Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trishy

Kto chętny schudnąć? Ja zaczynam od dziś dietą MŻ i więcej się ruszać!

Polecane posty

Gość SmutnaLilja
4 kg minimum oczywiscie :D wiadomo ze jak uda sie wiecej byloby super! Ja juz po Skalpelu wyzwanie. Troche masakra jak dla mnie...niektore cwiczenia ledo moge zrobic poprawnie, mysle jednak, ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Rano owsianka z jablkiem, a na drugie tost zytni z szynka i pomidorem.

Gość Bibelotka83
Smutna Lilja - te cwiczenia Skalpel dopiero odkrylam tutaj,ze tak sie nazywaja bo ja nie raz je cwiczylam....jeszcze wtedy nie mialam kompa w domu czyli to bylo baaaaardzo dawno temu! Teraz jakos mam lenia do cwiczen......wlasnie pije kawe i juz lepiej sie czuje wiec jednak wyjde z domu ale za okolo godz.:D ...a ja dzis pije druga kkawe rospuszczalna z mlekiem (2,0% tluszczu) , zjadlam pare kawalkow arbuza (2-3) i wczorajsza zapiekanke,ktora jest bardzo lekka......i czuje,ze pozniej znowu zjem kawalek arbuza i tyle na dzis.....planuje dzis wypic piwko :D ***Dziewczyny.....juz kiedys mialam zapytac sie o to Was ale wylatywalo mi to z glowy...palicie papierosy??? Ja prawie od 2 lat nie pale:D

Właśnie wróciłam z piwrwszego dnia treningu 7 tygodnia dziś zgodnie z planem biegalam 30 minut :-) ci do pytania kiedyś paliwami po tym nie po czym sobie popalalam ponad rok temu poważnie zachorowalam na zapalenie płuc to mnie wyleczylo z palenia oby do końca mojego życia :-)

A ja dzis duzo pojadlam, taki dzien. No, ale zdrowo i cwiczylam, wiec chyba bedzie ok. Boje sie, ze waga teraz bedzie stala i stala, jeszcze @ sie zbliza.

Gość Bibelotka83
Dzien dobry :D ***Fili80 - wazne,ze juz palenie masz za soba:D Kurcze,chyba tez skusze sie na bieganie z rana a raczej o swicie (budze sie o 5) i wieczorem rower:) ***SmutnaLilja - ja wczoraj wieczorem uleglam malym krakersikom o smaku sera.bomba kaloryczna ale musialam pare zjesc bo inaczej bym nie usnela! Dzis weszlam na wage i waga poszla o 0,5 kg.w dol:D Tez jestem przed @ .Dlatego zaopatrzylam sie w owoce i warzywa,jogurty:)Wszystkie batoniki,ktore mialam schowalam gleboko do szafy:) Jade dzis do przyjaciolki i stwierdzilam,ze nie kupie ciach z bita smietana tlyko jakies owoce.Ona tez chce schudnac bo nie dawno urodzila wiec po co kusic sie ciastkami:D

Gość Bibelotka83
Przegladalam plotki w necie i trafilam na taki artykul i takie fotki.....ladny brzuch ale nie wiem czy odwazyla bym sie aby AZ tak chudo wygladac.... Co sadzicie o tym??? www.pudelek.pl/artykul/6508/maffashion_pokazuje_chudy_brzuch_i_majtki/

Cześć :) tak jak przewidywałam waga spadła dziś poniżej 70 kg :) obecnie wyznaczyłam sobie CEL 2 - 67,5 kg :) idę biegać dziś zgodnie z planem 35 minut :)

Cześć :) jeszcze został mi 1 kg do wagi aktualnej w stopce - więc wszystko na dobrej drodze :) Wczoraj pobiegałam zresztą dziś także mam w planach zgodnie z planem pobiegać dziś 20 minut plus dwie serie ćwiczeń. No a co u Was ? Zapraszam na kawę :)

Gość Bibelotka83
Fili80 - witaj:)Fajnie,ze znowu gubisz kg.:) *Dzieki za zaproszenie na kawe.Przed chwila zrobilam sobie:) *....a moja waga poszla do gory o 0,5 kg.dlatego,ze wczoraj zjadlam mini krakersy o smaku sera zoltego,te same,ktore jadlam dzien wczesniej....po co ja wogole otwieralam paczke?:P Zwalam wine na @ ;)Popoludniu zjadlam loda bo bylam u przyjaciolki i jak wrocilam do domu to rozlegl sie wspanialy TLUSTY zapach plackow ziemniaczanych....skusilam sie i zjadlam AZ 4ry!!! Jak nigdy! To wszystko przez @ hehehehe...z drugiej strony nie dajmy sie zwariowac i jak mialam ochote na palcki to dlaczego ich nie zjesc?Ni jadlam plackow przez caly rok! ...a pol kilo to nic strasznego..... Zreszta, brzuch mnie bolal wnocy i do teraz troche boli...chyba przez te placki:/

