Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

italianka :)

DUKAN dla starych wyjadaczek i nie tylko :):)

Polecane posty

Famili u mnie rodzina się powiększyła, mam drugiego synka, który w środę skończy roczek. Poza tym, to jak widać w stopce wróciło kilka kg :) ale po to tu jesteśmy. Cieszę się bardzo, że udało nam się zgadać znowu :D

Hej Reniak, nie wiedziałam, że szykuje Ci się weselicho. No no, faktycznie trochę zmian :)

cześć Fam :* no u mnie sie troche pokomplikowało Krzysiek wyprowadził sie do Sabiny i zyja sobie na kocia łapę bo podobno teraz to jet modne......Nic nie trafia ehhh A poza tym stara bieda hehe oscyluje w granicach 69-71 chociaz było już 67 hehe

to niezle sie trzymasz:) a moze za jakis czas zaplanuja slub spokojnie

Reniak nie ma czym się martwić, może im przejdzie ta mysl z czasem :) A jak wygląda Twoja dieta, że nie chce spadać waga?

jeszcze zdało by sie zrzucic tak do 65 hehe trzeba by powalczyc troche a ostatnie pół roku siadłam na laurach

Famili bardzo sie ciesze ze zostajesz na forum!!:) Ogolnie musze przyznac ze aaaaa BRAKOWALO MI naszego forum!!! Bez kitu:) Itali oczywiscie ze dam znac:) na razie udziec z indyka rzadzi no i ... Oponki:) rulezzz:) Zrobilam tez pizze ale Hmmm ekhm ze tak powiem na raz;) wiesz Itali cos jak placki z kalafiora:) zrobilam golabki i szczerze polecam:) mloda kaspustke i szczerze polecam:) raaany ja tyle pichce dukanowego??szok;)

Dukanka no nie do poznania :) Mnie też bardzo brakowałao forum :) Reniak właśnie po to tu jestesmy, będziemy razem się motywować :D Monia witaj :)

Tak sie patrze na mój pasek to tak mniej wiecej jest, juz było wiecej, ale sie spiełam i spadło, aha dzisiaj protoponiedziałek IV faza

Gość gość
Moniaaaaa hahaha i ja jestem w szoku:) nie no na Lososia mam nowy sposob. A mianowicie mix salat pomidorki koktajlowe i duzooi ocetu balsamicznego dukana:) Itali to chyba tez dlatego ze mam teraz bardzo duza kuchnie i wiesz tak jakos przyjemnie gotowac:) Monia trzymasz wage bardzo ladnie:)

Gość iwcia2222
Hej dziewczyny zapomnialam hasła i jestem na pomarańczowo tylko mnie nieignorujcie ;) widze Dukanka ty nadal dukasz;) miło was wszystkie tu widzieć musze przeszukać notesy gdzieś jest te hasło ;) ja w tej chwili wciągam wszystko jestem w 33 tyg ciazy ;) wiec do dukana wroce jak skończę karmić chociaż ja dopiero 4 kg przytyłam w tej ciazy noe to co w pierwszej 25kg i potem odchudzanie z Wami ;) ale zobaczymy jak bedzie pozniej. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco ;)

Gość iwcia2222
No mało jak skończyłam z dukanem miałam 87kg potem wróciło do 90-93 no i zaszłam w ciąże. Miałam spotkanie z lekarzam i kazał mi duzo ruchu i dietę bym niemialam problemów w ciaxy bo bmi 30. Ale ja niedoetowalam tylko duzo ruchu praca no i 3 latka w domu teraz od tyg wkoncu na macierzynskim moze teraz przytyje bo tylko leżę i jem;)

Gość iwcia2222
Italinka gratulacje kolejnej pociechy no i cieszę sie ze po ciazy bede miała z kim dukać widze Fami tez w ciazy ;) gratulacje

Dziewczyny bylam dzis w rossmanie i "odkrylam" takie zupy kremy marvit. Sa cztery rodzaje, buraczkowa marchewkowa i te dwie sie nadaja na dukana wedle skladu i pomidorowa i groszkowa ktora sie nie nadaje bo ma za duzo wegli. Pomidorowa sie pewnie nadaje ale przyznam ze nie przepadam wiec nie obczailam skladu. Nie chce mi wkleic linka wiec wpiszcie w google marwit zupy:)

Dukanka ale jestem w szoku ze ty cały czas trwasz widać zmieniłaś na zawsze juz swoje nawyki żywieniowe. Ja właśnie na noc wciagnęlam 2 batony ;) ale zwale na moja córcie ze ona chciała ;)

A dziewczyny probowalam tagliatelle de konjac dukana ze szpinakiem. Bardzo fajne do mieska;)

