Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grube kobiety mają szanse na miłość

Polecane posty

Gość gość

Czy gruba osoba może być kochana szczerą miłością? Czy zdecydowalibyście się na związek z grubą osobą? Piszcie.

Gość gość
zaraz cię tu zjadą. Ale zanim to nastąpi to napiszę coś od siebie: "każda potwora znajdzie swego amatora".Udowodnione !

Gość gość
niech zjeżdżają. mi wszystko jedno. chciałabym tylko znać opinię innych ludzi.

Gość gośćasdasdasdasdas
Nie

Gość gość
pewnie że ma szanse, ale nie u mnie, ja wolę szczupłe

Mnie pulchne kobiety kręcą najbardziej :) . Mam kolegę, którego żona ma zdecydowanie dużą nadwagę (praktycznie otyłość), a on ją od 20-stu lat kocha i jeszcze rozgląda się :D (platonicznie) za innymi 'puchatkami" :) . Byłem w trzech długich związkach z pulchnymi dziewczynami i byłem z nimi szczęśliwy :) .

Gość gość
Misio.... Dzięki ;)

Gość gość
mam też koleżanki śliczne, zgrabne - same.... xx bo one mają wymagania, a wy grubasy bierzecie pierwszego desperata

Gość gość
ok, czyli jeszcze nie do końca zjechaliście ten temat. czekam na dalsze opinie.

Gość gość
nie to ładne,co ładne,a co sie komu podoba.... jeden lubi rybki,drugi ości

Gość gość
Sa takie odchyły co zechca gruba berte.Znam tylko takiego jednego co ma gruba babe i wszyscy sie z niego smieja.Biedny chlopina.

Gość STARY KAWALER BRONEK
a ja tam jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek dziewczyny itp mi to zawsze zabierali kanapki w szkole gnębią mnie koledzy leszczem jestem a ojciec zg****ił mnie z kolegami bo mnie nienawidzi i nic na to nie poradze

Gość gość
NAPISZE TAK MOIM ZDANIEM NIE KAŻDY MA MODELKE

Gość proniu
ja lubię grube dxziewczyny bo można je obdarować i będą szczęsliwe a chude wybrzydzają że to nieładne, a to tanie, to juz wyszło z mody, a taka pulchna to mi zrobi loda nawet jak jej do gustu przypadnę. a ja minetkę zeby też była bardziej zadowolona, heh takie zycie.

Gość gość
mam propozycję. czy możecie wpisywać obok swojej wypowiedzi płeć?

Gość gość
Moze z czesem znajdzie sie jakis odmieniec co zechce.Dla mnie otyłe sa aseksualne.

Gość VKE
A ja niedawno temat robiłem o tym, jak z intymnością sprawy u takich pań stoją, bo pod względem fizycznym najbardziej podobają mi się kobiety z wagą średnią lub lekką nadwagą :P Ponoć miłość jest ślepa, ale niestety standardy społeczeństwa, zwłaszcza tego młodszego, są dość sztywnie wyznaczone przez media i przez tych co bardziej "doskonałych". Więc trzeba mieć trochę szczęścia. Ja wiem, że nie skreśliłbym osoby za wagę - w ogóle im bardziej lubię kobietę jako osobę tym więcej pozytywnych cech wyglądu w nich dostrzegam i to dotyczy tak "grubych", jak i "żyraf" :P Jestem mężczyzną, dochodzi ćwierć wieku życia :P

Gość gość
Szczuple laseczki moga przebierac w facetach a grube sie ciesza ze wogole ktoś z nimi chce byc.

Gość proniu
Kiedyś mojej pulchnej koleżance robiłem minete w jej domu. Ona była cudowna, pomimo swej wagi była piekna, wtedy gdy ona miała orgazm weszła do pokoju jej matka bo wróciła z pracy. I zobaczyła mnie jak z palcem w cipce córki i językiem na łechtaczce robię jej dobrze. Wtedy jej matka się rozpłakała i po chwili wyciagła jakiś kabel i na mnie ruszyła, zdążyłem tylko majtki ubrać i wyskoczyłem przez balkon, dobrze że to było na parterze, znajomi jak mnie widzieli to się smiali czemu ja w samych slipach? a ja na to że z basenu wracam bo ktoś mi ukradł ubranie. Później ta matka mojej koleżanki jak mnie spotkała to mnie przepraszała że tak się zachowała ale moja dziewczyna a jej córka już niechciała mnie widzieć żeby przykrości nie robić mamie.

Gość gość
taa media wmówily nam że wolimy szczupłe hahaha co za idiota

Gość gość
mam 25 lat - do misia.

Gość gość
Ludzie przeciez otylosc to choroba.Nie chcialbym miec w domu schorowana grubaske ktora nawet tylka dobrze nie potrafi wytrzec.

Gość gość
Ciekawe dlaczego faceci żalą sie ze po slubie ich baby tyja.fuj

Gość VKE
Jak ktoś woli szczupłe, to woli. Problemem jest to, że przez presję społeczną ludzie którzy mają gusta mniej zawężone albo wręcz w drugą stronę, zwłaszcza faceci, nie pokażą się ze zbyt wysoką czy zbyt grubą, a przynajmniej nie zbudują z nią związku, bo nie mają jaj słuchać przytyków. To jest wpływ mediów na "nasz gust".

Gość gość
Dla ciebie debilu grubsza kobieta nie może sobie tyłka wytrzeć? jesteś jakiś ograniczony czy co?

Gość gość
Ochyda.

To jeszcze wszystko przed Tobą :) (do autorki tematu). Z moich znajomych "grubasek" :) wszystkie mają w tej chwili stałego faceta. W zasadzie tylko jedna (koło 40-stki) jest sama, ale jej samotność wynika z sytuacji obiektywnej, a nie z jej nadwagi. Jakbyś miała kiedyś ochotę pogadać, to będzie mi miło :) .

Gość proniu
Ostatnio podoba mi się bardzo kolezanka z pracy, no nawet nie kolezanka, bo ona pracuje w biurze ma córkę i męża a ja z*********m fizycznie. Jest przy kości ale ma coś takiego w sobie że na jej widok staje mi na baczność. Zawsze się usmiecha do mnie i jest naprawdę seksi babka. Co robić poradźcie?

Gość gość
Jakiś tam procent szansy moze i jest....