Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosiaczek1

W oczekiwaniu na II kreseczki. Łączmy się

Polecane posty

Gość rozal
U mnie juz wszystko jasne. Niestety nie jestem w ciąży. Moze za miesiac sie uda :)

Gość mosiaczek1
Nie martw sie rozal , w przyszlym miesiacu razem bedziemy testowac :)

Gość mosiaczek1
Zainteresowalam sie ta mieszanka ziol nr 3 o. Sroki i troche o tym poczytalam. Okazuje sie, ze calkiem sporo kobiet zaszlo w ciaze pijac je :) Wiecie moze czy wszystkie skladniki potrzebne do tej mieszanki sa dostepne w aptece??? :)

Gość Favienne1986
Mosiaczek życzę ci aby za miesiąc ci się udalo. A co do potrzebnych skladnikow to były w aptece bo moja kolzanka też chce zajść w ciaze więc jej to polecilam. Możliwe że ona też tu zawita bo brakuje jej już nadzieji:(

Gość mosiaczek1
Dziekuj***ardzo Favienn :) Ja Ci zycze duzo zdrowka :*

Gość gość
Oczekujące na II kreseczki, wyłączcie sie już i połączcie z Waszymi facetami zamiast tutaj pitolić

Gość karolcia15031
hej dziewczyny ja te zioła kupiłam na allegro juz wymieszane za 30 zł + 5 testów owu , piję mieszankę nr.3 ojca Sroki . ooo pierwsza ciezarówka heh gratulacje :) pisałyście czym sie zajmujemy i gdzie pracujemy: ja pracuje w piekarni ,a tak to interesuje sie kosmetyka ( jestem technikiem usług kosmetycznych ) oraz modą i szyciem ( technik odzieżowy) wiec wszystkiego po trochu. PROSZĘ MNIE DOPISĄĆ DO TABELKI OKRES MAM MIEĆ 16 MAJA :) aaa precz miesiączko nie przychodz :P juz was lubie dziewczyny moje kochana :)

Gość gość
Znacie może jakieś mieszanki ziół które mozna podac mężowi na większą potencją i lepsze plemniczki? :)

Gość smutnaniemama
Nie umiem zajść w ciąże więc też oczekuje na wymarzone II kreseczki. Nazywam się Oliwia i mam 28 lat. Nie pracuję, mąż powiedział, że mam się skupić tylko i wyłącznie na sobie. Szukam w internecie pomocy i nic nie potrafie znaleźć... Ja znalazłam tylko taką stronę, nawet fajne te informacje tam są http://dumnamama.pl/objawy-ciazy/ Chciałąbym żeby któryś z tych objawów mnie dotyczył :( Ile już się staracie? Ja 3 lata i nic :(

Gość Anaa3_4
Witam kobietki. Zacznę od tego że jestem koleżanka Favienne. Nazywam się Anna mam 26 lat no i staram się o dziecko już 2 lata. Raz poronilan. Od 8 miesięcy leczę się na bezpłodnośc. Już brakuje mi nadzieji. Chciałabym bardzi mieć pierwsze dziecko ale chyba nic z tego. Okres wypada mi 10 mają oby nieprzyszedl.

Gość mosiaczek1
witamy nowe kolezanki :) Smutnaniemama - moze lepiej byloby gdybys znalazla sobie jakies zajecie, ciagla mysl o dziecku i przeszukiwanie stron internetowych na ten temat nie pomaga zajsc w ciaze, a wrecz przeciwnie. Robilas jakies badania, wiesz co moze byc przyczyna? Fajnie, ze dolaczylas, bedzie Ci razniej :* ... dziewczyny, ja od przyszlego tygodnia postaram sie nabyc te ziolka ojca Sroki i pic tak jak Karolcia :) Ja do wrzesnia jeszcze daje sobie czas, jesli do tej pory nie zajde, to ide do gina, bo staranka beda juz ponad rok... co prawda ja sie staram nieregularnie, bo czasem tylko 1 w tygodniu :( a regularne starania to podobno co 2 dni od ktoregos tam dnia cyklu...no ale czy przez rok nie trafilabym ani razu w dni plodne??? Watpie bardzo... :(

