Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc gogo77

9 mies ciązy, a brak kultury ludzkiej

Polecane posty

Gość pivonia
Hmm, cos w tym jest, ze "bardziej"... Jesli uda Ci sie kiedys posiasc tajemna umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to wtedy przeczytaj co napisalam wyzej... w ciazy BLIZNIACZEJ. W pojedynczej mialam akurat to szczescie, ze czulam sie wiekszosc czasu dobrze ( choc oczywiscie i wtedy mozna sie zle czuc).)

Gość pivonia
Aha i nie jestem "pod koniec ciazy", tylko w szostym miesiacu. Niesety od kilku dni z rozwarciem na 1 cm. Na szczescie- jak napisalam powyzej- zazwyczaj moge liczyc na pomoc bliskich, a sytuacja powyzsza zdazyla mi sie na tylko raz. Ciesz sie, ze z Toba w ciazy bylo wszystko ok.

Gość gość
Niech przepuszcza ten ktory zaplodnil samice

Gość pivonia
" Ciaza to ciaza, co z tego ze blizniacza" ale sie usmialam. Ty juz lepiej sie nie rozmnazaj bo nic dobrego tym dla swiata nie zrobisz...

I tak sobie latasz nieodpowiedzialnie? :D Tak jakby nie można wizyty domowej zamówić do dziecka :o To znaczy, że oczekujesz, że inni ludzie, obcy, będą barziej odpowiedzialni za Twoje dzieci niż Ty sama :o

Gość gość
Kinga bla ba bla , dobrze ze ty bylas odpowiedzialna nie zabezpieczajac sie własciwie... Myslalam ze choc troche masz oleju we łbie i spierniczysz żeby "sprawa" ucichła a ty dalej sie osmieszasz... nikt cie o zdanie nie pyta debilko .... nie widzisz ze zadna z tad osoba nie chce cie słuchac ? jestes zwykla patologia spoleczną i tyle...

Gość gość
Ja przepuszczam tylko chorych a nie bab ktore daly sie zaplodnic.I hooj wam do tego!

Gość gość
do wszystkich krytykujących kobiety ciężarne- naprawdę nie macie w sobie za grosz empatii? jesteście pozbawieni człowieczeństwa? odruchów ludzkich? co wam zaszkodzi przepuścić Panią w ciąży w kolejce? korona z główki spadnie? zrobicie komuś przysługę, ktoś dzięki temu poczuje się lepiej, a do was kiedyś to dobro wróci. A co gdyby wasze matki, ojcowie, nawet dzieci potrzebowały kiedyś takiej pomocy, po prostu przepuszczenia w kolejce z powodu złego samopoczucia? naskoczyłybyście na swojego ojca, matkę, dziecko, zrobilibyście im awanturę, że słabo się czują i potrzebują namiastki życzliwości od innych? oj ludzie, co się z wami dzieje?????współczuję wam, bo nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa. karmicie się pychą, jadem, złością. pretensjami umilacie sobie życie, a awanturami poprawiacie humor. znieczulica społeczna do wasze drugie imię. żal mi was.

Gość gość
Ja jestem w 8 miesiacu ciazy i bede dzis robic zakupy w super markecie w lodzi kolo szpitala Matki Polki i macie mnie przepuscic!

Gość gość
Nikogo nie mozna zmusic do przepuszczenia brzuchatej.

Jak już wyżej pisałąm przysluga będzie tylko wtedy kiedy stoją w kolejce sama i sobie przepuszczam :) ale jesli za mną jest kilka osób wtedy przysługa może być dyskusyjna...

Gość gość
no to super kinga ! jejku jaka ty jestes super !

Gość pivonia
No wlasnie wizyte mozna bylo jedynie na drugi dzien zalatwic. .. W przypadku chorego dziecka jeden dzien to bardzo dlugo. Pozostalby jeszcze jeden problem- i gak trzeba by udac sie do apteki, byla godz 19 i nie dowioza mi juz do domu. A powiedz mi jeszcze cos. Pewnie oburzona jestes jesli jakis facet nie otworzy Tobie drzwi, nie przepusci przodem itp. Widzisz, zyczliwosc dla ciezarnych jest wlasnie tym samym- kultura. A jesli ktos tego nie robi, to odrazu daje wizytowke tego, jakim jest czlowiekiem. Naprawde Ciesz sie dobrym zdrowiem, bo moze sie zdazyc, ze na pogotowiu w kolejce umrzesz wykrwiawiajac sie na smierc ( Ty przyjedziesz z krwawiaca rana a inni w kolejce beda w lepszym stanie, no ale byli pierwsi, wiec Ty czekaj i umieraj...;)". No przeciez nie bedzie Cie chyba bolalo " bardziej" czy tez " mocniej" niz ich, prawda..;?

