Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochanicaMęża

Mieszkam z żonatym.

Polecane posty

Gość mataczzcz
kazdy z nas ,a jak nie kazdy to zasadnicza wiekszosc , przy wyborze partnera kierowała sie , kieruje , bedzie kierowac jego jak wygladem (fizycznoscią ) tak jaką posiada mentalność! jaka przeszłosć , jakie ma perspektywy na przyszłość , wykształcenie (nie koniecznie oczywiscie wyzsze czy nawet srednie ) itd. wiec normalne jest , ze Ona , autorka martwi sie poczynaniami byłej , czy tez jeszcze zony

Gość gość
Matacz, są kobiety, dla których forsa nie jest najważniejsza, naprawdę :) i które nie sprawdzają przez angażowaniem się w związek stanu posiadania i portfela faceta. Twój rozumek tego nie ogarnia? To przykre, ale widocznie zadajesz się z niewłaściwymi kobietami :). Albo nie masz im do zaoferowania nic poza kasą :). Nie sil się na "błyskotliwą" odpowiedź, nie będę dyskutować ze znawcą wszystkich kobiet :D

Gość mataczzcz
a gdzie napisałem , ze NAJWAZNIEJSZA ! kasa ? znowu kłania sie czytanie z zrozumieniem ! podkreslam - kazdy szuka swego ! słaba jednostka moze szukac w swoim gronie słabych jednostek , ale nie musi ! jednostka silna - słabego sobie nigdy nie wezmie . a o wyjatkach nie bede dyskutował .

Gość gość
mataczzcz kazdy z nas ,a jak nie kazdy to zasadnicza wiekszosc , przy wyborze partnera kierowała sie , kieruje , bedzie kierowac jego jak wygladem (fizycznoscią ) tak jaką posiada mentalność! jaka przeszłosć , jakie ma perspektywy na przyszłość , wykształcenie (nie koniecznie oczywiscie wyzsze czy nawet srednie ) itd. wiec normalne jest , ze Ona , autorka martwi sie poczynaniami byłej , czy tez jeszcze zony x A to jest co? jakiś monolog? Jaki to ma związek z tematem rozmowy? Niemniej jednak cieszę się, że przestajesz pisać o każdej kobiecie na świecie, bo to było dość żałosne. Perspektywy na przyszłość mają niewielki związek z zabraną przez żonę kołdrą. Moim zdaniem oczywiście.

Gość mataczzcz
to teraz mi grzecznie wymien co jest wazne dla tych kobiet :) czekam

Gość mataczzcz
owa wspomniana kołdra został tutaj pzrez autorke wymieniona z innych powodów , i aż dziw , ze tego nie widzisz albo udajesz nierozgarnietą .

Gość gość
Jeśli nie wiesz co poza kasą facet może dać kobiecie to cóż... nie mi to chyba tłumaczyć :). Każdy żyje jak chce i każdy układa swoje związki jak chce :) Co do meritum nie będę wchodziła w polemikę z kimś, kto twierdzi, że każda kobieta..., że ludzie nigdy... . Uważasz się za najmądrzejszego, znającego reguły rządzące całym światem i niech tak pozostanie :). Rozmowa z takim mądralą jest naprawdę bezcelowa. Nawet jeśli myślę i czuję niezgodnie z Twoimi teoriami to i tak będziesz się upierał, że masz rację, a ja nie wiem co myślę :).

Gość mataczzcz
gość Jeśli nie wiesz co poza kasą facet może dać kobiecie to cóż... nie mi to chyba tłumaczyć usmiech.gif x zaraz zaraz nie obracaj kota ogonem , nie tak brzmiał nasz nazwijmy to spór, nie było mowy o tym co facet moze dac kobiecie , a co jest wazne dla kobiety ktora wybiera , miałas to wymienic , za trudne ? x . Każdy żyje jak chce i każdy układa swoje związki jak chce usmiech.gif x to dlaczego mnie krytykujesz skoro masz takie stanowisko ? Co do meritum nie będę wchodziła w polemikę z kimś, kto twierdzi, że każda kobieta..., że ludzie nigdy... . x :) nie napisałem nigdzie , ze ludzie nigdy ... ale, ze kazda kobieta - dodałem , ze o wyjatkach nie bede dyskutował . ogarniasz ? czy wytłumaczyć ?

