Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Słuchajcie jak dla mnie Maciek ma wspaniały głos . Może to dziwnie zabrzmi, ale jego niesamowity głos, którym w taki niesamowity sposób potrafi operować bardzo na mnie działa . Uwielbiam te fragmenty filmów w których pomyli się i śmieje się sam z siebie ;) To jest facet ;)

Gość gość
tak, to rzeczywiście fajne :) poza tym lubię ludzi, którzy mają dystans do siebie i potrafią z siebie śmiać. to bardzo fajna cecha :) ten gość cały wydaje się fajny - wcześniej go nie znałam, ale teraz obejrzałam kilka filmików i rzeczywiście zaczynam rozumieć, co w nim widzicie ;)

Gość gość
Oczywiście życzę jemu i jego dziewczynie jak najlepiej to ciekawi mnie jaki jest jego pyt kobiety . Oto kilka kwestii na które zwróciłam uwagę, kiedy wypowiadał się o kobietach : oceniając "Miłość na bogato" bardzo krytykował modelki oraz to, że są chude . "Popeye" nazwał postać z bajki "skrzeczącym wieszakiem" (faktycznie była chuda) . Kuchenne rewolucje "Gdybym był jednym z tych kolesi, którzy wypominają zbyt kobiece kształty ale nie jestem jednym z tych kolesi" co prawda za chwilę powiedział, że kobieta powinna mieć krągłe kształty, żeby był łatwiej przyturlać ją do kuchni, więc sama już nie wiem . Jak myślicie ? Ja jestem strasznie ciekawa jaki jest jego typ . Czy faktycznie woli okrąglejsze dziewczyny ? Nie ma tu znaczenia jak wygląda jego obezna dziewczyna .

Gość gość
Obecna dziewczyna jest krąglejsza, więc chyba woli takie. :)

Gość gość
Zresztą z tego co pamiętam, był i z chudszą i grubszą, i biuściastą, i deską, więc chyba raczej charakter się liczy najbardziej. A poza tym każda kobieta jest piękna, ważne aby zajrzeć w jej wnętrze :)

Gość gość
Eej a podajcie mi przykład w którym sie pomylił i sie zasmiał sam z siebie bo ja sobie jakos tych fragmentów nie przypominam :p XD

Gość gość
Prześledź sobie końcówki odcinków . Podam parę przykładów Dobranocny ogród 9:04 Trudne sprawy 10:12 Smerfy 14:48 Idę albo nie idę 7:12 Jeszcze jest kilka takich momentów . Zawsze czekaj do samego końca filmu ;)

Gość gość
ma uroczy uśmiech :) :) Mój facet jak coś mu nie wyjdzie, to albo klnie, albo czymś rzuca. Nie daj Boże aby jemu wytknąć jakiś błąd, bo wtedy jeszcze mnie potrafi wyzwać... Lubię ludzi z dystansem do siebie, którzy się nie przejmują byle czym.

Gość gość
no to współczuję chłopaka, skoro się tak zachowuje... Ja lubię ludzi z dystansem do siebie i świata, dlatego tak bardzo Maciek mi się podoba. Żałuję, że nie miałam okazji poznać go osobiście, ale mój kolega ma z nim dobry kontakt i czasami co nieco wspomina. Po cichu liczę na to, że może się kiedyś na jakąś wspólną imprezę wybierzemy i będzie mi dane go w końcu poznać :)

Gość gość
Też czekacie na kolejny odcinek? :P szkoda, że tak rzadko dodaje :(

Gość gość
Ja tez ci współczuje ja wiem co to znaczy miec do czynienia z takim chłopakiem moja siostra miala chłopaka ktory byl tak samo impulsywny-to bylo straszne potem zareczyli sie i wzieli slub ja z całą rodzina odradzalismy jej po co ty sie wiążesz z kims takim on w złosci potrafil do swojej zony powiedziec ty d***** nie w******j mnie -tak bez ogrodek a dzis jest z nim rozwiedziona i jest szczesliwa z kims innym i mysle o podobnym charakterze co Maciek-z humorem dystansem i z szacunkiem do jej samej A ja trzymam za ciebie kciuki zycze ci duzo siły dla tego mezczyzny Trzymaj sie ciepło!! Pozdrawiam

