Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

No i jest :) ładnie popchnęłaś Czwóreczko :) No to ja się pożegnam. Dobrej nocy wszystkim i erotyczny snów. Mi się dziś marzy namiętny seks pod prysznicem. Może mi się spełni czego i Wam życzę :D

Gość gość
Witaj eLKa😘🌻 Miłego dnia:) Innym też;)

...Witam z rana wszystkich ciepło choć za oknem zimno, a niektórzy to już ponoć szyby skrobac w autach musieli... ja skrobac nie musiałem, za to po drodze do roboty fleszem po oczach dostałem, więc nie za dobrze mi się dzień zaczął ale co robić, taki mamy klimat ...

Ach jak pięknie dziś:-) chłodno, ale promienie słońca rekompensują to wystarczająco:-) taką jesień to ja uwielbiam:-) mnie to jednak niewiele do szczęścia potrzeba:-) Uśmiechy dla wszystkich:-) i aromatyczna herbatka:-)

Gość Smof
doktorku:) ty sie nie interesuj za bardzo:) jak znam zycie to poes jest na tarasie owszem miesza beton :D

smof, bo ze mnie jeszcze zrobisz taka jak z rosyjskich propagand z lat 50'..... :D a ja przeciez mala i drobniutka i wogole taka tylko do pieszczenia i tulenia :P mozna wiele lepszych reczy robic na tarasie.... :)

Gość gość
Koci Ty się tak nie reklamuj bo się jeszcze zakocham i co będzie?a ja już przecież zakochany jestem w eLKa...,bez wzajemności co prawda,ale już się przyzwyczaiłem...

Gość Smof
lubie nie jecz keczup cie kocha misiu cie kocha doktorek cie kocha nie sadzisz, ze marudzenie, w takim wypadku jest nie na miejscu??