Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaura

Dieta 3DCHILLI

Polecane posty

Gość kajwyn
Ja jestem już trzeci raz na 3d chili i teraz stosuje ją luźniej. Trzymam się ogólnego planu, ale zmieniam pewne szczegóły, jeśli mam akurat ochotę na coś innego. Jak np. wspomniany wyżej olej. Dieta jest dobra i działa, takie drobne zmiany nic nie psują (jeśli się wie o co chodzi, jeśli nie - nie zmieniać). Ogólnie rzecz biorąc - polecam

Cześć! Jutro będzie tydzień na 3d chili. Nie mogłam dziś wytrzymać i wlazłam rano na wagę, 1.4kg mniej na wadze!!! Ja wiem, wiem, na starcie leci woda, no ale to chyba nie tylko woda co? Coś tego tłuszczyku też musiało zlecieć. Motywacja straszna, fajnie jak widać ten efekt na wadze :D

Gość masimas
Dobrze, że jest motywacja to najważniejsze. Wstyd się przyznać, ale ja z tym mam niejaki problem... :(

supagirl - oczywiście, że to nie sama woda. Na starcie wszystko spada szybciej, także tłuszczyk. W pierwszym miesiącu się więcej chudnie i nie tylko ze względu na wodę. A jak chcesz mieć dokładny pogląd, to na każdej lepsze siłowni (lub u dietetyka) możesz zmierzyć sobie kompozycje ciała i zobaczyć po miesiącu dokładnie co spada ;)

Widziałam na allegro takie wagi, które to robią. Myślę, że sobie taką kupię żeby mieć pewność :)

supagirl - ja chciałam kupić coś takiego właśnie przed rozpoczęciem 3d chili, ale koleżanka mi powiedziała, że to bardziej taki bajer i jest strasznie niedokładne, w porównaniu chociażby z aparaturą na siłowni. Podobno wyświetla dane szacunkowe, takie jakie powinnaś mieć... sama nie wiem... Mi waga już stabilnie spada, to nawet się tak nad tym nie zastanawiam no i podstawa - milimetrem się mierze :P

Gość gość
Dziewczyny a jak jest z tymi kapsułkami? Ile tego trzeba brać i czy to coś daje?

Możesz brać po jednej lub po dwie i tak, działają. U mnie kombinacja dietki 3d chili z kapsułkami dała naprawdę fajne efekty, widoczne w lustrze :)

Gość gość
Dzięki, czytałam o nich wpisy na blogach jeszcze, wygląda to spoko...

R-roksi fajnie też o kapsułkach 3d chili napisała na swoim blogu. Tak czy inaczej, jeśli się na nie zdecydujesz to daj znać jak idzie i czy osiągnęłaś to czego chciałaś. Może porównamy wyniki :)

Gość gość
Lubię tą dietę, ale jak na moją obecną wagę to ona chyba ma za mało kcal...

Gość alisssa
cześć, zastanawiam się nad wyborem tej diety. do zrzucenia mam więcej trochę, bo prawie 15kg. myślicie, że jak długo bym to zrzucała?

Trudno powiedzieć, to nie wyścigi. Ja teraz po pierwszym tygodniu 3d chili mam 2kg mniej, ale na początku odchudzania zawsze tak jest ;). Z tego co czytałam na forach jak dziewczyny na tej diecie zrzucają to pewnie ok trzech miesięcy, ale nie nastawiaj się na jakiś konkretny termin. Ustal małe cele i do przodu. Zacznij 3d i zobacz co będzie po dwóch tygodniach, tak na początek. Ja tak podchodzę do tego ;)

Gość alisssa
może masz rację, sprawdzam różne propozycje. Myślałam o diecie gacy też, no ale nie pasuje mi ona jakos...

