Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Slonce meridiana tak jak i adipex i reszta cudownych srodkow Jest na bazie amfetaminy Dlatego cudownie sie chudnie a na koniec uzaleznia i wyniszcza organizm DLATEGO SA WYCOFANE

Ja się hajtalam jak mialam19:):) a męża z mieszkaniem dorwalam:) a tovw Polsce chcesz budować?

No tak w Polsce...:) Wiesz no ja mam w Polsce dom bardzo duży rodzinny i tylko moi rodzice tam mieszkają. Ale co swoje to swoje...:)

izulek, niestety nie moge ich kupic tu, jak bede w Polce to je kupie. Na razie musze sie zadowolic L-karnityna :)

Ja dopiero po ślubie zamieszkalam u męża nie chcieliśmy mieszkać przed. Taki przywilej po ślubie :)

Ma Lenka no i dobrze to się ceni...:P Ja z moim musze mieszkać przed ślubem nie ma wyjścia...:P Chociaż jakbyśmy mieszkali nadal w Pl to w końcu też byśmy zamieszkali razem bo codziennie jeździł do mnie 60 km....i tak chyba jakieś 8 miesięcy także trochę szło na paliwo :P

Agula no niestety coś za coś...ale jak ma ktoś głowe na karku to może nie ma tak źle...:) A ty co już po solarium?:P

Ja do mojego miałam niecały km:) i tak codziennie się widzieliśmy. Trochę teraz tesknie za tym spotykaniem sie:)

Czarnula a gdzie teraz mieszkasz? Kur***ja nadal bez cieplej wody Normalnie poje****ich Szlag mnie juz chce trafic

Ma Lenka pamiętaj co masz zrobić dziś zrób jutro :) Poza tym ty w ciąży jesteś także odpoczywaj, nie możesz się przemęczać :)

Tak tak co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz miał dwa dni wolnego... To nie do mnie ja na tyłku długo nie usiedze... Muszę jeszcze tylko pozmywac powiecic pranie wyprasowac ciuchy małej i zrobić mężu kokacje i nagle nakarmić umyć i położyć spac

Czarnula ale ktorym oceanem?? :-) Ja tesknie za Uk musze namowic siore zeby przeprowadzic sie tam jeszcze w tym roku

Tak, już wróciłam... poleżałam tylko 10 minut bo nie byłam już jakiś czas... Izulek - spróbuj wyciągnąc jakieś pozytywy z braku ciepłej wody... np zimna woda ujędrnia ciałko:)

...i daje zapalenie pluc hehehe Agula ja tej wody i wieksza polowa miasta nie ma od poniedzialku!!!! No ilez mozna !!!!!! Marzy mi sie goraca kapiel z bombelkami Czarnula vitamin shop to ang.shop Moze i w usa sa skoro zabiedniala polska je posiada

A tak nawiasem nie sugerujcie sie ze na mnie dzialaja u was moga moec calkiem inny skutek Kazdy ma inny organizm

Gość slońce16
Na zimna wodę jest inny sposób zagrzej sobie w garkach i wlej do wanny będzie gorąca kąpiel ;)

O ja tez uwielbiam gorące kąpiele, więc doskonale Cię rozumiem:) Muszę jeszcze ruszyć 4 litery i iść na miasto... ale, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce;)