Gość gość
Ja z Maćkiem byłam przez krótką chwile. Żałuje, ze ten związek padł, bo facet naprawdę jest wspaniały. Ma w sobie wiele ciepła, miłości i bardzo szanuje kobiety. Poza tym ma duzo w głowie i jest bardzo bardzo pracowity. Po czasie moge stwierdzić, ze to moj ideał

Gość gość
Alez ja bym chciala poznac Macka widac ze to jest bardzo BARDZO inteligentny facet i ma poukładane w głowie i zazdroszcze wam ze mieliscie chociaz minimalny kontakt z nim

Gość gość
Ale w internecie udaje takiego zamknietego i niedostepnego no nie???

Gość gość
a po co ma się wywnętrzać? nawet teraz widzicie, jaka była burza w tym temacie, jak wyszło, że ma dziewczynę. zresztą myślę, że to element marketingu - jeżeli nie mówi, że ma dziewczynę, to laski licza na to, że może "coś-kiedyś".

Gość gość
Byc moze

Gość gość
Cos niesamowitego Niekryty w formie ja przy nowym odcinku płakałam ze śmiechu jak nigdy mam ochote uściskać Maćka i powiedziec "Jestes moja inspiracja jestes z******ty i poprawiasz skutecznie humor" a wy co sadzicie o 3 czesci "Szkoły" No to ogóreczka HAPS! :P

Gość gość
Strasznie dobrze mu wyszedł :D bardzo mi się podoba :D rzeczywiście wrócił do formy. Mistrzowski odcinek :D

Gość gość
Przyznam sie ze odcinek wybrał naprawde p******y + te jego komentarze w jego stylu no bosko :D

Gość gość
Bedzie 4 czesc Szkoły Życia juhuuu! :P

Gość gość
Haalo jest tu kto???? :D

Gość gość
Ja tu codziennie zaglądam ;) Powiem wam, że bardzo chciałam wysłać jakieś pytanie do tego "wspólnego filmu" ale boje się, że jego odpowiedź może być zbyt uszczypliwa .

Gość gość
Eej no nie przejmuj sie trzeba byc w zyciu odwaznym ja juz swój wysłałam ciekawe czy go umiesci długo sie głowiłam jaakie moge pytanie zadac tak zeby nie zakrawało o prywatnosc ani jakies takie patetyczno melancholijne typu co cie skłoniło do nagrywania filmikow na yt to bylo trudne ale mysle ze wymyslilam cos kreatywnego mam nadzieje ze to doceni :D

Gość gość
Chociaz mógł uprzedzic jakiej granicy mamy nie przekroczyc powiedzec na jakie tematy sie nie wypowie a tu nic xD wiec sama nie wiem xD

Gość gość
Myslalam ze powie jakiej granicy mamy nie przekraczac tzn o co mozemy zapytac a na jakie tematy nam NIE odpowie wiec to trudne

Gość gość
Moge byc w połowie pewna ze odpowie ci uszczypliwie bo to jest Niekryty Krytyk on zawsze jest uszczypliwy ale nie boleśnie :-) a w zyciu napewno taki nie jest

Gość gość
na pewno nie warto zadawać pytań prywatnych, bo nawet nie uwzględni. lepiej coś ogólnego...

Gość gość
Jejku dziewczyny, ale jestem szczęśliwa . Nasz Krytyk odpisał mi na meila . Niemal po godzinie ;) Wiadomość od niego była krótka, ale i tak cieszę się, że się odezwał ;)

Gość gość
a co ci napisał? :D :D

Gość gość
nie znam, ale wydaje sie być fajnym wyluzowanym facetem.