Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o Terenia o

Polecane posty

Gość gość
wreszcie sie wyniosla ta bezczelna smarkula stad.szczur , wszystkim tylko docinala, wulgarna, bezczelna malolata, rozwalal a wszystkie tematy

Gość gość
boze ile w tobie nienawisci, rozloz nogi przed murzynem z wielka pala to ci przejdzie :)

Gość gość
dobrze cie terenia dzgnela, ze nawet tematy na jej czesc zakladasz, hahahaha, prawda boli nie ?? Panno puszczalsko od arabstwa i negrow :P

Gość gość
a ja osobiscie uwielbiam kochac sie z moim tureckim narzeczonym, on ma wiekszego penisa niz mój poprzedni polak.Minetkę też lepiej robi.

Gość gość
Powiem ci M o d l i s z k a, że jeżeli to prawda co tutaj o tobie piszą to tylko można ci współczuć kobieto. Poza tym nie rozumiem czemu ty jako kundel napieprzasz na Polki. Ponabijaj się z Angielek bo one też sobie dobrze poczynają ze "smoluchami". Resztę pominę. Cholera wie czy ty i ta Terenia to jedna osoba, ale bardzo możliwe. Ciężko o dwie aż takie kretynki w jednym miejscu.

Gość gość
oczywiscie ze to ta sama osoba, pisze niemalze to samo , po oczah bije ten styl. Ona jest na rencie inwalidzkiej na sto procent

Gość gość
po oczah -- a ty wlasnie po oczaH dostalas sperma od negra :D

Gość gość
Proszę nie opisywać tu obrzydliwości z własnego życia prywatnego. Nikogo nie obchodzi gdzie pani i od kogo czym dostaje. Fuj co za wulgarna baba

Gość gość
nie wstydzisz sie bykow ortograficznych ? wulgarne to sa niedouki tluki :)

Gość gość
Ja nie robię błędów ortograficznych. To nie była moja wypowiedź. Błąd jednak każdemu może się zdarzyć. Za to zgadzam się że "wulgarne to sa niedouki tluki" czego jest pani najlepszym dowodem.

Gość gość
matka cie jednak nie wychowala, i ty mowisz o wulganosci >?