Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochanicaMęża

Mieszkam z żonatym.

Polecane posty

Gość mataczzcz
gość : w małżeństwie nie ma pieniędzy jego i jej x niestety jak juz wykazałem są ! wszystko co zdobyte przed slubem a wchodzi w zwiazek pozostaje dalej odrebną czescią tego ktory to wniusł .

Gość KochanicaMęża
No nie dała ze wskazaniem, bo się jej zmarło. Ja bym takich pieniędzy nie ruszyła, ale co tam. Akurat to nie jest ważne, moment i się odrobi. Mogła, to zrobiła, bardziej mnie obchodzi jak to o niej świadczy.

Gość KochanicaMęża
No nie dała ze wskazaniem, bo się jej zmarło. Ja bym takich pieniędzy nie ruszyła, ale co tam. Akurat to nie jest ważne, moment i się odrobi. Mogła, to zrobiła, bardziej mnie obchodzi jak to o niej świadczy.

Gość mataczzcz
nie masz racji jezeli zabrała pieniadze z konta co do ktorych nie miała praw to zwyczajnie go okradła mimo ze to zona ! Kazdy prawnik zrobi z tym porządek . tyle , z e sie ludziska nie znają ! myslą ze wszystko jest wspólne , a to bzdura !

Gość mataczzcz
czytać prawo cywilne :) spadkowe , dziedziczne itd. a nie siedziec na forach i pitolic :)

Gość gość
"Jestes po prostu załosna , a to co napisałas dobitnie o tym swiadczy ! widzisz nawet mojej zonie ublizasz ,a za chwile dzieciom co to sie wykształciły na magistrów inżynierów , władają 3 biegle jezykami usmiech.gif wszyscy są uposledzeni bo nie mieszcza sie w granicach twego ciasnego umysłu i pojmowania usmiech.gif to trzeba ich napietnowac usmiech.gif typowe !" x Nie pisałam nic o twoich dzieciach, masz zwidy? Ubliżam żonie, bo chyba wiem o co w tym chodzi. Taki układ - dajesz na dzieci, nie stać was na kupno kolejnego lokum o korzystej lokalizacji, więc żyjcie dalej razem, żeby dzieci się uczyły - dajesz pieniądze, bo pewnie zarabiałeś więcej od żony, o ile ona w ogóle pracowała. Wszyscy godzą się z tym, że masz kochankę? Dzieci także? I to w dodatku dziewczynkę w ich wieku? Nie rozśmieszaj mnie. Nie jesteś żadnym wspaniałym człowiekiem, to tylko ocena ludzi o specyficznym toku myślenia, którzy może traktowali cię jak zabezpieczenie na przyszłość, a ty to łykasz, bo przecież nie ma to jak podtrzymywać swoje dobre samopoczucie i mniemanie o sobie, wbrew logicznemu myśleniu, faktom i rozsądkowi, a także jakiejś uczciwości wobec samego siebie i samokrytyce. W dodatku uważasz, że wciąż kochasz żonę, sypiając z młodą dziewczyną. Trochę żal mi kobiet w takiej sytuacji, ale nazwanie ich głupimi kwokami czasami budzi je z letargu i zmusza do działania. Tu kij, tam marchewka. Naprawdę żal mi takich ludzi.

Gość gość
"a za chwile dzieciom co to sie wykształciły na magistrów inżynierów , władają 3 biegle jezykami usmiech.gif" x A szyk i konstrukcja tego zdania - "co to sie wyksztalcily na magistrów inżynierów" - to już po prostu perła. :) Dziadem takim czuć, że aż nos trzeba zatkać. Tak sobie rekompensują dziaduszkowie ze wsi, że dzieci poszły na studia - co z tego, że teraz co drugi człowiek w Polsce kończy studia - nic. Za czasów dziada ze wsi, co chodził boso do szkoły, to było coś - studia. I mentalność nie rozwinęła się, nie urosła razem z innymi organami, zatrzymała się 30 lat temu i naraża teraz jej właściciela na śmieszność. :)

Gość mataczzcz
jak juz napisałem , sama sobie kreujesz coś w co nieugiecie chcesz wierzyć ! :) jestem dosć majetnym człowiekiem , w sumie nieruchomosci mam troche w tym mieszkania , grunty , pieniadze nigdy nie stanowiły dla nas problemu . Zona - jak juz tu w innym temacie pisałem a ci co go czytali i znają matacza wiedzą , ze z nią mam rozdzielnosc majatkową , nie dlatego by ja, jak ty to sobie ubzdurasz wydymać , ale by ją zabezpieczyć ! w razie wpadki w interesach wysokiego ryzyka ! tak ze nie sil sie - powtarzam kolejny raz - na cos ze cos wiesz i nie ublizaj komus kogo kompletnie nie znasz !