Gość gość
Nie lubie stac w kolejkach chyba se wpadne i bede prosic o przepuszczenie.

Ja? Ja jestem zdecydowanie przeciwna seksistowskim zachowaniom i nienawidzę kiedy ktoś robi coś takiego :) oczywiście nie jestem na tyle chamska żeby kogoś za to o******lać, ale nie lubię i zawsze to mówię kiedy ktoś spyta :p a już najbardziej mnie rozwala jak faceci latają wkoło auta i otwierają drzwi :D Ty oczywiście pewnie to uwielbiasz bo czujesz sie wtedy wyjątkowa, co? :p

No właśnie :D święte słowa :D ja przyjdę z otwartą krwawiącą raną, ale co tam :D ważne żeby zbrzuchacone przepuścić bo im sie należy :D

Gość gość
kinga bo tobie nikt tych drzwi nie ma zamiaru otwierac , to ty powinnas otwierac wszystkim "innym" hahaha nikktt załosny nikt :D

Gość gość
wez ty idz z dzieckiiiem posiedz a nie od rana do nocy na forum , fakt dziecko z wpadki , ale potrzebuje troche uwagi - no chyba ze jest chore to wtedy do smieci , tylko pamietaj o segregacji takie odpady do ogólnego !

Gość gość
o rany jakie wszystkie bohaterki, w ciązy zagrożonej woli stac w kolejce i narażac dziecko. skoro masz siłe stac to stój widocznie dobrze się czujesz. Ale są takie co czują się zle. Cieżarna ma pierwszeństwo i matka z dzieckiem tez. Koniec kropka A krową to moze ty jesteś Tak ciężarna krowa ,locha czy jak mi się podoba nazwę ją , wlazła na mnie swoim wielkim brzuchem bo ma się k***a za bęben świata a ja po ulicy mam chodzić bo pani ciężarówka idzie w d***e to mam ,też byłam w ciąży i jakoś nie zachowywałam się jak święta krowa której wszystko wolno i się należy G***o tam komuna minęła ,gdzie wisiały karteczki że ciężarnej wolno bez kolejki ,zresztą h*j wie kto teraz jest w ciąży same lochy chodzą z wielkimi balonami .

Gość gość
Troche kultury kobiety w ciazy

Gość gość
Tu na prawdę wypowiadają się kobiety które są MATKAMI ? Jeeeezu macie słownictwo jak patologia ! A wszystkie takie wielkie wykształcone, geniuszki, matki genialnych dzieci, karierowiczki, żony prezesów z nienaganną opinią eeee ? :O a tak zwyczajnie jesteście jak bydło na pastwisku. I mówi wam to 23 letnia młoda kobieta. Zastanówcie się jedna po drugiej nad sobą. Bo to, że jesteśmy w internecie nie upoważnia was do tego, aby wyrażać się w ten sposób !

Gość gość
witamy cie konkubino LED Z BARCINA

Gość gość
KingaStefankaFanka wiesz jaki jest twoj problem ...Ty wszystko przeliczasz na pieniądze. Nie umiesz zrobic cos z dobrego serca tylko liczy sie kasa kasa kasa . Nie mieści ci sie w głowie ze matka może pokochać chore dziecko i dla niego zmienić swój świat . Maz może opiekowac się chora zona a zona chorym mężem . Idź ty dziecko do Oświęcimia i uruchom komory gazowe gdzie bedziesz zabijać ludzi chorych i starych .

Gość gość
sdkmfxx

Gość gość
wszyscy, tak tu jedziecie na kingę, ale ona niestety ma wiele racji, ja się z nią zgadzam.

Ja dziwnym trafem nie spotykam kobiet w ciąży a ni u lekarza ani w markecie, naprawdę, tak teraz myślę i jedynie gdzie spotkałam to w poczekalni u ginekologa ;) Nienawidzę roszczeniowych ludzi i mam ich w d***e. Gdy ktoś poprosi to jasne, że ustapie czy sie zamienie w kolejce czy coś, ale na chama nigdy nikogo nie puszczam, kultura obowiązuje wszystkich :) Kinga masz 100 % racji i zgadzam się z Toba,przebrnęłam cały temat. Też uważam, że matki nie powinny rozmyślnie rodzić chorych dzieci. To jest katastrofa,koniec ich życia, był nawet taki temat na kafe gdzie matka opisywała jak życie jej się złamało, mąz odszedł bo zdecydowała się urodzić niepełnosprawne dziecko. Uważam, że powinniśmy budować zdrowe społeczeństwo a nie kalekie.

Gość gość
:D