Gość mataczzcz
13.05.14 gość Matacz, są kobiety, dla których forsa nie jest najważniejsza, naprawdę x Dla przypomnienia to twoje zdanie i moje pytanie ... Co jest najwazniejsze dla tych kobiet , proste pytanie ! :)

Gość gość
Teraz: mataczzcz nie napisałem nigdzie , ze ludzie nigdy ... a wcześniej mataczzcz jednostka silna - słabego sobie nigdy nie wezmie . a o wyjatkach nie bede dyskutował . Teraz: kazda kobieta - dodałem , ze o wyjatkach nie bede dyskutował . a wcześniej: ZADNA podkreslam żadna z kobiet Was nie wezmie sobie za meza w kwesti finansowej i edukacyjnej dziada ! Zwłaszcza użycie słowa „podkreślam” jest zabawne. Cóż, nadzwyczaj dobrze wybrałeś swój nick ;)

Gość mataczzcz
to jest stwierdzenie faktu ! udowodnij mi ze sie myle ? czekam .

Gość mataczzcz
jak widze na wczesniejsze pytanie odpowiedzi sie nie doczekam ...

Gość gość
Oczywiście, że się nie doczekasz. W odróżnieniu od Ciebie nie zmieniam zdania co chwilę. Jeśli nie rozumiesz dlaczego to powtórzę: Uważasz się za najmądrzejszego, znającego reguły rządzące całym światem i niech tak pozostanie usmiech.gif . Rozmowa z takim mądralą jest naprawdę bezcelowa. Nawet jeśli myślę i czuję niezgodnie z Twoimi teoriami to i tak będziesz się upierał, że masz rację, a ja nie wiem co myślę usmiech.gif . x I jak u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem? :)

Gość KochanicaMęża
Gościu z 8:16, Ile razy mam pisać, że ta wypowiedź była skierowana do babki, która pisała, że żona faceta którego poznała i z którym nie mieszka od czterech lat, chce cały ich wspólny majątek, połowę JEGO oszczędności, czyli kilkadziesiąt tysięcy, dostała dwadzieścia kafli na remont łazienki i to wszystko w zamian za swój podpis o unieważnienie nieistniejącego małżeństwa. Gdyby ktoś na koniec związku wystawił MNIE taki rachunek to bym go obśmiała. Gdyby Temida miała gały, to by jej właśnie wyszły po przeczytaniu czegoś takiego. X Majątek mojego faceta mnie nie interesuje, nie interesuje mnie czego dorobił się przede mną i czym będzie się dzielił z żoną. Oceniam tylko jej zachowanie, bo nie rozumiem toku myślenia 'wybrać wszystko co do złotówki', nie rozumiem palenia mostów i pozostawiania okropnego niesmaku po sobie. Interesuje mnie to co mój facet robi teraz, ja jego pieniędzy nie potrzebuję, bo zarabiam na tyle dobrze, że stać mnie na wszystkie swoje i nasze potrzeby, a i spokojnie 500-1000 miesięcznie odkładam, co jak na mój bardzo młody wiek uważam za spory sukces. Ba, gdy sam miał przejściowy problem z pracą nie stałam nad nim i 'no, rusz się, do roboty', tylko spokojnie pomogłam mu coś znaleźć. Byle gdzie, byle tylko marne tysiąc pięćset by przyniósł po harówce na zleceniu bym mu nie pozwoliła pracować, bo to wyzysk, nie wiem jak ludzie się na to godzą.