Hej dziewczyny, tak sobie myślę, hm, a może niech Wasi mężowie tez sprawdza sobie nasienie? Jak lezalam w szpitalu to jedna dziewczyna mi opowiadała, ze leczą się teraz z mężem razem, 7 lat walcza o dziecko i maja nadzieje, ze teraz się uda. Ja się tam nie znam :( ale kto wie, może takie badania by cos pomogły:-) ? Pozdrawiam cieplutko, czytam Was sobie codziennie i trzymaj kciuki:-)

Gość viva86
dziewczyny dziś 26 dc , zrobiłam test ok godz. 15 no i ........ są II kreski, jedna jest trochę jaśniejsza ale widoczna gołym okiem :) jutro zrobi z samego rano jeszcze jeden, nie potrafię jakoś się już cieszyć

Jeśli sa dwie to gratulacje:-) :-) :-) ja tez miałam jedna kreseczka jaśniejsza, jeszcze pamiętam:-)

Gość viva86
mimo to strasznie się boje, powtórki z września !!! drugi raz tego bym nie zniosła !!!!

Gość martawoj
viva super!!! ale ci zazdroszcze... oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa. powodzenia

Gość gość
Myślałem że chodzi o drugą kreseczkę.

Gość mosiaczek1
VIVA co za news :))) ale się cieszę :)))

Ja co prawda juz sie o dziecko nie staram (17 tydzien) ale regularnie Was podczytuje.

Gratuluje dziewczynom ktorym sie udalo a tym oczekujacym szczerze zycze powodzenia!

Gość gość
mendy to sobie w rodzinie poszukaj

Gość gość
mała56 w*********j jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:D

Gość gość
mała56 maz pracuje na ubojni buahahahaha co za wsióry feeeeeeeee

Na pewno nie bedziesz mi mowic, co mam robic-wiecej tobie odpisywac nie bede. Nie zamierzam sie znizac do twojego poziomu.

Gość gość
s********j wsiorzeeeeeeee jeden wiesniaro

Jedno jedyne wyjasnienie, zebys ze mnie "wsiora" nie robila, jego miejsce pracy jest 5 km od centrum miasta wojewodzkiego. Interesujesz sie moim zyciem, widocznie nie masz swojego... Oj jaka szkoda...

Gość gość
mała56 przciez mialas juz nie odpisywac/:D buahahahahahaha ale cie to boli hahaha a co twojego chłopa to prawda jest wsiór bo pracuje na ubojni fujj ty to samo jestes wsiór niewykształcone dwa baraby po zawodówkach buahahaha zachowujesz sie jakbys byla wielka staraczka wszedzie na forum przezywasz to jak mrówka okres nie interesuje sie tylko widze ze cie wszedzie jest pelno 2 lata sie starala i przezywa to jak mrówka okres strasznie dlugo buahahahahha bidulkaa

Gość karolcia15031
hej , viva gratulacje :) no to są już dwie :P która następna hehe ? ja duzo sie naczytalam o tych ziolach i porodbno serio działają , ziola wybrane do mieszanki mają fitoestrogeny dlatego pomagają . Viva ja też mialam drugą kreske jaśniejsza :)

Gość Favienne1986
Viva super gratuluje !!! ;) Bedziemy we dwie przechodzic ciaze :) co do reszty to napewno wam się uda,ale niezameczajcie się tym. Najlepiej odpocząć i wymyślić sobie jakieś zajęcie. _______ Ja w poniedziałek wybieram się do ginekologa aby potwierdził ciaze. Trochę się boję bo bóli mnie podbrzuszu. W ciazy z Manuela tak nie miałam. Mialyscie może tak?

Gość Anaa3_4
Łooo gratuluje ci viva :) a co do ziół ojca sroki to też postanawiam je kupić ;)