Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie będę chuda

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
Nawet nie chciej być. Cycki i dupa się liczą.

Gość gość
dokładnie, te dwie rzeczy są ważne :)

Gość gość
a dlaczego? Trochę wyrzeczen i można. Siostra mojego szwagra była strasznie gruba dosłownie jak te spasione amerykanki i w rok schudła 40 kg. jak ją zobaczyłam to jej nie poznałam super laska się zrobiła i szybko tez poznała faceta (a obecnie męża). Ale mówiła że tylko samo gotowna chude mięso na obiad z warzywami lub ryba gduszona na parze i sałaty m, warzywa owoce i pilnowanie kalorii ale opłaciło się. Można tylko trzeba chciec i oczywiście ruch koniecznie w jej przypadku jazda na rowerze.

Gość gość
A ile teraz ważysz?

Gość gość
z natury nie jestem bardzo chuda niektóre dziewczyny od dziecka były bardzo szczupłe i takie zostały bez żadnych dodatkowych ćwiczeń i diet

A po co masz być chuda? Chuda jest śmierć i ofiary Oświęcimia. Jest dużo mężczyzn lubiących pulchniaczki :) .

Gość gość
Niby gdzie Ci faceci?Kleja sie zawsze do tych cudziaków

Gość gość
Kleją się do szczupłych i trochę pulniejszych, ale nie do tych kościstych....

Gość gość
Troche pulchniejszych?Takimi poniewierają

Gość gość
Bez żadnej diety i ćwiczeń :D

Gość gość
J***łbys dupsko słonia? Haha

Gość gość
tak mam takie koleżanki które są bardzo szczupłe z natury

Gość gość
Tak, ale takie dziewczyny nie mają piersi, z bezd***em. Chłopięca sylwetka to u nich standard. Wąskie biodra i talia na szerokości tych bioder. Naprawdę chcesz wyglądać jak chłopiec idący do Komunii?

Gość gość
Misio skad takie wnioski ze lubią pulchne?Własnie z takich sie nabijają ,poza tym bycie pulchnym swiadczy o bycie znierówmnoważonym bo takie osoby nie znaja umiaru w jedzeniu i potrafia bycd nieprzewidywalne.

...J***łbys dupsko słonia? Haha... Słonie to, w odróżnieniu od ciebie, bardzo mądre stworzenia :D . A duża, okrągła pupa pięknej dziewczyny to AFRODYZJAK :) :) :) .

Mam kilku kolegów, którzy podzielają moje zdanie :) . ...bo takie osoby nie znaja umiaru w jedzeniu... Przesadzasz :) . Pomiędzy akceptowaniem siebie, a nie znaniem umiaru w jedzeniu, jest całkiem spora odległość :) . Te pulchne dziewczyny, które towarzyszyły mi w życiu, znały umiar w jedzeniu, za to nie znały umiaru w ... bardzo przyjemnych sprawach intymnych :) . Bardzo mi się to podobało :) :) :) .

Gość gość
MISIO 1. hahaha masz prawidłowy pogląd mężczyzny. Jeden co męski na forum.

Gość gość
Masz rację na miękkim to i miło się położyć a na kościotrupie to uwiera.

Gość gość
JA jako facet musze przyznać , ze otyłe kobiety nie są atrakcyjne .. Zresztą czy wy chciałbyscie faceta w łózku który waży 115 kg ? Nie skreslam kobiet które mają 48 czy 58 kg Jednak już 80 kg odpada ..

Gość gość
Agata Wróbel czy Katy Perry ? Odpowiedz jest oczywista

Gość gość
Misio kobiety które wygladaja jak Liszowslka to juz jest przegięcie,wy lubicie kragłosci ale przy waskiej talii.

To może jeszcze Grodzką dołóż do porównania ? Pani Agata... no cóż... nie jest w moim typie... ale np. Katarzyna Niezgoda jest wg mnie warta zainteresowania :) .

Gość gość
Misio kobiety które wygladaja jak Liszowslka to juz jest przegięcie,wy lubicie kragłosci ale przy waskiej talii. Dokładnie tak .. Arakcyjna kobieta nie musi być mega szczupła , ale nie powinna przekraczać progu przyzwoitości .. Przy 80 kg ten próg jest przekroczony .. Rozbierz Katy Perry która podobno ma 59 kg i zrób to samo z inną 90 kg kobietą jak Dorota Wellman .. Która będzie nago bardziej pociągająca ? Katy czy Dorotka ?

Gość gość
Ja mam lekka nadwage daleko mi do Niezgody całe szczescie a i tak faceci sie mna nie interesują ,kiedys byłam troche chudsza taka w sam raz to czasami ktos sie znalazł jak ladnie sie ubrałam.Nie licze sie ktos się mna zainteresuje ot tak w tym musi byc jakis haczyk.

Gość gość
Kat y Perry , Dorota Wellman czy Grycanki .. Ktora ma najlepsze ciało .. Wasze opinie ?

Gość omczyk
ja lubie krągłosci , ale krągłosc nie znaczy gruba świnia .. Niektorzy przez krągłosc rozumieją nadwagę .. Saczupła dziewczyna też moze być krągła Krągłosci w stylu Katy Perry jestem na tak

Mi się Joanna Liszowska podoba :). Z krągłych aktorek, lubię też oglądać Violettę Arlak i Elżbietę Romanowską :) .

Gość gość
Albo sam jestes gruby albo masz zryta psyche Misio1