Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i kochałbym się codziennie, tylko żadna nie może podołać

Polecane posty

Gość KamilaH
Misio - wpierdalasz sie wszedzie tam, gdzie jestes niepotrzebny Jestes super menem i pewnie czekasz az tatus cie do kina zawiezie, bo samochodu jeszcze sie nie dorobilem... wystarczy jakiegos marnego fiata uno kupic i bedziesz mial transport :) ZENADA.pl

Gość gość
Hehe, widzę, że misio lubiany tu jesteś. Także tym bardziej w moim wątku nie jesteś mile widziany. 🖐️

Gość Marzenadg
Odpowiesz czy się będziesz kłócił z misiowatym pajacem?

Gość gość
Misio, wyglada na to, ze juz od kilku dobrych dni czekasz na ten transport... Moze pora kupic juz sobie autko... No tak... w wieku 14 lat jeszcze rodzice nie pozwola...

Gość gośćAUTOR
Nie zadałaś pytania Marzena, tylko bezpodstawnie powiedziałaś, że odpadam na starcie, więc jak mam dalej z Tobą rozmawiać...? Słucham.

Gość gość
Zawsze możesz udać się do seksuologa. Przedyskutować sobie z nim zagadnienie

>>>czytajac misia na roznych watkach mozna wyczytac czego to on nie robil<<< Bo trochę w życiu zrobił :D. x >>>te zalosne opowiastki z zycia<<< Napisz lepsze :D. Tylko do tego trzeba ... potrafić cokolwiek sensownego napisać :D :D :D. x >>>tylko nie wiadomo czyjego do kazdego tematu ma juz gotowe wspomnienia (swoje?)<<< Gdybym opisywał tylko swoje, to nie mógłbym zachować tutaj krztyny anonimowości :). Ważne, ze wszystkie są prawdziwe :). x >>>Jestes super menem i pewnie czekasz az tatus cie do kina zawiezie, bo samochodu jeszcze sie nie dorobilem...<<< Nie :D. Czekam, aż ktoś pomoże mi zwieźć, 6 kartonów dużych płytek gresowych :D. Na wózek transportowy, już je władowałem :D. Fiata UNO nie miałem, ale mi się podobał, TICO też :D.

>>>Hehe, widzę, że misio lubiany tu jesteś. Także tym bardziej w moim wątku nie jesteś mile widziany. <<< No dobra :D. Może trochę przesadziłem z upierdliwością :). Za nieuzasadnioną upierdliwość: przepraszam :) .

Gość Marzenadg
Autorze, nie napisałam, że odpadasz na starcie tylko że rozbawiła mnie Twoja wypowiedź. Myślę, że warto spotkać się na kawę, obowiązkowo z mleczkiem ;)

Gość gość
Kawa z mleczkiem, rurki z kremem:-P tak tak koniecznie się spotkajcie :-D

Gość katarzynaniewiadoma
też bym się mogła kochać codziennie, ale nie codziennie widzę narzeczonego. ale to trzeba mieć partnera nie będącego egoistą który doprowadzi do orgazmu lub paru, takiego którego się ciągle pragnie i jest świetny ;)

Gość gośćAUTOR
To Marzena powiedz trochę na swój temat, ew. wymienmy sie zdjeciami, powiedz chociaz w jakim wieku jestes, bo nie obraz sie ale jakbym mial sie z kazda spotykac, to by mi zycia zabraklo fajnie sie zapowiadasz, ale przydaloby sie wiedziec troche wiecej, bo sam seks to wiele ale nie wszystko :)

Gość Marzenadg
Mam 36 lat, jestem szczupłą brunetką. Może przeniesiemy rozmowę gdzie indziej, sam rozumiesz...

Gość gośćAUTOR
Zapraszam Marzenę: JarekRST@wp.pl

Gość gośćAUTOR
A ci macho nie dali rady kontynuować po jednym skończeniu? ;)