Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie ze w Polsce sie zarabia 2500 zl netto

Polecane posty

Gość gość

Hahahahahaha i ze zyje się lepiej jak za granicą. Hahahahaha

Gość gość
I tak zarabia kazdy prawie ponoć. Hahahahaha twierdzi tak jeden tluk z tematu niżej. Hehehehe jak Portier 2000zl dostaje do reki. Moj brajdak pracuje w ochronie i ma 6, 80zl na h. Wyjdzie mu 2000 zl przy xxxx godzin.

Gość gość
Bardziej realne jest zarobić 2000-2500 zł w Polsce niz 2000-2500 funtow w Anglii !!!

Gość gość
Bardziej realne jest zarobić 2000-2500 zł w Polsce niz 2000-2500 funtow w Anglii !!! xxx Dokladnie :)

Gość gość
Prawda. W Anglii przeciętnie jest to zaledwie 800-1000 do 1200 f mc, a teraz to i nawet Polscy sie jak widać zadowalają 300-500 futrami mc w UK :D

Gość gość
* Polacy, 300-500 funtami

Gość gość
To skad temat w ciazy ze pani co ma ugotowac za 10 zl? Skad ludzie narzekają ? A my jesteśmy nie do rozwinieci skoro rzucamy prace za slynne 2500zl i wyjeżdżam oczywiście. Bo 2500 zl w Polsce to norma taka. Co za bujda.

Gość gość
Wole 1200f niz 1600zl w zlodziejskim kraju. A ze 2500 za 8 h pracy jest to ni c***a nie uwierzę. Za głośno o tym w tv za często w Polsce bywam i za duzo mam tam znajomych. Zreszta wystarczy wejść na guntree itp .

Gość gość
Nie rozumiem? To mało? Myślałam, że 2500 to nie aż tak źle... :(

Gość gość
Pokaz ogłoszenia z wynagrodzeniem 2500 zl! Bo ja mam w sklepie 1400zl. Pokaż może być warszawa. I pokaż kilka a nie jedno na sto.

Gość gość
Ciekawe gdzie zarobisz 1200 f w uk:D

Gość gość
GUS chyba nie robi statystyk dla firm zatrudniających ponizej 9 osob? Cos takiego obiło mi sie o uszy. Ale świetnie tłumaczyłoby wszystko, bo wiadomo jacy sa prywaciarze

Gość gość
A my jesteśmy nie do rozwinieci skoro rzucamy prace za slynne 2500zl i wyjeżdżam oczywiście. xx nie, jestescie albo zwykla patologia, albo tlukami bez wyksztalcenia, sa ludzie inteligentni, po studiach ktorzy zarabiaja po 4 tysiace w ksiegowosci, informatyce lub otwieraja wlasne firmy. ale to wyzsza polka, nie dla holoty mieszkajacej w UK myslacej kategoriami rodem z komuny :" niech panstwo da mi prace."

Gość gość
Pokażcie ogłoszenia z uk, gdzie zarabia sie 2000-2500 funtow miesiecznie netto. No dawac

Gość gość
To ile Waszym zdaniem zarabia przeciętny Polak? A ile trzeba zarabiać, żeby godnie żyć? Wiecie, tak bez fajerwerków, ale żeby nie brakowało?

Gość gość
@15:42 głupie sa pytania tego typu. Jeden sie zadowoli 2 tysiącami, drugiemu 4 bedzie mało. Każdy zyje inaczej i ma inne wymagania, potrzeby itd.itp.

Gość gość
W Polsce nawet i ludzie do sprzątania sa potrzebni. Co ci z wykształcenia i 4000zl jak za grosz kultury i szacunku nie masz?

Gość gośćKa
Czyli jak zarabiam 4200 netto to jestem jakąś elitą?

Gość gość
Pokażcie ogłoszenia z uk, gdzie zarabia sie 2000-2500 funtow miesiecznie netto. No dawac xx hehe

Gość gość
Nawet praca fizyczna powinna byc godnie oplacana aby bylo mozna żyć. A nie koniec mc i w Polsce brakuje na jedzenie. Malo kiedy pani co sprzata czy siedzi w sklepie ma 1700 a co dopiero 2500! A szacunek i im sie należy. Moze i masz wykształcenie i kupę kasy ake kulturę kochana to po drodze zgubiłas. A mama zapomniała cie nauczyc szacunku! Bo najpierw to a potem wykształcenie. Jak bym miala zatrudnić pracownika to wole z szacunkiem i kulturalnego z podstawowym jak chama z wykształceniem.

Gość gość
Żeby godnie żyć należałoby zarabiać 3500 netto

Gość gość
widze, ze kafeterie opanowala patologia emigrantow z uk, ktorzy zarabiaja minimum, sa na dnie spolecznym i cale dnie przesiaduja na kafeterii, bo nie maja nawet do kogo geby otworzyc:O

Gość gość
W Polsce min 2 pensje w wysokości 5000zl na 3 osoby. W Anglii 2 pensje 3000f i ok. W realiach polska 2500-3000 obie pensje a uk 2000f obie pensje. Ot co cala filozofia. I wazne: zalezy kto jak zyje. Ja mam w uk z mezem 2200f razem a abym w Polsce miala z nim 6000zl z fizycznej i moze wrócę. Nie wiem drażnią mnie ludzie w Polsce

Gość gość
Pokaz ogłoszenia z wynagrodzeniem 2500 zl! xx nie ma takich ogloszen, bo jest nabor prosto po studiach, oglaszaja sie tylko prace do syfu za najnizsza. i tak wy wlasnie szukacie pracy w UK - syf za najnizsza, bo nie macie ani znajomosci ani plecow ani wyksztalcenia z UK. czyli bedziecie tam cale zycie plebsem, musicicie z tym zyc, ale nie pieprzyc o waszym eldorado w UK, bo sie osmieszacie po calosci :D

Gość gość
Ta bo cala kafeteria zalega od managerów prezesów a pani ze sklepu to patologia.

Gość gość
To czemu nie wrocilam a moglam? Bo mialam mieszkanie w spadku po mamie a je sprzedalam i zostałam w anglii przy miotle bo do polski nie chce wracać. Jedynie w odwiedziny.

Gość gość
Bo do polski nie ma co wracać. I mialas rację. Tu nie ma pracy. Moj tata jest lekarzem i pracuje za granicą i na wiosnę sciaga mnie i mame. :-) podekscytowana jestem.

Gość gość
ty z 15.48 gdzie ty tu widzisz chamstwo kretynko ? to stwierdzenie, ze czlowiek wyksztalcony znajdzie lepsza prace a tluk gorsza, sadzilas inaczej ? i druga sprawa, jak inzynier czy lekarz zakuwali, sleczeli nocami nad ksiazkami, to ty wolalas po krzakach sie gzic albo latac po dyskotekach tej samej nocki, wiec o czym tu mowa :D

Gość gość
S********j spadam bo wychodzę z hotelu na plaże a wy sie dalej kloccie. Pozdro z Grecji (12dbi) :-) i potem do uk do domciu . Trzymcie sie. Biedaki z polszy

Gość gość
To czemu nie wrocilam a moglam? Bo mialam mieszkanie w spadku po mamie a je sprzedalam i zostałam w anglii przy miotle xx no faktycznie kariere zrobilas :)