Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci

Polecane posty

Gość jestem autorka tego tematu a w
masz szmaciarzu satysfakce z podszywania sie?swoja droga marnie ci to wyszlo ;)

Gość gość
Boszszsz...co za dno...i potem dziwią się, że Polki ich nie chcą, to jednak prawda, że Polska to zaścianek i ciemnogród !!! Mam męża Holendra i polaczki nie dorastaja mu do małego palca u stopy...moglibyscie się od niego uczyć zacofane barachło !!!!

to sobie bądź z nowoczesnym holendrem ha, jeszcze mnie nie poje/balo żeby wychowywać obce bachory, ... ps jeśli holendrzy będą jest gowno, też będziesz bo to takie światowe?

Gość gość
ty claude speed..a ta c***a, która ciebie zrobiła nie zdążyła chyba do kibla, zeby się spuścić..hahahahahaha...głupich nie sieją

to sobie bądź z nowoczesnym holendrem ha, jeszcze mnie nie poje/balo żeby wychowywać obce bachory, ... ps jeśli holendrzy będą jesc* gowno, też będziesz bo to takie światowe?

Gość jestem autorem tego tematu
autorko jeszcze pyskujesz

Gość gość
g***o to ty masz we we łbie zamiast mózgu.

gość ty claude speed..a ta c***a, która ciebie zrobiła nie zdążyła chyba do kibla, zeby się spuścić..hahahahahaha...głupich nie sieją x widać twoje kur/ewskie geny po mamusi, ile już dzisiaj fiutów w gębie miałas?

Gość gość
sorry speed...jestem facetem i jak widzę takie ś****wo jak ty, to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać, w twoim przypadku chyba jedyna diagnoza: lekarz kazał przytakiwać. A teraz startuj z c*****i, fiutami w gębie, matkami k*****i itd itp...bo tylko na to cie stać biedna, niedołężna umysłowo i emocjonalnie pało.

Gość jestem autorką tego tematu
Mam pytanie czy można być zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mieć chłopaka koleżanek kolegów itp. chciałam dodać że codziennie ojciec g***** mnie ze swoimi kolegami JESTEM NIESZCZĘŚLIWA

gość sorry speed...jestem facetem i jak widzę takie ś****wo jak ty, to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać, w twoim przypadku chyba jedyna diagnoza: lekarz kazał przytakiwać. A teraz startuj z c*****i, fiutami w gębie, matkami k*****i itd itp...bo tylko na to cie stać biedna, niedołężna umysłowo i emocjonalnie pało. x sorry a ja JESTEM kobietą i jak widzę takie gowno jak ty to też nie wiem czy się śmiać czy płakać

Gość gość
Claude speed a ile ty w ogóle masz lat ??

Gość gość
autorko tematu ,twój ojciec /ojczym / to FACET przez duże F ,a te miernoty co Ci bluzgają to marne koguciki:) I pisze Ci to jako facet ,normalny wcale nie wybrakowany gość. Po prostu jestem człowiek nie zwierzeciem

Gość jestem autorka tego tematu a w
no niestety sa ludzie i 'ludzie' chociaz tych drugich ludzmi bym nie nazwala..a na pewno nie normalnymi.wnioskuje ze maja jakis problem ze soba

Gość gość
claude nie problem że nie akceptujesz ,problem masz sam ze sobą wnioskując po twoich bluzgach. Ja rozumiem że ktoś nie jest gotów wychowywać czyjegoś dziecka ,ale to można powiedzieć spokojnie i nie ujmując szacunku matce tego dzieckla

napisała że faceci myślą dolną częścią ciała bo nie chcą kobiet z dziećmi, to odpowiedziałem czym myślała jej matka?

Gość gość
Nie jest tajemnicą, że większość mężczyzn nie chce związać się z dzietną kobietą. Mój znajomy np. po latach opieki nad nieswoim dzieckiem (którego biologiczny ojciec miał w dalekim poważaniu) usłyszał tekst "nie mów mi co mam robić , bo nie jesteś moim ojcem" - nóż w serce....

Gość gość
To też jest b. często życie w trójkąciku Ty, żona i jej ex będący biologicznym ojcem, który zawsze będzie ingerował.....

Gość gość
do autorki jesteś jedynaczką, czy twój prawny ojciec tez miał dzieci z twoja matka ??

Gość muhihihi
To proste. Kiedy człowiek jest sam i teoretyzuje na sucho co do swojego przyszłego związku to logiczne, że zazwyczaj ma w myśli kogoś, kto ma czystą kartę i ma w głowie scenariusz, w którym oboje zaczynają od zera, bo to jest najbardziej naturalne. A na to w kim ten człowiek później się zakocha nie ma wpływu. Ogólnie ludzie mają w głowie wizje swoich ideałów, a ilu z nich ta wizja się spełnia? Zwróć też uwagę na to, że twój ojczym pojawił się, jak miałaś 10 miesięcy, więc to normalne, że nie wyobrażasz sobie w tej roli innego faceta, byłaś za mała na to, żeby poczuć nieobecność biologicznego ojca. Ale ze starszymi dziećmi już nie jest tak łatwo, Tekst 'nie jesteś moim ojcem' jest typowy i sama znam gościa, który go usłyszał. Zresztą jest też różnica - związać się tylko z kobietą, która ma dzieci, a wejść do rodziny i robić za ojca tych dzieci. Jeśli na serio nie znasz powodów, dlaczego faceci podchodzą niechętnie do tej drugiej opcji to niestety, ale musisz nie mieć wyobraźni.

Gość gość
Dzieciate to najczęściej puszczalskie co wpadły, szczególnie te przed 30. Takie mnie nie interesują.

To zależy w głównej mierze od tego z jakiego powodu kobieta została sama z dzieckiem. Jeżeli z powodu własnej głupoty,to za Chiny bym się nie związał z taką.

Gość gość
Ja byłbym w stanie związać się z kobietą, która ma jedno dziecko i z którą miałbym wspólne dziecko. Ale wychowywać dwójkę nie swoich dzieci..... nie.

Gość gość
Pavlo1985 Gdyby przyczyną rozwodu okazała się być zdrada ex-męża bądź jakieś inne jego nieodpowiedzialne zachowanie, które przyczyniło się do rozwodu - zwiazałbyś się z taką kobietą. Wykluczam tu sytuację dziewczyny która zaszła w ciążę bo nie umiała nigdy myśleć głową ....

Gość Arianin
Nie, nie związałbym się. To dyskwalifikacja w moich oczach...

Gdyby przyczyną rozwodu okazała się być zdrada ex-męża bądź jakieś inne jego nieodpowiedzialne zachowanie, x ja nawet wtedy, jeszcze koles zacznie się mścić na mnie, że żonę mu odebrałem ha

Gość 984445587444557445844576544
Zauwazcie tylko jaki facet ma branie u samotnych mamusiek. To jest ten typ odrzucany ciagle jako ostatni sort faceta przez kobiety I z desperacji zwiazuje sie wlasnie z taka, co NAWET NIE SPOJRZALABY NA NIEGO WCZESNIEJ. I jaka jest rola takiego kolesia ? -z********ac na nieswoje I jeszcze nie wiadomo czy seks bedzie mial.

Gość gość
naucz sie czytac to bd wiedzial czemu napisalam ze wiekszosc mysli dolna partia ciala.czytaj ze zrozumieniem