacie bachorami.

Hej dziewczyny :) Cieszę się, że został utworzony świeży wątek dla nowych dziewczyn, bo tak jakoś czasami głupio dołączać do tych, które juz się znają od daaawna. No to tak, mam 25 lat. Jest to mój pierwszy cykl starań. Cykle mam 32-33 dniowe i od stycznia obserwuję śluz. W tym miesiącu zdziwiło mnie to, że w 14-15dc miałam delikatne plamienie i od tego czasu dużo białego śluzu. Taka cicha nadzieja, że owulka przyszła zsybciej, niezauważona i może się udało:) Czwartek/piątek wyjeżdżam na majówkę, więc myślę, że 1.05 się przetestuję. Może akurat :)

Gość gość
a który masz dziś dc?

Gość mosiaczek1
Witamy Pacia, super, ze dolaczylas :) trzymamy za Ciebie kciuki :) Dziewczyny, zamowilam dzisiaj ziolka i zamierzam pic, tylko nie wiem czy mozna zaczac w trakcie cyklu czy lepiej poczekac do 1 dc ? I jak to jest, mozna je pic przez caly cykl czy tylko do momentu owulacji? :)

Gość gość
Owulka przyszła o cichutku? Następna gimbusiara. Gratuluję, to co na pewno wam szybciutko wyszło to zawieranie wirtualnych przyjaźni, strasznie się tu uwielbiacie i słodzicie. Całuski, kochane!

U mnie to dopiero 21 dc, także wiem, że to szybko. Zdziwiły mnie po prostu te plamienia, a o nadzieję oczywiście nie trudno, tym bardziej na początku gdy człowiek nie zdaje sobie sprawy, że zajście wcale nie jest takie proste :P Z M. stwierdziliśmy po prostu, że idziemy na żywioł i czekamy. Nie liczyłam kiedy mam dni płodne, tylko kochaliśmy się jak zawsze :) Dopiero te plamienia mnie zaniepokoiły i dały do myślenia, tym bardziej, że kilka moich znajomych miało przedwczesną owu i był to dla nich szok, jak się okazało, że są w ciąży.

Gość karolcia15031
kochana ziolka najlepiej od 1 dnia , ale ja zaczełam pić od 7

Pacia - macie świetne nastawienie, pozazdrościć :) Może to plamienie implantacyjne? Bądź dobrej nadziei! ... Karolcia - dziękuję za odpowiedź, jak przyjdą mi jutro to chyba nie wytrzymam i zacznę od 6 dc :) A będziesz je piła przez cały cykl? Przeczytałam gdzieś, że powinno się pić tylko do owulacji, a z kolei na innym forum dziewczyny pisały, że piją cały cykl. Po 3 miesiącach trzeba zrobić 1 miesiąc przerwy jeśli się nie zajdzie... Pozdrawiam!

Na Kafe jest fajny wątek o ziołach o. Sroki, z tego co czytam, to wiele dziewczyn po nich zaszło w ciążę :) Nazywa się "Zioła ojca Sroki nr 3". Wkleiłabym linka, ale wyświetla się SPAM...

No właśnie też pomyślałam o implantacyjnym, a że jedziemy do Heide Parku na majówkę, to wolę się upewnić przed, żeby wiedzieć jak mogę się zachowywać :) tym bardziej, że 12 dni od zagnieżdżenia już test powinien pokazać. A jeżeli było to okołoowulacyjne, to powinnać mieć owu w okolicach plamienia, a jakoś nie zauważyłam odpowiednich warunków :) No nic. Poczekamy, zobaczymy:) Jak nie teraz to za miesiąc ;) A co do ziółek, to jeszcze chyba nie zabrnęłam w te tematy tak daleko, bo o nich nie słyszałam, ale trzymam kciuki dziewczyny, żeby Wam pomogły :):):)

Dziękujemy Pacia :) Ja głęboko wierzę, że Ci się udało :) ... A pozostałe dziewczyny, gdzie się podziewacie? :)

Gość gość
No i co glupie staraczki????? Watek wam UMARL :)

Gość Favienne1986
Witam kobietki po tej krótkiej przerwie ;). Byłam w poniedziałek u ginekologa i potwierdził ciaze :) teraz trzeba czekać. To już dzień ciazy. Myślę ze będzie dobrze. Pytałam się lekarza że boli mnie podbrzusze, a w ciazy z Manuelą tak nie było. On powoedzial że w drugiej ciazy jest gorzej ale mam się tym nieprzejmowac. Tylko od wtorku ciągle wymiotuje, bolą mnie jelita żołądek czego przy pierwwzej ciazy nie miałam. No ale myślę pozytywnie i zobaczę jak będzie. A jak wy sie trzymacie moje drogie? :)

Gość Favienne1986
Mialo być dwunasty dzień

Gość viva86
Favienn a co było widać na usg? ja idę dopiero 10.05, a i który to u ciebie teraz dc i tc?

Gość karolcia15031
hej co tam dziewczyny ? gratulacje tym którym tak szybko się udało . Mosiaczek i co pijesz zioła ? ja zaczełam pić w 7 dniu , bałąm sie że nie mam drugi cykl owu bo nie mam tego śluzu ale z testu wynika żę mam teraz płoden wiec za 14 dni testuje :)

Cześć dziewczyny, piję ziółka od 6 dc, dziś mam 12 dc i mnóstwo płodnego śluzu, zresztą ja zawsze takowy mam :) w tym cyklu staranka odłożone z powodu braku możliwości...

Gość gość
Poszły po rozum do głowy :)

Gość Favienne1986
Przepraszam mosiaczek ale miałam urwanie glowy. Teraz myślę że uda mi się tu zaglądać. To już 4 tydzień ciazy ;) Dzidziuś rozwija się dobrze ;) Kiedy powiedzialam Manueli o rodzenstwie o mało co by nie zemdlala, ale że szczescia :D mówi że chce siostrę bo z bratem nie da się bawić lalkami ;) no ale to się dopiero okaże. A co tam u was dziewczyny ?

Witaj Favienn :) Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku :) U mnie w tym cyklu staranka tylko w 9 dc były, niestety... Dalej piję z zapałem ziółka o. Sroki, ale w tym cyklu i tak nic nie wyjdzie, więc tylko dla zdrowia :) Karolcia, Viva, Pacia i inne dziewczyny, dajcie znać co u Was :) PS Favienn, ogrom zdrowia dla Ciebie i maleństwa :)

Gość ajdapajda
Witam dziewczyny. To jest mój 2 cykl starań. Mam 28 dc i starania były w 7, 13 i 15 dc. zobaczymy jak to będzie :)

Gość Favienne1986
Bardzo ci dziekuje mosiaczek i także dużo zdrowia dla ciebie ;) mam nadzieje że Ailla ojca sroki ci pomogą :) a gdzie się podziałyscie dziewczyny?

Gość gość
ajdapajda to zdecydowanie za mało.

Gość ajdapajda
jak się nie uda to zastaję dalej próbować

Gość karolcia15031
hej dziewczyny a u mnie nic nowego , czekam na okres mam dostać w sobote, w piątek musze zrobić test by wiedzieć czy brać lutke czy nie . Ale jak dostane to zaczynam pierwszy pełny cykl z ziołami ..może pomogą ...oby

Gość gość
staranka, dorosłe kobiety?:-o