Gość Bibelotka83
www.pomyslowi.net/12705,omlet-z-brokulem.html

Gość Fili80
Bibelotka nic się nie martw tylko nie odpuszczaj a będzie git Także jest zdania że nie ma co wariowac. No fajnie że gubię kg tylko że jeszcze mi został 1 kg z 3 kg aby było aktualnie ze stopka i będzie super. :-)

Fili80 gratuluję kolejnych spadków. Bibelotka, nie przejmuj się i idź dalej. Doskonale Cię rozumiem, nie mogłaś się powstrzymać, a potem złość, że nie dałaś rady. Pisałam wcześniej jako gość, że byłam na imieninach cioci i tam tyle jadłam jakby coś we mnie wstąpiło, po tych imieninach waga poszła do góry aż o 0,9 kg. Zeszło w dwa dni. Non stop mam takie przeplatane dni obżarstwem i odchudzaniem, w efekcie waga stoi. Dziś na wadze 59,9 kg. Ucieszyła mnie ta "5" z przodu. Już ją trochę widziałam, ale po paru kompulsach zniknęła. Nastrajam się pozytywnie, bo okres mi się kończy, do następnego jeszcze sporo dni, a więc mniej kompulsów. Wiecie, wczoraj sobie zrobiłam zdjęcie w bikini, żeby bardziej obiektywnie się ocenić i powiem, że z tyłu wyglądam bardzo dobrze, gorzej z przodem,a to za sprawą moich bardzo szerokich bioder. Wróciłam także do ćwiczeń siłowych, bo ostatnio je odpuściłam.

Dobra dziewczyny. Też biore się za siebie. Jakoś dziennie zaczynam i dziennie jest jakis nwy powód by "zacząć od jutra". Ale już dość tego. Mam dość swojej wagi, chce znowu poczuc się piękna sama dla siebie poprostu. Z doświadczenia wiem, ze jak człowiek nie ma zbędnych kilogramów to sam bardziej w siebie wierzy i jest pewniejszy siebie. Trzymajcie kciuki. Czas na zmiany ....

Cześć _Marzycielka_ Trudno tu obrać jakiś porządny plan, bo wiem ile już ich poszło na marne. Najgorzej jest zacząć. Bo na poczatku zawsze jest dobra wymówka by to przerwać. Mam nadzieje, że jak dotrwam do pierwszych lepszych efektów to będe dalej pracować nad sobą by tego nie zmarnować. No, ale narazie jestem na starcie. Na początek chciałabym schudnąć z 10 kilo. Po ciążach "troche przytyłam" i tylko dom dzieci. No co tu wielce opowiadac -zaniedbałam się i to na maxa. Teraz mam 80 kg przy wzroście 178cm. Te 70 kg by mnie już bardzo satysfakcjonowalo. A tak całkiem to 65kg, ale to już troche marzenie ścietej głowy :) Na poczatku planuje głodówke przez trzy dni, kiedyś obieralam taki tor i było ok, jeśli nie rezygnowałam i nie nadrabiiałam.

Gość gość
a ja zaczynam diete codziennie, codziennie innej sie chwytam i trwam w niej do popołudnia, potem sie obzeram dosłownie, trwa juz to ok 2 miesiecy co robic? dac sobie spokoj?

Gość Fili80
Melduje że zgodnie z planem dziś biegalam 20 minut oraz zrobiłam dwie serie ćwiczeń siłowych :-)

Gość SmutnaLilja
Mnie dopadlo jakies przeziebienie i ledwo zyje... ale wczoraj nie odpuscilam i cwiczylam ( robie wyzwanie 30 dniowe z Chodakowska). No, ale dzis czuje sie gorzej, nie wiem czy dam rade cwiczyc. Dietkowo ok, choc jestem przed okresem i jem wiecej. Witaj Carlitos! Damy rade :) Ja ten sam wzrost, a startowalam z prawie 85 kg. Gosc jak to nie mozesz wytrzymac pol dnia na zdrowej diecie? Nie chodzi o to zeby sie przypadkiem glodzic tylko jesc zdrowo i ruszac. Moze zdrowa dieta zamiast kolejnej diety cud :)

Gość Fili80
Cześć dziewczyny :) co do wagi to bez zmian czyli został 1 kg aby było aktualnie ze stopką. SmutnaLili życzę Ci dużo zdrowia może na chwilę zrezygnuj z ćwiczeń albo skróć je tak aby organizm dla radę z walką z chorobą. Co do biegania to obecnie jestem na 4 dniu 7 tygodnia. Dziś mam biegać 40 minut i to tyle na ten tydzień w poniedziałek zaczynam 8 tydz. a cały plan treningowy ma 12 tyg. Nie jestem w stanie powiedzieć bez zaglądania do mojego zeszytu gdzie wszystko zapisuję czy sb stosowałam przed bieganiem czy zaczęłam przed. Zapraszam na kawę :)

