Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wracam do domu i szykuje sie do powaznej rozmowy. POMOZCIE BLAGAM

Polecane posty

Gość normalna osoba
Jaaasne... Pogadamy, kiedy natknę się na coś potwornego. On na pewno z nimi sypia! Tak samo jak ja sypiam z moimi przyjaciółmi... Hehehe. Jak można być tak głupim i niepewnym siebie? Mój facet wie, czego potrzebuje i ja również to wiem. Nie bez powodu tamte relacje to koleżeństwo lub przyjaźń. Z jakiegoś powodu nigdy żadne z nas nie było ani zainteresowane byciem, ani przespaniem się z żadną z tamtych osób. Owszem, taka jestem empatyczna. I taka pozostanę niezależnie od twoich galopujących podejrzeń. Jak nisko trzeba upaść, żeby w każdej znajomośc***artnera dopatrywać się znamion romansu? o_O Jak czytam te wypociny, to powoli przestaję się dziwić tym moim kumplom, że narzekają na kobiety... Jeśli ktoś twierdzi, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje, to najwyraźniej ma potwornie wąskie horyzonty. Albo może jesteście takimi desperatkami, które żadnemu nie popuszczą, heh. Cóż, tylko współczuć waszym facetom.

Gość gość
tutaj autorka. wczoraj w koncu nie porozmawialismy. widze, ze ile osob, tyle opinii. w ramach sprostowania napisze tylko, ze ona ma ten gorszy okres od chyba 2 lat. nic dramatycznego sie nie dzieje, jakies takie troche egzaltowane glupoty i "dramaty". ja nie mam pewnosci, ze on by sie z nia nie zwiazal, ze ona mu sie nie podoba. uwazam za bardzo prawdopodobne, ze gdybysmy my sie rozstali miedzy nimi cos by bylo. on jak o tym rozmawiamy jakos zdecydowanie nie zaprzecza.

Gość gość
coz, moze i by bylo... a w tle pojawilaby sie kolejna. moze po prostu ten typ tak ma :D