Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

Gość Boska z awatarem
Przyjdę popatrzeć na Was morsiki

gdy kobieta ma kaca, to mowi, ze ma kaca. gdy mezczyzna ma kaca, to mowi, ze to zatrucie pokarmowe :D

pozdrawiam łamaczy i choc to poludnie to milego dnia zycze bo dla mnie dopiero poranek

O wschodzie słońca ?:O:( Prędzej o zachodzie ;):) No to muszę zrezygnować z kibicowania :D Ja wybrałam basen dopóki tem.w morzu nie osiągnie chociaż 18 stopni ;)

Sorry Boska, LK wyraźnie pisała "Kąpiel w morzu o poranku" a ja chcę podjąć wyzwanie :) Tak apropos pytania Kotki... zastanawiałem się, kiedy ostatnio miałem "zatrucie" :P i wyszło mi, że Ty Boska pewnie kojarzysz tę imprezę ;) co ciekawe, też się wtedy wykąpałem w Bałtyku... z tym że nie był to poranek :D

z lenistwa takze basen bym wybrał choc do toalety jedynie pare kroków;)

Nie no następna buncicielka :D Boska, ciichooooo :D To misja jest. x Ty tez nie miewasz kaca Koci? ja nie znam tego uczucia :D Dobry metabolizm % chwała Bogu. Aż czasem jest mi głupio, że w ogóle tego nie wykorzystuję.

No dobra ;) tylko, że poranek w niedzielę to coś koło 10-ej u mnie :P Pamietam :D A ja chciałam wtedy i nie miałam z kim :P ..kąpać się !!! A tak było ciepło :D No zatrułeś się na amen :P Nawet boskie słowa "Wstań i idź" nie zadziałały :P

Poświęcenie zostanie docenione leniwcy :D Może też dziś pójdę na ten basen, w sumie nie jest to zły pomysł. wakacyjni ratownicy byli mniam ;) zobaczymy czy coś się zmieniło. x Nie w tym sensie Mat :D Ale o! Masz stereotyp: kobieta pijana dupa sprzedana. Prawda?

Boska wybacz ! ale do meskosci brakuje mi tyle ile samo co do obrzydliwego bogactwa wien marnym byłbym kompanem tym bardziej ze towarzyszka pewnie i apetyczna! Wspominajac basen bardziej kładłem nacisk na fizjologie niz poprawe samopoczucia i kondycji fizycznej;) Poza tym nie dodaje to blasku kobiecie targac mameje w miejsca publiczne hihi ale bede Ci kibicowac prze doborze nastepnego kandydata

Całe szczescie ze mi po szklaneczce q..ki bledna bo szkody bym jedynie mógl narobic sam sobie...wiecie zanim to sie rozbierze potknie czoło rozbije a potem i tak jak zawsze sie okaże ze nic po checiach jego kiedy brak mu tego;)

Doktor to z imunologia za pan brat wiec wie jak mechanizm działa wiec tu nacisnie tam dotknie i trybiki działaja pewnie;) Ech ta medycyna

No ja to znowu inaczej, szybko mi do glowy uderza ale kaca nie mam. Jak za duzo wypije to zoladek zarzadza ogolna ewakuacje i wtedy jest spokoj... Ja tam nie lubie basenu...

hahaha wiem że nie w tym sensie :) pozwoliłem sobie zażartować, (co nie znaczy że wykorzystuję) ...co do sprzedanej d**y to złamać ten stereotyp można tylko przy założeniu, że albo atrakcyjność pijanej kobiety jest wątpliwa, bądź upiła się w towarzystwie gentelmanów którzy nie wykorzystuja nieświadomych kobiet. Bo o stopniu upojenia dyskutować nie ma sensu. Jeżeli kobieta jarzy mimo wypicia... raczej trudno mówić o sprzedaniu pupy :)

Boska... i wąs i usmiech osobisty nie kradziony :) jeżeli chodzi o przesadę w % mam podobnie ... zanim głowa straci orientacje odmawia współpracy żoładek, a że jego wybryki ciężko znoszę, zwykle udaje mi się utrzymywac poziom nasycenia w organiźmie, sprzyjajacy dobrej zabawie bez narażania się na przykre konsekwencje po imprezie czy w dniu nastepnym :)

Właśnie, % szybko działa ale kaca brak a jak za dużo to szybkie wyjście górą :O Więc identycznie Koci! Ciekawe czy jest na to jakiś termin medyczny... x Może i coś w tym jest Matu ale czy każda kobieta po % jest łatwa i wszytko zależy od mężczyzn? Nie załamuj mnie...