Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie ze w Polsce sie zarabia 2500 zl netto

Polecane posty

Gość gość
Średnia krajowa brutto w marcu wyniosła 4017,75 zł, co oznacza, że rok do roku wzrosła o ponad 185 zł (+ 4,8 proc.), a w ujęciu miesięcznym poprawiła się o ponad 160 zł (+4,2 proc.) - poinformował Główny Urząd Statystyczny. Oznacza to, że przeciętne wynagrodzenie "na rękę" wyniosło w marcu 2865 zł netto.

Gość gość
Kochana nie kazdy mieszka w Londynie. Ja za wynajecie 2 bed daję 550f. Ja zarabiam 900f a mój mąż 1250f i uwierz nie narzekamy. Srednia kranowa w pl? A jaka najniższa? Ze sprzątania 1200zl? Z tego nawet nie wynajmiesz nic nie wspominając o jedzeniu , lsoazkach dla dziecka/dzieci itp. Powodzenia.

Gość gość
A jaka w Anglii najniższa? 800 funtow? I co za to zrobisz? A no wielkie gowno!

Gość gość
nie znam nikogokto zarabia 800f no chyba ze jakis part time

Gość gość
Rzuciłem pracę w PL w 12.2014, zarabiałem 6400 brutto, około 4200 netto. Od 01.15 mam około 3800 brutto, tj. w 3 grupie około 2600 netto + 388 Kindergeld + mały mini Job 320 miesięcznie + zwrot podatku 2000. Razem rocznie jakieś 42000 netto co daje przy kursie euro 4,12 173 000 Pln / rocznie. Żona nie pracuje, 2 dzieci. Nie wrócę już do Polski, no chyba że zarobki się wyrównają.....

Gość gość
praca w Polsce to porażka, no chyba że ma się znajomości, a ceny wyższe po przeliczeniu waluty niż na zachodzie, ostatnio przeglądam używane auta na necie i ceny 50% wyższe niż za granicą za identyko model ( tylko w PL licznik na 99% cofnięty )