Gość gość
Jeśli mu się nie układało w małżeństwie, to ok, nic nie mam. Lepiej niech facet trochę pożyje w szczęsliwym związku. Jak wredne i perfidne są kobiety, to akurat wiem, sama na miejscu mężczyzny bym nie wytrzymała. Wkurzam się jedynie wtedy, gdy małżonkowie są ok, szanują się, razem przeżywają wiele spraw, nagle jakaś zołza mizdrzy się do pana, no a ten dostaje małpiego rozumu....,,zauroczył się"....ja też bym mogła, gdybym poważnie nie traktowała małżeństwa.

Gość mataczzcz
nie doczekam sie z innego powodu , jestes na tyle ograniczona , ze to pytanie zapedziło cie w kozi róg ! gdyby było jak sugerujesz nie odezwałas by sie juz w ogole , jednak ciagle szczekasz ... tyle ze to tylko szczekanie

Gość KochanicaMęża
Nie chodzi zasobność portfela, bo pieniądze są, raz ich nie ma. Bardziej o to jak taki facet radzi sobie w sytuacji gdy traci pracę, czy coś się dzieje. To normalne, kobiety mają to zakorzenione od zawsze. Logiczne, że nie założę rodziny z facetem który nie będzie mi potrafił upolować dzika. Czym potem dzieci wykarmię? Nie oczekuję od niego, że sam przywlecze mi mamuta, ale byt zapewnić trzeba umieć. A wszystkie te, które gadają, że jest inaczej potem wywalają gały, że facet zaprasza do restauracji raz na jakiś czas, na parapecie stoi róża, choć okazji żadnej ostatnio nie było, czy właśnie pałaszuję czekoladowy tort, bo właśnie wracał obok cukierni i wpadł coś mi kupić. 'ooo, fajnie, gdzie go znalazłaś, mój to mnie nawet na kawę nie zabierze, a na piwo z kolegami ma', takich wybieracie, takich macie. Prędzej czy później każdą to frustruje, bo ile można być super-woman, do roboty i do garów.

Gość mataczzcz
no prosze są jednak kobiety co umieja czytac nienapisane i intepretowac teksty poprawnie :)

Gość gość
Matacz, czytając dzisiejszą poranną dyskusję twoją z tą drugą osobą, widać, że to ona zapędziła cię w kozi róg, prostaku - tak, prostaku, piszę to z pełną świadomością. Brak ci honoru, żeby przyznać racje, że ktoś wytyka ci błędy logiczne twoich debilnych wypowiedzi. Jesteś gnojem i to wyczytane jest między wierszami, z nienapisanego, a ty nie jesteś wyznacznikiem, co i jak należy interpretować. "Jaki jest koń, każdy widzi". Ty jesteś tylko tępym gnojem, dorobkiewiczem, który wyżej zad ma niż wydala. I sprawdź definicje słów "kochankowie", zanim cokolwiek wybełkoczesz.

Gość mataczzcz
przestan jestes ta sama osobą :) kogo chcesz oszukac ? Stawiasz przecinki jak głupia ! Wiem co sugerujesz odnosnie słowa kochankowie , ale kłania sie znowu poprawne myslenie a nie kierowanie sie swym głupim łbem ! To , ze poznałem obecną kochanke 12 lat temu nie rowna sie temu ze wtedy juz bylismy kochankami , czyli w uprawialismy sex Przyznać cie sie nie chce , dalej nie odpowiesz na pytanie :) z prostej przyczyny ....

Gość gość
Sprawdź sobie IP. Sama jestem zaskoczona, że ktoś równie błyskotliwy, co ja, zawitał i chciało mu się jej marnować czas dla takiego prostaka. :) Pozdrawiam tę osobę. A ty, mataczku, spadaj, nie mam już teraz dla ciebie czasu.

