Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ally M

34 lata...czas pogodzic sie z samotnoscia

Polecane posty

Gość szyyyyyyyyyyyyy
gowno prawda:P napisalam :odruch i pamiec:P

Gość szyyyyyyyyyyyyy
o a teraz zamiast O wskoczyla mi ta morda:D ech;D

Gość lanser
masz nieskoordynowane ruchy jak kot wiec nie wiadomo co wtedy ci sie wpisalo. glowa mysli jedno a rece robia co innego :D tak gadalismy o tych przystankach i moze odruchowo numer zaczelas wpisywac wczuwając się w sytuacje na przystanku i dlatego wygwiazdkowalo :D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
pojecia nie masz o skoordynowanych *****ch kota, wiec nie bredz:P

Gość gość
no i znowu pewnie cos nie tak wpisalam i mi wygwiazdkowalo:D do dupy to forum!

Gość lanser
ee tam koty to gamonie i tyle. moj zasnal kiedys na parapecie i spadl z niego na podloge :D ale fakt jak juz spadal to probowal sie zlapac czegos :D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
szyyyyyyyyyyyyyy

Gość lanser
bo na tym forum slowo ruch i jego odmiana jest uzytkownikom nieznane tu uzywaja tego ciagu wyrazow aby napisac r-u-c-h-a-c itp.

Gość lanser
a to szyyyy to co ma byc ?

Gość szyyyyyyyyyyyyy
no sam widzisz, ze glupoty wypisujesz:P chcialbys miec takie ruchy jak kot:P

Gość lanser
skad wiesz czy nie mam :D

Gość lanser
no ale gdybym mial to zakradalbym sie na przystanki cichaczem i numery wyludzal aby ludzi pozniej przesladowac :D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
dla informatyka powinno byc znane:D a co to szyyy to pisalam duzo wyzej :P

Gość szyyyyyyyyyyyyy
twoj kot tak nie robi:D?

Gość szyyyyyyyyyyyyy
wiem i juz:P

Gość lanser
nie moj kot prawie nie wydaje dzwiekow. musi bardzo czegos chceic aby cichutko zrobic miauuu. czasami jak podejdzie pod nogi albo stoi za drzwiami i otwierajac drzwi w lape go walne(niechcacy) to wyda glosniejszy dzwiek. ogolnie mozna powiedziec ze jest bezszelestny i bezdzwieczny za wyjatkiem mruczenia i za to go lubie. a jedynie drapie w drzwi jak chce wyjsc i wejsc i mnie to wkurza bo on wychodzi po 2h mojego snu ok. 5 rano :D i za chwile wraca :D

Gość lanser
tobie sie wydaje ze cos wiesz nie tylko w tym wzgledzie :D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
uuu nie znioslabym takiego kota:D moj mi nigdy niczego nie podrapal no i nie wyobrazam sobie, zeby mnie budzil. spi wtedy kiedy ja spie. dostosowal sie od malego i za to go kocham:P o syczy i warczy tylko na innych:D drzwi umie sam sobie otworzyc. nie jest gamoniem:D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
moze mi sie cos wydaje, a moze umiem wyciagac wnioski z tego co ktos mowi:D kot na pewno by sie nie narazal na kontuzje :D

Gość lanser
moj nie drapie wszystkiego wie ze drzwi moze i lozko ale tylko od spodu :D i tylko to drapie. kiedys mi dmuchal w nos jak chcial wyjsc wiec wole jzu jak drapie drzwi. drzwi nie moze sam otworzyc bo sa celowo zamykane na klucz bo kiedys otwieral drzwi psu a pies ma zakaz wstepu do mnie do pokoju bo to pies brudas. poza tym kot mu zrzuca rozne rzeczy z biurka a pies kretyn je gryzie :D kladzie sie spac ok 22 wiec nie moglby spac tyle co ja. rano chce isc na zew. wiec ma w nosie moj sen :D zreszta abym mogl sie polozyc to musze go przesunac wiec sie juz budzi widzi ze robi sie jasno wiec chce wyjsc. a juz zajarzylem o co chodzi z tym szyyyy, robil tak jak na poczatku z psem sie poznawali :D teraz po prostu drapei psa po nosie jak nie chce aby go lizal czy wachal. jak sie czegos wystraszy to czasami ogon mu sie powiekszy i zrobi szyyyy ale naprawde to bardzo sporadyczne , na mnie gdyby tak zrobil to by spal na strychu do konca zycia :D

Gość lanser
ja sie nigdy nie narazalem na kontuzje nie wiem co masz na mysli wiec jakos jasniej napisz.

Gość szyyyyyyyyyyyyy
nie wyobram sobie wymieniac podrapanych drzwi codziennie:P, a jestem estetka i zadnej rysy bym nie zniosla nawet jednego dnia:D co do kontuzji to o ile pamietam ciagle ktos sie walil o cos w kolano:D, ale pewnie sie okaze, ze to sobie wymyslilam:D

Gość lanser
mnie nie przeszkadzaja a sa juz podrapane pare meisiecy kiedys sie pomaluje, gdybym sie takimi pierdolami przejmowal to bym musial co chwile cos wymieniac :D sa podrapane tylko na jednej linii ja na to nie zwracam nawet uwagi. ee tam kazdy czasami sei o cos walnie demonizujesz albo pijesz do czegos a ja nie pamietam do czego. co to za kontuzja uderzyc sie o cos. nie jestes estetka tylko pedantka widocznie ale wcale mnie to nie dziwi.

Gość szyyyyyyyyyyyyy
a pies nie jest kretynem tylko niewychowany:D

Gość szyyyyyyyyyyyyy
nie jestem pedantka:P ty nie wiesz kto to pedant:P moj kot nigdy niczego nie podrapal, syczy, warczy, prycha i gryzie tylko intruzow:D mnie nigdy. i tak powinno byc:P

Gość lanser
ciezko wychowac doroslego psa poza tym jest glupi mialem drugiego i tamten byl 100 razy madrzejszy wszystko rozumial co sie do niego mowilo i byl posluszny mimo ze tez byl juz dorosly. ten pies lubi kopac w ziemi i tarzac sie w blocie i tyle :D kot ominie wszytskie kaluze a pies we wszystkie wejdzie bo go to cieszy. poza tym od kiedy p[ogryzl mi zasilacz do laptopa ma zakaz wstepu i tyle. v dobra spadam spac kot wstaje wie cmoge isc spac :D

Gość lanser
musi soebi na czyms pazury ostrzyc moze ma drapak moj drapakow nie lubi woli drapac w drzwi i drzewa :D jestes pedantka. moj na nikogo nie warczy czy prycha to towarzyski kot do kazdego podejdzie aby go glaskal bo mnie sie nie chce :D

Gość lanser psychopata
🖐️🖐️🖐️

Gość szyyyyyyyyyyyyy
a wyobraz sobie, ze nie ma drapaka:P jak byl maly to mu kupilam i nie drapal wiec wywalilam. obcinam mu pazury u przednich lap, zeby mu nie wrastaly(tylko dlatego) u tylnych nie wolno. tylko z tym obcinaniem to trzeba umiec. a psa nie umiesz wychowac:P milych🖐️

Gość szyyyyyyyyyyyyy
a i zeby nie bylo, ze nie drapie bo ma obciete pazury. to nie tak, bo obcinam mu tylko te zakrecone koncowki, zeby mu w opuszki nie wrastaly,wiec jak chce kogos podrapac to podrapie nawet do krwi:D