Gość Czesc jestem Ula Napisano Wrzesień 4, 2014 U mnie bardzo dobrze ;) chociaż nudzę się dziś strasznie w pracy i pewnie wyjdę wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czesc jestem Ula Napisano Wrzesień 4, 2014 moja waga jest dość stara i nie wskazuje dokładnej wagi, nie mogę tak jak Wy dostrzec -0,1kg bo to wielka niemożliwa :) jak pokaże ok.1-2kg różnicy to jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 heja ja mam wysmienity humor odkad rano stanelam na wadze :-) w koncu udalo mi sie zwazyc :-) efcyk ta nute mam juz od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Wrzesień 4, 2014 Hej u mnie bardzo dobry humor właśnie wstałam ;) zaraz idę jeść śniadanko a później kości trawę i gotować obiad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czesc jestem Ula Napisano Wrzesień 4, 2014 słońce ranny ptaszek z Ciebie ;) dziewczyny jest taka słoneczna pogoda że aż chce się pobiegać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Ile Ci waga pokazala Iza? ;) ja sie nie wazylam. Dopiero jutro. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Rozalia Napisano Wrzesień 4, 2014 Słyszeliście może taką teorię: że odchudzanie może spustoszyć wasz organizm i wywołać wiele chorób i że dlatego w takim okresie warto zażywać jakiś suplement diety z magnezem. Nie wiem czy wierzyć czy nie, ale profilaktycznie biorę ten Cytrynian Magnezu http://techlandlab.pl/sklep/cytrynian-magnezu-farmaceutyczny/ ponieważ dobrze się wchłania i nie boli mnie po nim żołądek. Ale jestem ciekawa waszych opinii! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 efcyk jutro powiem :-p byle szybko do tej szostki bedzie wieksza motywacja :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 No dokladnie ;) moze bedzie jutro 6 z przodu. Na to licze po cichu ;) Gdzie Ty Iza pracujesz od 9 do 23? Kurde tyle czasu w robocie, chyba bym zwariowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 moj szef pojechal na wakacje i ja go zastepuje dlatego tak dlugooo a co robie? grafiki,odbieram tel,pozyskuje klientow,rozdzielam prace poprostu robie wszystko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 u mnie raczej tej 6z przodu jutro nie bedzie ale za tydzien moze :-D kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Hej kobietki :) Gratuluje wszystkim dobrego humorku, ja jutro to raczej bede plakac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 czanula czemu bedziesz plakac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 A tam. Wazne zeby na plusie nic nie bylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 pewnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Bo kiepsko z moja waga jutro bedzie :( Ciagnie mnie do jedzenia, do popudnia jest ok, bo zazwyczaj nie wiem w co mam rece wlozyc ale ale blizej wieczora to juz jest kiepsko z cwiczeniem silnej woli :(. Ale przynajmniej nie podjadalam ciasta przy kawie z kolezanka, male zwyciestwo. Wiczorem wtrabilam 2 kanapki, jak bym nie uciekla do wanny to bym jeszcze jadla :( nie wiem co sie ze mna dzieje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Kryzys. Juz to przerabialam. Ja teraz mam calkiem odwrotnie do Ciebie. Wczoraj byłam na mieście z moim i proponowal mi kiełbasę z grilla. ( koles jakieś stoisko mial z kielbaskami ) a ja bardzo lubie... chociaż dostałam slinotoku nie skusilam sie. Nawet na kawalek. Opierdzielilam mojego bo i przed nosem machal ta kiełbasa haha xD nie zalamuj sie. I nabierz dystansu Zjadlas tam cos zakazanego, ok bylo minelo. Nie ma co rozpaczac. Trzeba isc dalej. Jak bedziesz rozpaczac to z tej rozpaczy bedziesz dalej wcinac. Znam to z autopsji. A co zjedzone to Twoje, na zdrowie. ;) masz nauczke na przyszlosc ze nie warto podjadac. Chwila przyjemności a cale zycie w biodrach ;p A swoja droga zaraz kupuje bilet do USA i przyjade Ci nakopac ;) hehe xD Od teraz nie wolno jesc zakazanych produktów bo bedziecie mialy ze mna do czynienia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 dzieki Efcyk To nawet nie byly nie dozwolone rzeczy, wszystko zdrowe ale jednak za duzo :( wczesniej czesto obywalo sie bez kolacji albo byla malutka a od kilku dni jednak wszystko sie zmienilo . Dzis juz zabieram sie na serio za siebie. Nie chce z powrotem mojej oponki ;) Pod koniec listopada jedziemy z wizyta do meza rodziny, chce zablysnac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 My na swieta Bozego Narodzenia jedziemy i tez musze jakos wyglądać hehe xD Iza słuchaj mam pytanie. Zbliza sie termin wycieczki naszej do Hiszpanii i nie wiem co ze soba zabrac... musze jakies ciuchy kupic ale jakie? Cos letniego nie? Bo tam o tej porze roku cieplo z tego co czytałam. Byłaś tam i co Ci sie przydalo? Nie mam weny jakos a musze listę zrobic dzisiaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 ja bylam maj/czerwiec wiec upaly takie ze szok a wieczory zimne ;-) napewno zaopatrz sie w krotkie spodenki,koszulki i wodeeeee tam woda z kranu nie nadaje sie do picia pozniej bede na skype gadac z kolega to zapytam jaka tam teraz pogoda we wrzesniu itd to ci powiem na 100% bo nie chce cie w blad wprowadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Ok dzięki. To napisz mi tutaj na forum;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 spoko nie ma sprawy :-D w koncu zjadlam porzadny obiad spagetthi :-) zeby nie bylo mieso mielone bylo z cyca indyka a spaghetti pelnoziarniste ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 ten gosc to ja hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efcyk Napisano Wrzesień 4, 2014 No to spoko ;) jak tak dziewczyny? Te wieczory najgorsze hehe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 iza na inym forum pisala ze 1,4 warzy miej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Gosc a Ty książkę piszesz ze tak bacznie wpisy obserwujesz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 nosz k***a gosciu ogarnij sie co cie k***a to obchodzi !!! napisalam ze jutro wage podam nie wp*****laj sie tambgdzie ci nie potrzeba jak taka madra jestes to zaloguj nick i wtedy pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Daj spokoj Iza. Stres zle wplywa na odchudzanie. Niech sledzi, kogo to obchodzi. ;) Ciekawe jaka u mnie waga bedzie. Ja pierdziele chyba nie usne dzisiaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 specjalnie nie podawalam wagi bo jutro moze byc np -1,2 ktos sie mna bardzo interesuje ze szuka po innych watkach co ja pisze hahhahah efcyk temp w hiszpani ok 25stopni wiec bierz przewiewne rzeczy z krotkim rekawem no i wieczory sa chlodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 4, 2014 dzieuszki potrzebuje sprawdzonego przepisu na dietetyczny tort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach