Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie ze w Polsce sie zarabia 2500 zl netto

Polecane posty

Gość gość
wychodzę z hotelu na plaże xx czyli z zagrzybionego pokoju do sracza :)

Gość gość
"i zostałam w anglii przy miotle" Hehehe i na Halloween bedzisz miala troche fuszek za 6.31 jak sie dobrze zakrecisz :D

Gość gość
No 2000 na parę w UK to również wegetacja i mówcie, ze jest inaczej, bo to kłamstwa.

Gość gość
oczywiscie ze klamstwa, ale wstyd im sie przyznac, popalili mosty za soba, nie maja do czego wrocic wiec musza sie trzymac wersji Eldorado w UK :)

Gość gość
No 2000 na parę w UK to również wegetacja i nie mówcie, ze jest inaczej, bo to kłamstwa.

Gość gość
Lepiej w uk 2000f na pare niz w Polsce 3000zl z czego 1600 zl na wynajecie idzie plus oplaty.

Gość gość
Ja mam 2100f z mężem i bylam nad morzem w tym roku na wakacjach a w Polsce bym byla? Za 3000zl?

Gość gość
Lepiej w uk 2000f na pare niz w Polsce 3000zl z czego 1600 zl na wynajecie idzie plus oplaty. xx a w UK nie placisz czynszow i oplat ? 1000 oddajesz lekka raczka niunia :)

Gość gość
W uk poza Londynem dam 500f plus opłaty prad tel itp. A w polsce za sam wynajem 1500min za kawalerkę i do tego opłaty. Moje opłaty ost.za prad za pol roku 2000zl. A dodam ze pracowaliśmy z mezem. Tu wynajme i dziecko ma warunki a w pl nic.

Gość gość
W uk poza Londynem dam 500f plus opłaty prad tel itp. A w polsce za sam wynajem 1500min za kawalerkę i do tego opłaty. xxx wez sie ogarnij, jak juz porownujesz to konsekwentnie. W PL poza warszawa i wiekszymi miastamitez sie nie placi 1500, ale np 450, co za debile, w Polsce wyszukuja najdrozsze przyklady a w UK najtansze, aby tylko na ich racje wyszlo . Debilne to.

Gość gość
Dokładnie 2000 na parę w Londynie to wegetacja w pokoju !

Gość gość
Lepiej w uk 2000f na pare niz w Polsce 3000zl z czego 1600 zl na wynajecie idzie plus oplaty. xxx Tak, a w UK czynsz i opłaty 1400-1500 f, reszta na jedzenie i chemia, a co dalej ??? To jest życie ?

Gość trulutek
Ja jestem po studiach, pracuję w zawodzie już 4 rok, zarabiam 1.900, a sprzątaczka u nas 1.700 :D Polska to dziki kraj, nie dla ludzi wykształconych, tylko dla hołoty, dlatego ambitni i mądrzy ludzie wyjeżdżają. Ja nie mam odwagi jechać.

Gość gość
Do UK kto niby wyjeżdża jak nie patologia i cholota ?

Gość gość
dlatego ambitni i mądrzy ludzie wyjeżdżają. xxx hallo tu ziemia, tu ziemia, obudz sie ! wlasnie same parobczaki, leniwa holota, kryminalisci i sluzba sprzatacza bez ambicji wyjechala gremialnie na benefity i eldorado brytyjskie.

Gość gość
Niby wyksztaceni a jacyś nie do uczeni.

Gość gość
Niedouczeni pisze się razem, a hołota przez h. Sprawdzajcie ortografię, bo wstyd mi za was.

Gość gość
Znajdź w wawie mieszkanie do wynajmu 2pok za 450zl :-D

Gość gość
naucz sie czytac ze zeozumieniem o tym mieszkaniu za 450, no rece opoadaja, jednak to prawda ze tam sami nieogarnieci wyjechali. niech sie Polska czysci :)

Gość gość
Zazdrosnica z polski :-) a jak dp pl na wakacje przyjeżdżam to i zajde z 10x do kosmetyczki bo f na zl :-) spa i inne. W pl to 2500 to vi na to zabraknie. . Brzydalu

Gość gość
Wlasnie brzydale chodza do kosmetyczki z syfami i niewyleczonym tradzikiem syfiaro :=)

Gość gość
No ja po za wawa za 2 pokoje daje 1000zl. Za 500 na bank nie znajdziesz. Chyba ze wies jak polazie. Ale w takim razie wez znajdz prace albo wydaj na bilety. A jak w Birmingham mieszkalam to i mieszkania tanie i praca byla. Zaluj ze wrocilam

Gość gość
Ja mieszkam w Nowym Yorku . Dzieki temu ze mam tu mame. I za nic do polski nie wracam. Sprzatam biura.

Gość gość
Znajdź w Londynie mieszkanie do wynajęcia, 2 pokoje za 450 funtów !!! :D

Gość gość
rzygac mi sie chce jak czytam te wpisy polskiej patologii z uk. Ciagle gadaja o kasie, wchodza na forum specjalnie, aby napisac, ze maja wiecej niz ci w Polsce - po co to robia? Podniecaja sie, ze maja na 2 osoby 2000L, gdzie moj narzeczony Anglik nie przyjalby w zyciu pracy za mniej niz 3000L netto. Ale dla nich te 2 tysiaki, to majatek i powod chelpienia sie. Zajmijcie sie czyms, zapiszcie sie na jakis kurs, bo widze, ze wam juz odwala i nie macie co robic w wolnym czasie.

Gość gość
Przecież 2000 na parę to najniższa praktycznie Ale oni lubią na złotówki przeliczać, a wtedy to maja tyle kasy przecież, ze nic tylko się rodzince i znajomym w PL chwalić :D

Gość gość
Ty od tego anglika i rzygania a sama ile zarabiasz na magazynie :D haha zabawna jestes na twoim miejscu skoro masz taka pusta gliwe i zapewne fajne cialo skoro cie zechcial poszukalbym jakiegos pastucha z emiratow co teraz jest szejkiem bo znalazl rope na swoim polu :D taki konkretny gosc to pewnie rzyga na zarobki twojego faceta i jego samego ..

Gość gość
P.s 2tys f. To jest takie 6000pln w pl mowisz lubia przeliczac na zlotowki i dobrze buraku bo to jest dobre odwolanie kg bananow jeden funt tv42cale 300 przelicz sobie na zlotowki to wyjda ci prawie identyczne ceny tluku ... 2bed room w miescie jak wrocaw 90 -100tys we wrocku ile? 400-500tys za 2 pokoiki w centrum.... te same samochody 2/3 ceny mniej kosztuja w uk to dlaczego nie przeliczac matole??? Prosty rachunek tutaj mam 2 tys f do reki wysylam 5000 tys do polski na lokate tak mam zamiar wrocic do pl jak mi sie zachce czyli nie predko bo nie widze potrzeby takiej boli cie c***o jedna ze ktos przelicza na zl? To zmien swoje zycie zawistny polaku...

Gość gość
2000 na 2 osoby przy cenach w Anglii na chwile obecna to ŻADNE rewelacje I nie ma się co podniecać, ile to nie jest na złotówki, bo w UK sam czynsz, a mieszkać każdy gdzieś musi to w zależności od regionu lekko 800-1500 f bez rachunków, no to faktycznie idzie poszaleć :D