Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamalaska

juz 20kg w dół jeszcze 10kg

Polecane posty

Gość mamalaska

witam tak w temacie pozostało mi jeszcze 10kg ( hmy ciąża -no cóż), 20 już poszło . Wpisałam mama-laska bo chce już taka być ):) koduje sobie:) Wszystkie mamuśki i wszystkie te które chcą być seksi na lato zapraszam na pewno damy radę:):)

Gość mamalaska
No nic będę relacjonować jak mi idzie::-))) A mam 170cm dziś jest 63,7 (czyli bo jak wpisywałam temat to było 65) a wiec 1.3 mniej:):) czyli 8,7kg do mojej ulubionej wagi:):):)

Gość gość
super tak trzymaj.

mamalaska gratuluje :) jak tego dokonałaś? karmisz piersią jeszcze Szkraba?

Gość mamalaska
Dziękuj***ardzo oJ NIE:):) już nie karmie ( nie bedę ukrywać ze dołączyłam jeszcze tabl i zioła - mimo ze ziołowe w 100% to i tak przy karmieniu nie stosowała bym tego...:):) od razu wyjaśnie ze pierwsze 10 kg poszło do 3 m. po ciazy następne 10 w dwa ostatnie mies. ale już na wspomaganiu ze tak powiem:):) a te resztę hehe kg zaczęłam zrzucać 1,5 roku po porodzie. tak po ciąży zwolnił mi metabolizm ze dieta i ćwiczenia same no jakoś nie dawały rady .....ale już marze o ciuchach sprzed ciąży:):) nr gg 5961130

Gość mamalaska
Brysiula ( duzo duzo wody, prócz tego ) warzywa non stop raz w tygodniu pieczywo a tak to kasze .....

Gość gość
NA KASZY MOZNA SCHUDNAC? a mozesz napisac przykladowe menu na dzien

Gość mamalaska
Hmy oczyiwscie jak sie nie jada kaszy mannej to raz i dwa zalanej sosami miesnymi. Dwa razy dziennie jem np.kaszę gryczana czy ryż brązowy lub dziki, makaron tylko z orkiszu lub siemolony do tego drobie na oliwach i ziołach ( sosiki-nigdy nie gotowane itd.) duzo warzyw gotowana np szparagówka marchewka kalafior i brokuły woda duze ilosci herbatki zielone czerwone i ziola duze ilosci raz kawa zbozowa z mlekiem sojowym:):) jak mam potrzebe chleba i masla to zytnie na zakwasie:) ( he nigdy nie mam ułożonego menue- jak sie jest z dzieciekim non stop bez babć cioć itd. to ....nawet nie ma takie możliwości no chyba ze dzieko już przedszkolne itd.:):)