Powiem Ci szczerze, że nawet jej nie znam, więc nie pomogę :) Mi ta pasuje jak dotąd :D

Gość alisssa
No i ja też pewnie spróbuje. Zrobię na razie 2 tygodnie, tak jak pisałaś i się zobaczy :D

alisssa ja w pierwszym miesiącu spadłam o ponad 5kg i to właśnie na 3d chili. Waga nadal leci, może troszkę wolniej ale regularnie. Jeśli sobie spróbujesz i Ci taki styl diety zasmakuje, to myślę, że już nie przerwiesz. Bo to, że skuteczna, to zobaczysz już po tygdniu ;)

Gość gość
Czy są jakieś przeciwskazania przy tej diecie?

Na nic specjalnego się nie natknęłam, jeśli nie masz problemów z ostrzejszymi przyprawami, to nie masz przeciwskazań

Cześć laski wracam do Was z pokorą ;) Wypadła mi przerwa w diecie, taka pozbawiona rozsądku gdyż totalnie się rozregulowałam z jedzeniem :/. Dziś znów na zdrowo, kolejny dzień startowy 3d chili i teraz już do wakacji nie ma przebacz!! Tylko mnie zmotywujcie trochę bo... ;(

Gość gość
Ja jak w święta przerwałam to do teraz się nie mogę wziąć do kupy :/

Gość alisssa
Hej mam za sobą pierwszy dzień na 3d chili. Troszkę mi było mało i popołudniu byłam lekko głodna, ale teraz jest spoko. Przejrzałam sobie posiłki na najbliższe dni, żeby zrobić zakupy i jak dotąd wszystko mi się podoba. Specjalnie nie przestudiowałam całego planu, chcę mieć jakieś niespodzianki. Dam znać jak mi coś z wagi ubędzie! :)

Gość Gizula888
Hej ja mam kilka dni diety 3d chili za sobą - wg wagi ok 1 kg spadłam, jednak czasem ssie mnie głód więc pije sporo wody - jak na razie nie zalałam się i udaje mi się trzymać w postanowieniu. Napiszcie proszę czy mogę zamienić kolejność posiłków - tj. zjeść śniadanie potem 2 przekąski, a obiad i kolacje w domu? pracuje w miejscu w którym nie mogę odgrzewać posiłków i musiałabym zjeść obiad na zimno. Dzieki za odp. Ps. ja nie stosuję kapsułek a samą dietę, szkoda że teraz papryka jest tak droga:(

Hej Gizula, myślę, że możesz tak robić. Chyba najważniejsze w 3d chili jest, żebyś główne posiłki miała tak jak są (czyli śniadanie na śniadanie itp.) tak, żeby odpowiednie kompozycje przypraw, były podane o określonej porze dnia. Ale i mi się zdarzało zjeść obiad i kolacje razem i było ok. Jak chcesz mieć pewność to może do nich napisz https://facebook.com/Dieta3D

Gość gość
Ja robię podobnie gizula. Sniadanie w domu, przekąski w pracy, obiad od razu popowrocie i pozniej kolacja czasem uda sie zabrac obiad do pracy - koncze zwykle 15-16 wiec nie jest zle

Witam Was i dołączam do zmagań ;)) Na 3d chili już byłam przy okazji poprzedniego sylwestra (żałuje, że nie przy okazji ostatniego...). Wtedy udało mi się zrzucić dość sporo, ale potem sobie totalnie odpuściłam. Teraz z powrotem na dobre tory. Myślę, że mam już dobrze poukładane w łebeku i dam radę. Do zrzucenia mam... sama nie wiem... ok. 8 kilo Może się wydaje mało, ale dla mnie to jak kula u nogi :|

Każdy niesie własny bagaż ;):P Witaj i powodzenia, też bym chciała mieć poukładane w łebku :P

Gość gość
Kapsułki kupujecie na stronie, czy w jakiś sklepach są też?

Gość jenkata
nie wierzę w diety, próbowałam i zawsze nie wychodziło. Przeszłam na zdrowy tryb życia, razem z mamą, jadamy zdrowo, nordic walking uprawiamy, stosujemy therm line fast żeby nam się woda nie zatrzymywała i nasze kilogramy spadają w dół, zdrowo.