Gość gość
Jedna rzecz, bo nie mam czasu: "Ja jestem z. Moja kochanka 12 lat zona wie ..dzieci wieedza .... jak zaczynalismy miala 17 lat ona i co ?" - widzisz różnicę między "poznałem" a "ja jestem z moją kochanką 12 lat", "jak zaczynaliśmy miała 17 lat ona"? :) :) Spadaj tępy dziadu, oszuściku i cwaniaczku za piątkę, wykorzystywaczu seksualny dzieci.

Gość mataczzcz
interpretujesz tak jak ci wygodnie ! :) wszystko sie kiedys zaczyna - ja napisałem od momentu poznania sie , ty uwazasz , ze od uprawiania sexu , a wszystko po to bny wykazac niby swa chorą rację , a na pytanie dalej nie odpowiesz :) zmykaj juz :)

Gość mataczzcz
po drugie dziecko liczy sie do lat 15 w tej kwesti ktora chcesz mi zarzucic - to by c****asowało :) niestety musze cie rozczarować z dziecmi nie maiłem nigdy do czynienia w kwesti ktora insynuujesz !

Gość mataczzcz
ciekawi mnie w jakim wieku Ty i inne tu piszace kobiety rozpoczeły sexualną przygodę . Bo pamietam czasy młodosci , wypady na weckendy pod namito miało sie wtedy po 15 16 lat i choc nie wszyscy tak zaczynali to jednak dosc spora grupa młodziezy . Mozna krytykowac :) czemu nie :) tylko po co ? wszyscy dzis sa normalni nikomu sie krzywda nie stała ....

Gość KochanicaMęża
Wytykanie błędów ortograficznych jest bardzo nie na miejscu. Samej Tobie można by co najmniej kilka błędów interpunkcyjnych wymienić, ale dobrze wychowany człowiek tego nie robi, po prostu. To irytujące i nie ma na celu niczego innego niż pokazanie 'jaka to ja jestem mądra', ewentualnie odciągnięcie uwagi od braku argumentów do dyskusji. A co z dyslektykami, ślepemu też będziesz wytykać, że czegoś nie zauważył? Każdy głupi potrafi zauważyć błąd ortograficzny, ale tok rozumowania, czytanie ze zrozumieniem, drobne przesłania między wierszami to już czarna magia tak?

Gość gość
"Poznałeś" ją jak miała 12, a zaciągnąłeś do łóżka niedługo później, niesmaczny jesteś, gnoju, zboczeńcu. Dzieci dla dzieci, nie dla starych żonkosi i tatusiów.

Gość mataczzcz
12 lat temu imbecylu ! czytac nie potrafisz a chcesz cos napisać ???

Gość gość
Przestaję tu zaglądać, bo poziom intelektualny wypowiedzi jest coraz „wyższy”. Wytłumaczę najjaśniej jak się da. Jeśli ktoś wypowiada się w tym topiku jako alfa i omega, strofuje, ubliża, poucza, wyszydza przedstawiając siebie jako osobę, która pozjadała wszystkie rozumy, doskonałego znawcę prawa pouczającego co mamy poczytać, a przede wszystkim posiadacza jedynej właściwej i niepodważalnej prawdy o świecie, związkach i naturze kobiecej JEDNOCZEŚNIE robiąc rażące błędy ortograficzne to jest to wyjątkowo żałosne i mam prawo zwrócić na to uwagę. Nie na miejscu (i to też nie „bardzo”) byłoby gdybym wytknęła mu fakt, że kazał użytkownikom poczytać „prawo dziedziczne”, podczas gdy coś takiego w ogóle nie istnieje. Jest to jednak jakaś wiedza specjalistyczna, której może nie posiadać (choć na ten temat się mądrzy) i nietaktem byłoby czynić z tego faktu argument w dyskusji. To ja „gość poranny”, pozdrawiam „gościa południowego” :)

Gość gość
co nie istnieje ? przecież zastosował skrót, do " (prawo) dziedziczenie " "dziedziczenie (prawo) " ale nie ma to jak sie czepiać - głupia baba.