Gość mataczzcz
nie ma to jak sie czepiac , a sama walic kołtuny :) Studia techniczne w dziedzinie jaką skonczył np syn to nie byle co , ale ty wszystko wiesz lepiej :) taki juz z ciebie typ /

Gość KochanicaMęża
Niech ma, przydało jej się pewnie przy urządzaniu nowego lokum. Byle się nie czepiała. Jakby wszystko podliczyć, sprzęt który oboje kupili i został tutaj, to może z połowa by się uzbierała. Chodzi po prostu o sam fakt, to śmieszne. Nic nie mówi, nic nie ustala, pewnego dnia po prostu konto uszczuplone o dziesięć kafli. O.o

Gość gość
Dlaczego nieugięcie? Piszę, spekuluję i przy okazji dowiaduję się, czego chcę. :) Gdzie pisałam o wydymaniu kogokolwiek? Bo raczej wynika, że ty sobie kreujesz na mój temat coś, w co nieugięcie wierzysz. :) "Studia techniczne w dziedzinie jaką skonczył np syn to nie byle co , ale ty wszystko wiesz lepiej." x Ale co to ma do rzeczy? O czym to świadczy? Czy mnie obchodzi wykształcenie dziecka jakiegoś faceta, który mając rodzinę, zaciąga do łóżka 17 letnią dziewczynkę? Jeśli, jak sam napisałeś, wszyscy w twojej rodzinie o tym wiedzą, a dodatkowo mają cię za wspaniałego człowieka, a dodatkowo ty twierdzisz że kochasz żonę, to ja ci coś powiem jasno i wyraźnie: bez względu na to, ile masz gruntów, jakie macie wyksztalcenie i co sobie i jak i gdzie rodzielacie, ty i twoja rodzina jesteście bądź to wewnętrznie zepsuci, bądź chorzy psychicznie. Wybierz, co c***asuje.

Gość KochanicaMęża
Istnieją takie rzeczy jak związki otwarte. Może żonie to nie przeszkadza, nie traktuje seksu jako jedynego wyznacznika miłości? Czytałam kiedyś o takiej parze: ona ma kochanka, on też może, ale nie czuje potrzeby. Na początku mu to przeszkadzało, ale taka jest jej natura i on na to przystał. Lepiej tak, niż jakby miał cichcem zdradzać nic nie wiedzącą żonę. Ja bym na to za nic nie poszła, ale skoro im tak jest dobrze, to niech tak będzie jak najdłużej.

Gość gość
Kochanico, ludzie robią dużo "ciekawych" rzeczy w życiu, podduszają się, tną dla przyjemności. Psychika ludzka jest złożona. Nie potępiam pewnych zachowań, ale na litość, bądźmy ucziwi i nie róbmy z kupy pomarańczy - pisanie że się kocha kogoś i że jest się wspaniałym człowiekiem, a seksualnie od lat współżyje się z rówieśnicą syna, z dziewczynką nieletnią - dorosły facet, mąż, ojciec, to danie sobie samemu strzała w ryj - jako facetowi. Miłego

No takie trochę America Beauty, ja bym za drzwi wykopała. Ale jeżeli faktycznie tak jest jak mówi, że rodzina nic do tego nie ma to cóż, żyjmy i dajmy żyć innym jak chcą. Sama przecież wg niektórych powinnam smażyć się w ogniach piekielnych,

Gość gość
Mnienprzynajmniej pocieszyliscie, że nie bede winna ich rozwodu. Ale nie ma tu mlwy o winie skoro sa 4 lata osobno, nawet w innych miastach mieszkaja.

Gość mataczzcz
jak ja was uwielbiem :) popatrzcie jak to działa , nikt mnie nie zna nikt nic nie wie , ale czytac to czytacie nawet to , co nie jest nigdzie napisane :) Gdzie ja napisałem , ze sypiam z obecną kochanką co to napisałem , ze jestem z nią od 12 lat, czyli kiedy miała lat 17 - GDZIE !? Sami to załozyliscie ! i jeszcze bedziecie tutaj , ze pene rzeczy są logiczne :) i jeszcze sami uwazacie sie za jedynie poprawnych. Idac dalej ta drogą , a co z ludzmi w wierze islamskiej ? miliardy ludzi , wszyscy jak to okreslic ktos mnie tam sobie pozwolił -CHORZY PSYCHICZNIE ? tylko dlatego , ze sa inni ? gratuluję !!

Gość mataczzcz
w kwesti napisania o wykształceniu dzieci ... tu nie chodzi o chwalenie sie , ale o wykazanie temu kto smiał mnie nazwać debilem jak i moją zonę , ze sie myli ! Bo to ja cos w zyciu osiągnołem , a dzieci mam wykształcone . i tylko tyle .:) urodź zatem dzieci , i nich sie wykształcą zobaczymy kim bedą co beda robiły , gdzie pracowały - stawiam ze połowa urodzi i wychowa Tuczki :) ale innych smie taka wyzywać :)