Gość Bibelotka83
Dzien dobry 🌼 Tez zapraszam na pyszna kawke :D *SmutnaLilja - zdrowiej szybko!Nie masz co sie forsowac cwiczeniami pod czas choroby bo organizm masz wymeczony wirusem! Daj mu sie zregenerowac i jak wyzdrowiejesz o zacznij znowu cwiczyc:) *Fili80 - dlugo biegasz:D Tez kiedys biegalam a na chwile obecna NIE CHCE MI SIE:P Moze jak bym miala z kim biegac to bylo by inaczej tak to....kupa:P * gość wczoraj - ja kiedys tez stosowalam taka "diete",ze nie jadlam nic w szkole (lata mlodziencze heheh) a wieczorem objadalam sie az do bolu.......i noca tylam! Teraz jestem madrzejsza i jem zdrowe sniadanko,zdrowy obiad! Za tamtych czasow mojej glupiej "diety" nie bylo neta.....nie mialam skad wziasc dobrych informacji a teraz jest doba internetu i tutaj jest mnostwo dobrych porad i przepisow jak schudnac oraz na YT mozna poogladac cwiczenia * Dziewczyny....wiecie co?:)Wczoraj w koncu poszlam n rower! Zostal ,tak jak by, naprawiona i pocisnelam jak strzala po sciezkach rowerowych:D Dzis tylek boli mnie od starego siodelka i barki:/ U mnie jest zalamanie pogody i chyba dzis odposzcze sobie rower:P

Gość Bibelotka83
Aha od wczoraj waga ;poszla o -0,3 kg...to nic wielkiego ale jednak mam na buzi malego "banana":D Zjadlam na kolacje,po tym jak wrocilam z roweru, omlet z pieczarkami...taka leciutka kolacyjka byla:) Dzis tez zrobie sobie taki omlet...... Jak mi sie uda to pojezdze na rowerze stacjonarnym...o ile uda mi sie na niego usiac.Tzn.na siodelko:)

Gość Bibelotka83
Czytam o jakiejs francuskiej diecie i ktos polecil taki placuszek smazony na patelni...przepis wysylam :) placek sie robi tak : mieszasz lyzke otrębów pszennych z dwiema lyzkami otrębów owsianych,do tego jedno jajko(lub jak ktos ma klopoty z cholesterolem to samo bialko) i dodajesz łyzke serka homo (ale bez cukru ma byc) smarujesz patelnie(najlepiej teflonowa)oliwa no i tą mase formujesz na kształt placka i smazysz(a raczej pieczesz) i takie cos mozna jesc raz dziennie,wlasnie na sniadanie.

Gość Bibelotka83
A co myslicie o takiej diecie?Dieta norweska! Brzmi interesujaca :D Mi sie spodobala:) Wysylam link :) www.polki.pl/dieta_dietyblyskawiczne_artykul,10032990.html

Wczoraj lezalam caly wieczor, nawet nie bylo mowy o cwiczeniach. Dzis tez kiepskawo ale musze isc na 4 h do pracy i jakos to przezyc.. Pogoda piekna, wiec posiedziloby sie w parku, a tu chorobsko mnie dopadlo... Fili a jaki trening robisz ten na 12 tyg, z neta jakis?? U mnie waga stoi, ale jestem tez chwile przez okresem. Zmylam do pracy, milego dnia!!

Gość Fili80
SmutnaLili co do tego treningu to kiedyś ktoś na forum o nim wspomniał i go znalazłam na necie na stronie bieganie.pl w zakładce trening - dla początkujących plan bieganie z odchudzaniem i tam wszystko jest rozpisane na te 12 tyg. :)

Cześć dziewczyny, Mnie też zaczyna łapać choróbsko, a to przez to, że jednego dnia jak jechałam rowerem to strasznie zmokłam, nawet grad wtedy padał. Smutna Lilija waga też wzrasta podczas przeziębień. Fili80 popatrzę sobie na ten plan treningowy. Nie mam butów do biegania, więc pewnie nie skorzystam, ale popatrzę sobie na treningi. Bieganie jest najlepszym sportem do odchudzania. Bibelotka próbowałam być na diecie norweskiej, wytrzymałam na niej 4 dni, ale efekty były, w końcu grejpfruty i jajka to jedne z najbardziej dietetycznych produktów. Jeśli masz silną wolę to spróbuj. Właściwie jestem już po okresie, wiec postanowiłam się zmierzyć i mimo niewielkiego spadku wagi od ostatniego pomiaru (0,6 kg) mam po 1 cm mniej w udach i w biodrach. Reszta bez zmian. Postanowiłam wrócić do dywanowych ćwiczeń, bo mimo, że waga praktycznie taka sama to jednak straciłam 1 cm w udach i w biodrach dzięki rowerowi.

Gość SmutnaLilja
Leze w wyrku, glowa mnie tak strasznie boli, nic nie pomaga!! Chyba musz sie zdrzemnac. A mnie to to wzruszylo: http://podaj.to/post/97,4,najbardziej-wzruszajaca-historia-jaka-widzialas.html