Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli upiekę chłopakowi tort urodzinowi to wystarczy czy musi być prezent?

Polecane posty

Gość gość

Na prezent nie mam pomysłu ani pieniędzy, akurat miałam sporo wydatków, spotykamy się tylko kilka miesięcy. Co mogę jeszcze zrobić? Umówić nas po cichu na jakieś wyjście ze znajomymi? Proszę poradzcie coś co nie wymaga dużych środków finansowych.

Gość gość
a jak on kupiłby ci na urodziny pół kilo sernika to byłabyś szczęśliwa?

Gość gość
nie, no jak śmiesz, absolutnie nie wystarczy!!!! W dniu urodzin koniecznie rozłóz przed nim czerwony dywan, zaprowadż do łazienki , zrób mu sniadanko, wypastuj buciki, wymasuj stópki , kup lot balonem do Berlina czy innej wenecji a na koniec pozwól mu na seks grupowy....NO bo znacie sie JUŻ kilka miesięcy i SAM TORT to ZA MAŁO@! POwinnaś całowac ziemę , po której stąpa!!!

Gość gość
do tych, którzy nie zrozumieli- powyższy tekst był SARKAZMEM a na poważnie. oczywiście, że wystarczy tort, wazne , by mu smakował:)widac że sie starasz, powinien to docenic, że cos robisz specjalnie dla niego

Gość gość
do gościa 22.26 a nie uważasz ze jest różnica z pójściem na łatwiznę i kupnem gotowego sernika, a poświęceniem swojego czasu i włożeniem uczuć własnoręcznie upieczony tort. Ty to chyba jesteś z tych materialistów dla których liczą się tylko drogie, markowe prezenty, a nie miły gest, di którego wkłada się serce. Założe się że na twoim zaproszeniu ślubnym punktem kulminacyjnym był/będzie wierszyk o pieniadzać zamiast prezentów i kwiatów

Gość gość
własnie. masz racje, jest róznica. materialistom dziękujemy a własnoręcznie zrobione zazwyczaj sa smaczniejsze bo bez ulepszaczy i konserwantów . Nie mówiąc,że składniki do tortu jak i pieczenie - energia - plus włożony wysiłek w prace tez kosztuja...

Gość gość
Ja bym się ucieszyła z tortu i życzeń. Skromnie, ale sympatycznie :)