Gość mataczzcz
gość Mnienprzynajmniej pocieszyliscie, że nie bede winna ich rozwodu. Ale nie ma tu mlwy o winie skoro sa 4 lata osobno, nawet w innych miastach mieszkaja. x jak udowodnisz , ze separacja nie jest z Twojego powodu ? jak ? sprytna zona jeszcze to wykozysta i dostanie orzeczenie winy męża . bo bedzie to słowo twoje i twojego faceta przeciw temu co Ona - jego żona - powie , a moze tak nawymyslac , z e sad nie bedzie maiła podstaw do nie dania jej wiary , jeszcze mały swiadek z jej strony i nie wazne , ze skłamie i pozamiatane .:)

Gość mataczzcz
tam u góry miało byc w czasie przeszłym "sypiałem"

Gość gość
gość KochanicaMęża Na takie coś bym się nie godziła na jego miejscu. Co ona sobie myśli, że przez lata jest żoną tylko na papierku i wszystko na co on zapracował się jej należy? Wystarczy udowodnić, że od czterech lat realnie nie istnieje i chociaż niech podzielą ich majątek. Faktycznie, może to dłużej trwać i sąd może więcej jej przyznać, bo jest kobietą i jeszcze dzieci, ale skoro ona chce WSZYSTKO, to chyba nie ma nic do stracenia, prawda? NO TO TERAZ JASNO SIĘ TU WYRAZIŁAŚ O CO CI DOKŁADNIE CHODZI~!!!O MAJĄTEK TY D****O!!!

Gość mataczzcz
a co złego jesli nawet ? Ma pozwolic******atrzec spokojnie jak go okrada ? to jest powód do nazwania jej q***ą ? Planuje z nim przyszłosc , logiczne i poprawne jest zatem zadbanie o jak najwiecej dla siebie . Ale nie Takie jak ty zabrały by mezom wszystko :) a im mniej w zyciu taka robiła tym wiecej wymaga i chce . pasozyt

Gość gość
Matacz, nie kompromituj się :). Udzielasz porad prawnych robiąc rażące błędy ortograficzne. Pouczasz i strofujesz innych. Uważasz, że Twoje życie jest idealne i inni mają żyć jak Ty? żartujesz chyba. Poprawię głupotę którą napisałeś (tę poradę prawną masz za darmo): autorka nie dba o swoje, bo to co stanowi majątek jej faceta przed ślubem nie będzie jej. I tyle.

Gość mataczzcz
czytac z zrozumieniem nie zaszkodzi :) czytaj to zdanie do bólu ! az zrozumiesz jego sens ! matole . tak to juz jest , ze jak sie nie ma czego czepiac to sie czepia pisowni . :)

Gość gość
Witam autorko. Ja też poznałam swojego przyszłego męża, kiedy był jeszcze w związku, ja nie chciałamw to wchodzić,ale on nalegał, wiadomo--były chwile zwątpienia, ale nie pozwalał mi odejść. Jestem z nim szczęśliwa, pobieramy się w sierpniu🌻 Kocham Go bardzo🌻

Gość mataczzcz
i nigdzie nie twierdziłem i nie napisałem , ze moje zycie jest poprawne i nakazuje innym zyc podobnie :) nigdzie !

Gość gość
Planuje z nim przyszłosc , logiczne i poprawne jest zatem zadbanie o jak najwiecej dla siebie . x Rzeczywiście do zrozumienia tego zdania potrzebna jest jego skomplikowana analiza. Obrażanie rozmówców jest domeną ludzi słabych. Ale akurat w Twoich ustach "matoł" brzmi jak komplement :)

Gość gość
i znów z ciekawego tematu zrobiły się wzajemne wyzwiska i pyskówki :/

Gość mataczzcz
to zdanie w rozumieniu przez inteligentnego kogoś stanowi o tym , ze ile zostanie jemu po rozwodzie z tego bedzie kozystac ! Tyle , ze ty masz mysli złodziejskie !:) bierzesz wszystko co jangorsze pod uwagę . ZADNA podkreslam żadna z kobiet Was nie wezmie sobie za meza w kwesti finansowej i edukacyjnej dziada ! Kazda zaglda piszac nie bez ceregieli do portfela swego przyszłego mezą , zadna menela na meza nie wezmie choc by to był i profesor a iloraz inteligencji miał powyzej 140 zas jego menelstwo było z wyboru . Wiec co sie rzucasz ?:)

Gość gość
mataczzcz to zdanie w rozumieniu przez inteligentnego kogoś stanowi o tym , ze ile zostanie jemu po rozwodzie z tego bedzie kozystac ! Tyle , ze ty masz mysli złodziejskie !usmiech.gif bierzesz wszystko co jangorsze pod uwagę . ZADNA podkreslam żadna z kobiet Was nie wezmie sobie za meza w kwesti finansowej i edukacyjnej dziada ! Kazda zaglda piszac nie bez ceregieli do portfela swego przyszłego mezą , zadna menela na meza nie wezmie choc by to był i profesor a iloraz inteligencji miał powyzej 140 zas jego menelstwo było z wyboru . Wiec co sie rzucasz ?usmiech.gif x Przestaję. Nie będę prowadziła jakiejkolwiek dyskusji z przygłupem, który twierdzi, że wie co zrobi KAŻDA kobieta. Na takie dno intelektualne szkoda mojego czasu.