Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaura

Dieta 3DCHILLI

Polecane posty

Gość gość
o super, ja też zacznę jutro,trzymajcie kciuki,pliiiisss

Gość Aurelli
Jak tam postępy dziewczyny? Mi dzisiaj przyszedł olej. Jestem sałatkożerna, więc to coś dla mnie, w smaku świetny!

Gość Sari92
Cześć. Ja mam za sobą już drugi tydzień i bardzo fajnie się czuję. Nie ważę się regularnie, raczej patrzę na samopoczucie, energię no i jak ubrania na mnie leżą. Jak dotąd zleciałam ponad 2kg, ale trochę z tego to pewnie woda. Za to od kiedy rozpoczęłam 3d chili mam zupełnie inną energię. Lepszą, czystszą... Jestem mniej ociężała i ospała. Coś jest w tej diecie co na mnie dobrze działa, tylko muszę dojść do tego co to takiego :))

Gość gość
Zmiany na lepsze, organizm podąża ;)))

Sari92 - myślę, że wcześniej jadłaś więcej węglowodanów, które nieco "zamulają" no i sama termogeniczność przypraw w 3d chili już daje pewien napęd. Bardzo ciekawe spostrzeżenia, u mnie to wyglądało podobnie, też wcześniej bywałam ospała i marudna (a teraz już tylko marudna :P )

Gość gość
Dziewczyny naprawde tak fajnie jest na tej diecie? Ja ostatnio poszukuje energii gdzie się da, ciągle zmęczona chodze i ospała :/// :(((

Jest fajnie. Ja zaczęłam na początku miesiąca i naprawdę czuć różnicę nie tylko w pasie, ale właśnie w samopoczuciu. Od czasu jak sobie wprowadziłam 3d chili na stałe, jestem taka lekka. Nie chodzę głodna, energia jest, kilogramy maleją... polecam :P

Azaja, może masz racje. Co prawda wcześniej nie objadałam się jakoś, ale miałam w diecie stanowczo za dużo pieczywa, to było zawsze pełnoziarniste pieczywo, ale to chyba nie ma tak dużego znaczenia...?

Gość gość
No pełnoziarniste jest zdrowsze przecież, więcej błonnika i minerałów

Gość gość
To z pewnością, ale przesadzać nie można bo to nadal węglowodany, które jednak tuczą.

Gość gość
A czy w 3d chili są węglowodany, czy to dieta bez?

Tak, 3d chili to zrównoważona dieta, więc masz tu wszystko. Sukces tkwi w niższej kaloryczności, kompozycji i termogenikach :D Jak tam waga po dzisiejszy dniu ludziki? Było obżarstwo?

Gość mankall
Cześć! Ja właśnie dziś zaczynam i dołączam tu do forum. Kurcze muszę zjechać troszkę do wakacji, a dupa urosła, za przeproszeniem! ;(((

Musze się z wami czymś podzielić zaczęłam stosować nową dietę i schudłam 5 kg w tydzień. A do tego mój chłopak stosuje inną dietę i teraz wygląda jak prawdziwy maczo :D Jeśli chcecie zacząć stosować tą dietę tu macie link videoos.pl/dieta.html

mankall witaj i powodzenia!! Co urosło może zmaleć, więc się nie przejmuj. To Twoja pierwsza przygoda z 3d chili, czy już były wcześniej jakieś podejścia? Jeśli nie, to wierzę, że Ci się spodoba. Efekty będą :)

Gość mankall
Pierwszy raz, już mi się podoba :D

Heja! Minął mi 4ty tydzień na 3d chili i mam mniej o 5kg!!!!!!! Jest spoko, naprawdę fajnie, biorąc pod uwagę, że niedziela i wczoraj trochę to było raczej niedietetyczne jedzenie... Wręcz bardzo :P No, teraz zobaczymy ile się uda przez następne tygodnie zrzucić jeszcze. Boję się, że może trochę zwolnić..

Gość gość
Cześć!, ja dziś mam pierwszy dzień na tej diecie. Obiad mi trochę duży wyszedł, zdrowo bardzo ale też objętościowo dużo...

Jak posiłki komponujesz z pełnowartościowych składników, to tak wychodzi :). Nie masz się co martwić, bo 3d chili nie ma wysokiej kaloryczności i dalej będzie jeszcze lepiej, gdy już Ci się skurczy żołądek :)

Gość gość
No jestem ciekawa jak to poleci dalej. Chciałabym jeszcze kupić kapsułki, ale nie wiem, który zestaw. Co byś doradziła? Czy one dużo dajo?

Ktoś tu wrzucał taki artykuł, który by Ci się mógł przydać, czekaj...

Gość gość
dzięki, poczytam

Ja od początku miesiąca na 3d chili i jest naprawdę fajnie, pożegnałam prawie 5kg i teraz też chcę zamówić kapsułki... Chciałabym do wakacji zrzucić oponkę do końca

Cześć dziewczyny, ja również rozpoczęłam 3d chili, dzisiaj mój trzeci dzień na tej diecie. Ostatnio dosyć często wpada mi gdzieś w oko, gdy sobie szukam różnych ciekawostek o odchudzaniu, więc sobie spróbuje. Na razie sama dieta, ale nie wykluczam, że zakupię też kapsułki. Nie wiem tylko co z tym olejem, co on daje właściwie...?

Głównie rozchodzi się o kapsaicynę, ale przeczytaj artykuł, który wkleiłam kilka postów wyżej. Jest tam również opisany olej :)

No właśnie sobie czytam, ale chyba dokończę jutro bo od tego latania po forach już mi oczy płyną :P

Gość gość
Mam pytanie odnośnie pierwszego dnia z 3d. otóż tam przy smażeniu jest podane żeby użyć oleju słonecznikowego, czy mogę zamienić na inny? Z tego co się orientuje to słonecznikowy do smażenia to tragedia jakaś...

Gość gość
Do smażenia oliwa albo kokosowy, ewentualnie rzepakowy ale nigdy ze słonecznika...