Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1245

Pytanie do KOBIET odnośnie faceta, który ignoruje wszystkie dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość1245

Witajcie miłe Panie Mam do Was takie pytanie, co sądzicie (albo co uważacie) o facecie, który na 200% ignoruje wszystkie dziewczyny po kolei? nie mówi nic do kobiet, nawet się z nimi nie wita, nie patrzy na nie itd. zero jakiegokolwiek kontaktu między takim facetem a płcią piękną. Co uważacie o takim przypadku?

Gość gość
nic nie uwazamy, tez go ignorujemy

Gość gość
no dobra, też go ignorujecie ale coś sobie o takim elemencie myślicie? przecież to nie jest codzienne zachowanie.

Gość gość
ciężko mi sobie coś takiego wyobrazić...

Gość gość
Wyobraź sobie faceta, który ignoruje kobiety pod każdym możliwym względem. W ogóle się z nimi nie kontaktuje. Zapewne wiesz jak człowiek traktuje powietrze? to wyobraź sobie takiego faceta, co w podobny sposób traktuje kobiety. Nie wita się z nimi, nie rozmawia z nimi, w ogóle zero reakcji.

Gość gość
nie, nie zastanawiam się we ogóle, o co Ci chodzi? taki facet ma sposób na zycie i tyle, ślinisz się do niego że az temat na forum musiałas założyć?

Gość gość
no to nie wiem, może jakaś go bardzo zraniła i teraz nie toleruje kobiet???

Gość gość
Chciałem wiedzieć co kobiety mogą o mnie sądzić ale widzę, że miły tutaj klimacik jest..

Gość gość
To zależy dlaczego tak się zachowuje a to bardzo ciężko wyczuć. Jeżeli zachowuje się tak bo jest nieśmiały to ok, można nad tym popracować jestem w stanie zrozumieć że czasem to przeszkadza tak w normalnych kontaktach z ludzi a jeśli robi to specjalnie jakoś to nie wiem to już inna sprawa. W każdym razie niezbyt miło się kogoś takiego odbiera... dziwne zachowanie...

Gość gość
No ale jak nie jest zbyt nieśmiały, z chłopakami może normalnie złapać kontakt, rozmawiać, śmiać się, itd. pełen luzik uśmiechy kawały, luźna rozmowa. Po prostu 1000% ignor do kobiet :) jak w takim razie taki facet jest odbierany?

Gość gość
to może go zapytaj???

Gość gość
No to się właśnie pytam kobiet co sądzą o takim człowieku.

Gość gość
Nieraz tak bywa że nieśmiałość objawia się przede wszystkim do płci przeciwnej wśród swojej można swobodnie się dogadać.

Gość gość
No ok ale nie to, że zbytnio jest nieśmiały do kobiet, ON JE w 100% IGNORUJE. powtórzę IGNORUJE.

Gość gość
myślimy że to pedau

Gość gość
Homoseksualiści są z reguły dobrymi przyjaciółmi kobiet, a on ignoruje ;)

Gość gość
A) boi się kobiet B) nienawidzi kobiet z jakichś powodów nie wiem jakichś może w życiu coś C) jest gejem D) nie wiem

Gość gość
ale znasz się z tym kolesiem? czy po prostu go widujesz?

Gość gość
Tym facetem jest student, i chodzi mi o relacje on-kobiety tylko w obszarze uczelni. Po prostu ignoruje kobiety, traktuje je jak powietrze W DOSŁOWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU.

Gość gość
boze co za koleś... o co Ci chodzi? ignorujesz i chcesz wiedzieć czy dzieki temu dziewczyny będą na ciebie leciały? serio? :D

Gość gość
Nie chcę wiedzieć czy dziewczyny będą leciały chcę wiedzieć co dziewczyny o takim facecie myślą. Ile razy mam jeszcze tłumaczyć?

Gość gość521521
I dlatego chcesz wiedzieć? Hahahhaha, dorośnij dziecko.

Gość gość
Chciałbym wiedzieć co kobiety serio myślą o takim przypadku

Gość gość521521
Ok odpowiem: oprócz tego, że może ale MOŻE zauważyłabym, że ignoruje nie zastanawiałbym się czym się kieruje obcy facet, czyli jak już pisały osoby wcześniej ignor zwrotny

Gość gość
no i git :)

Gość gość
Spotkałam kiedyś takiego faceta i był to gej,który nie lubił kobiet,więc dla mnie taki facet też jest powietrzem,bo nawet jeśli nie jest gejem,to z pewnością nie lubi,czy nawet nienawidzi kobiet.Może nawet do tego stopnia,że mógłby zamordować:(Gdyby lubił,tylko był nieśmiały,to by się przynajmniej nieśmiało uśmiechał i na nie patrzył. ;)

Gość Zraniona 91
Znam podobnego tylko starszy, dojrzały mężczyzna. Super facet, zawsze jakieś piękne kobiety się kręciły w okół niego. Ale żonaty niestety i dzieci. Miał jakieś problemy w małżeństwie, miał się rozwieść. Pisaliśmy dużo, zwierzał mi się. Jego żona to sprytna kobieta. Miał kilka kobiet , z którymi utrzymywał kontakt jak z przyjaciółkami. Ale ze mną pisał o wszystkim. Zakochałam się w nim, w samym pisaniu jest cudowny pod każdym względem. I w końcu nagle urwał kontakt ze wszystkimi. Wiem bo się pytałam koleżanek. Spotkałam go ostatnio w klubie na treningu był zimny jak lód, krótkie cześć i poszedł :( I nie wyglądał dobrze, schudł. Nie wiem co się stało. Chyba jednak ratuje małżeństwo. Nadal z nią jest. Tylko dlaczego ze mną też już nie chce rozmawiać, wspierał mnie choć sam miał kłopoty. Kiedyś opowiadał mi, że właśnie ignoruje kobiety, że tylko żona. Potem jakby się uwolnił i rozmawiał. Teraz znów to samo. Stał się całkiem obcy :( Nikt mnie tak nie rozumiał dobrze jako on. Szkoda :( Może za duża różnica wieku jest dużo starszy. A ja go kocham, dlaczego oni są tacy :(

Gość gość
Bo w większości faceci są zimni i bez serca :/ taka prawda :/