Iwcia dokladnie. Ja poprostu zmienilam nastawienie do jedzenie. Owszem kochana nie mowie ze batonikiem pogardze nie hehe ale no jak mowie ciagle nie chce przytyc:) dbam o linie nie po to sie meczylam zeby a moze inaczej - juz drugi raz bym nie schudla 30kg. Serio. Wiem czym dla mnie sa dni samych P wiem ile to wyrzeczen itp. Pilnuje sie jem zdrowo. W sobote sobie odbijam np lodami takze spokojnie nie jestem mega poszkodowana hehe. Potrafie sie nawpierdzielac na uczte slowo:p ale wszystko pod kontrola:p

No zapewne jak sie juz raz schudło to szkoda to zmarnować a twój wynik rewelacja;) pamietam te fotki co nam wysłałaś. Dobrze ze sie trzymasz i kontrolujesz wagę;) ja narazie sobie dogadzam hihi ale mam nadzieje ze max do 100 tylko dobije w tej ciazy ;) tak patrzę to ty połowa ze mnie. wiecej dzieci nieplanuje wiec potem biorę sie ostro za siebie. A teraz to juz pora spać oby mała dała pospać pa

No u mnie mega MEGA zmiana! Totalna wymiana garderoby itp. Juz siebie nie pamietam z "przed":) i nie chce pamietac ani wracac. No i jak mowisz szkoda zmarnowac efekty tymbardziej ze juz naprawde nie mialabym sily od nowa zaczynac:) skora sie ladnie wchlonela i nie chce ryzykowac znow rozciagniecia hehe

Cześć dziewczyny :) Już nie pamiętam kiedy ostatnio zaczynałam w tak miły sposób dzień :) Pyszna kawka i forum :) hehe powiem po raz kolejny, że brakowało mi tego. I chociaż dzięki mojemu synkowi miałam kolejną noc nie przespaną, to jestem w dobrym humorze :):):) Dukanka powiem Ci szczerze, że ja też jestem pod wrażeniem, że tak się trzymasz :D mam nadzieję, że ja też wytrzymam i tym razem jak schudnę to utrzymam wagę :) Iwcia dzięki, ja Tobie też gratuluję :) a 4kg w 30 tyg to naprawdę super :) Zresztą nawet gdyby było więcej, to teraz się tym nie martw :D urodzisz dzidziusia, jeśli będziesz go karmić piersią to poczekasz jeszcze chwile, a potem wezmiesz się za dietę. Teraz bobasek jest najważniejszy :D Ja tak zrobiłam i z pierwszym synkiem i z drugim. Pewnie, że będziesz miała z kim potem dukać, mnie tak prędko nie uda się pożegnać z Dukanem :D a postanowiłam, że tym razem nie dam za wygraną. Nie wiem czy Wy też tak macie, ale u mnie najgorzej jest jak się stresuję. Poprostu zajadam stres... a właściwie zajadałam, bo teraz probuje się od tego odzwyczaić. Chociaż wczoraj byłam bliska załamaniu, dzięki mojej ukochanej teściowej, która zawsze potrafi "wspomóc" mnie.

jejku dziewczyny jak miło widzieć stare nicki. Kurcze kopę lat stęskniłam się za wami hehe. No to teraz nie mam wyjścia i wracam do typowego dukania bo ja w zasadzie to byłam na 3 fazie gdyż w wekendy to sobie pozwalałam na co nie co hehe no ale skoro wróciłam do was to i powalczę o te pozostałe kilogramy a co mi tam :) Dukanka pamiętam ze tłuszczu było max chyba do 6-8% a węgli do ile bo nie pamiętam?? a Ty masz to wszystko w jednym palcu hehe

Hejka:) dziewczyny:) Itali ja tez siebie podziwiam hehe ale tak serio tak mowie ze dukam dukam a ja poprostu zmienilam calkowicie nawyki zywieniowe. Znalazlam swoj sposob na trzymanie wagi sie go trzymam:) Reniak! Noo nie mysl ze ci ktos tu przepusci kabanosy:p hehe zarcik:) a tak powaznie wegle do 5/100g a tluszcz 0%/100 a 4-5% to juz max max. Ja wlasciwie np nabial wybieram wylacznie 0%. Bardzo dobre sa jogurty sanoka owocowe slodzone aspartamem

Nie martw się ja kabanosów nie jadłam ale do lodów się przyznaję bo tego po prostu nie umiem sobie odmówić. No po prostu nie potrafię i już

A ja ostatnio jak sie dorwalam do arbuza.... Bozeee normalnie jakbym pierwszy raz w zyciu jadla!