Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie cz.2

Polecane posty

Gość gość
izulek88 2014.09.01 jej a ja pol godziny temu zjadlam 3parowki z bulka bo bylam taka wyglodniala ze szok jak zjadlam rano o 9 tak pozniej dopiero o 18 rano czeka mnie przeprowadzka oczko.gif skusilam sie dzis na lampke wina usmiech.gif Cierpliwość, wytrwałość i pot tworzą niepokonaną kombinację sukcesu. .. start 75kg... Obecnie71,9kg... Cel1 ...69kg... Cel2.....60kg... Cel3...50kg

Ja wlasnie ogarnelam chalpe i przymierzam sie do robienia kawy ;) Dziewczyny bo jak was kopne w zadki to wam sie odechce podjadania ;) kurde do boju! Zycie mamy jedno, i nie ma w nim miejsca na narzekanie. Trza sie wziac w garść ;) damy radę ! No ruszyc tyłki i walczymy dalej, nie poddajemy sie bo warto.

Gość gość
Hej tu ma LENKA jakoś nie chce mnie logować. Waga mi stoi wiec jest ok ale jakiś taki nabrzmiały mam ten brzuch... Nie podoba mi się to

Efcyk, my mielismy dlugi weekend I dlatego taka bumelka. Normalnie to moj maz wpada z name zjesc obiad tak kolo 12 I potem go widzimy wieczorem :(. Lubie z nim spedzac z nim czas ale niestety jest wtedy mniejsza dyscypilina z dieta. Cos kosztem czegos. Ale juz sie pozbieralam ;) walcze dalej :)

Gość gość
Robię pierożki ruskie z maki pelno ziarnistej

ma LENKA odstaw orbiego I idz do lekarza jak czujesz, ze cos nie tak. tez nie rozumie czemu ktos wstawil stary wpis Izulka

Ja tez z moim lubie spedzac czas bo jezdzimy sobie na wycieczki xD ale on zawsze musi zjesc na mieście coś i sie sto razy mnie pyta czy ja chce i to mnie wkurza. Ale daje rade. Moj samo smieciowe jedzenie je. Lubi poprostu albo jest uzalezniony ;p Chyba ze chce zebym mu jakies golabki zrobila czy krokiety. A szczuply jest. Ja jakbym jadla w takich ilosciach to bym ze 150 wazyla juz hehe xD a i codziennie duzo słodyczy. Tez chyba uzalenienie bo on dnia bez czegos slodkiego nie wytrzyma. Tragedia.

Nie wiem moze dlatego ze pytalam sie jej czy grzeszy i czy pilnuje diety. A ja tego wpisu wczesniej nie widzialam. Ja tez tak w ciazy mialam jak ma Lenka. Ale idz do lekarza. Lepiej kontrolowac takie rzeczy jesli Cie to niepokoi.

Gość gość
Orbi odstawiony:( a wizytę mam 10 dopiero... Wcześniej nie da rady. Niestety... Jest jeden problem. Jem regularnie o stałych porach i nie chodzę glodna ale jak wybija 21 to taki głód mnie łapie że porzygac się można i muszę zjeść woda nic nie daje. Nie wiem co tym zrobic

Gość gość
herbate imbirowa sobie kup dziala. Upokaja nudności i wymioty 3 dziennie mozesz wypic

No ja niestety tez tak mialam. I nie wiem co Ci poradzic. ;/ 3 godz przed snem jedz ostatni posiłek. O 21 tez mozesz pod warunkiem że nie polozysz sie po jedzeniu spac ;)

Gość gość
Nudności juz nie mam właśnie pije ta herbatę ale to zajście o 21 to pomaga tylko jak coś zjem. Staram się jakiś jogurt czy coś ale dobija mnie to...

Gość gość
Nochidze przed 10 spać bo zasypiam na siedzą o... Wiecie dwohe dzieci cały dzień... Statsza juz nie śpi w dzień. Roboty mam Full a wstaje o 6. Dlatego mowie i pytam co ja mam począć

hahhah pozatym i mnie jest godzina do tylu wiec wpis byl 22.30 caly dzien nic nie jadlam wtedy a i tak pozno chodze spac i jem nieregularnie bo mam malo czasu nie wiem ile wAze w piatek podam wage a ty gosciu miej odwage i sie podpisz x x ktos sobie zadal trudu zeby z amaretki watku przekleic tu wpis :-D

izulek na to wychodzi, ze ktos bardzo Cie lubi I pilnuje twoich wpisow Ja pisze na watku z Amaretka I nawet nie kapnelam sie, ze to stamtad ;) Pilnuj sie, ze wpisy sie zgadzaly ;)

Gość Czesc jestem Ula
śledzą wpisy :-o xxx " Trza sie wziac w garść oczko.gif damy radę ! No ruszyc tyłki i walczymy dalej, nie poddajemy sie bo warto" xxx Efcyk kocham Cię ;) Dajesz mi powera. Ciekawa jestem ile będę ważyć w piątek :-)

Ja tez ;) ale nie ma co sie napalac nawet jak bedzie -0,1 kg to bedzie dobrze ;) byle nie w gore ;)

Gość slońce16
Masakra padam na twarz malowałam drzwi do 4 pomieszczeń w domu jeszcze wcześniej musiałam je zdzierac papierem ściernym niby takie nic ale powylewalam trochę potu a na rękach odgniat zostaną ;) mój facet mówił ze to zrobi jak wróci z pracy ale wole żeby sobie odpocząl po 10 godzinach pracy także sama się na to porwalam ;) efcyk ty jesteś jedyna jak usłyszałam o centymetrze z Hong Kongu to normalnie siedziałam i sama do siebie się śmiałam ;) a co do ciebie ma lenka oszczędzaj się nam ;)

Izulek wiem o tym doskonale :) Ja tylko zartowalam :), bo ktos bacznie Cie obserwuje ;) a na dodatek jest tak odwazny, ze nawet nie podaje swojego nicku. Wiesz doskonale, ze czytam Cie na 2 watkach, rozmawiam tam z Toba I czesto nie zdajac sobie sprawy, ktory to ktory :)

Bez nerwów. Stres zle wplywa na odchudzanie :) a Tobie Iza wysle filmik jak go znajde jak robia parowki. I gwarantuje Ci ze juz nie tkniesz ich ;)

Gość Czesc jestem Ula
Hej dziewczyny Jak robią parówki :-o weźcie też zobaczcie pasztet :-) Ja mam dzisiaj świetny nastrój. Wczoraj bacznie się trzymałam diety, dzisiaj też. Mam nadzieję, że ostatnia sytuacja czegoś mnie nauczyła

Nie widzialam jak sie robi pasztet. Ale ja nie lubie ;) ojciec mojej koleżanki robil dobry z krolika ;) Jak tam dzis humorki? ;)

heja ja mam wysmienity humor odkad rano stanelam na wadze :-) w koncu udalo mi sie zwazyc :-)