Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ooo i temat o allium jak bije dzieci rowniez zastepcze skasowany

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa CZYM się kieruje moderacja Kafe ,ze usunela obszerny topik jak allium opisywała bicie pasem dzieci nie tylko swoich ale i także zastępczych, bo od dawna prowadzi rodzinę zastępczą Jak pisala ,ze za pyskownaie z pięści zęby wybiłaby dziecku az na sciane by poleciały Ta osoba ma status rodziny zastepcze takie sadyzmy wypisywala, na groźbę zgłoszenia jej do odpowiednich organów caly temat skasowany, i teraz dowodu nie ma Jak tu cos dzialac ?

Gość gość
jak tematu nie ma i jej wpisow to już nic się nie zdziała Tez się wykurzyłam ,ze temat poleciał To co pisała to powinno być uwiecznione na wieki a nie usuwane

Gość gość
jak to zasępcze dzieci bije ? to kogo te dzieci zastępują

Gość gość
głupie jestęście z tą babą , ona sie z was nalewa w żywe oczy a wy piszczycie jak wam zagra . co cie to obchodzi jena z deruga jak ona dizeci wychowuje ? teoje dizeci leje ? swoimi sie zajmij a nie wpieprzaj sie w żcie innej rodziny

Gość gość
Nie wiesz co to rodzina zastępcza?? To rodzina ,która przygarnia pod swój dach dzieci ,które pochodzą z rodzin patologicznych, przemocowych, dzięki czemu za kazde dziecko u siebie w domu mają tysiąc złotych do kieszeni Tak jak ci z Pucka ,którzy zakatowali dzieci , lub Leczycy znęcali się nad dziecmi i allium tez o tym pisala jakie metody wychowawczej stosuje lejąc dzieci zastepcze pasem

Gość gość
przecież ona ma dorosłe dzieci to jak może je bić ?:) stuknijcie sie trochę w głowę i zajmijcie poważniejszymi sprawami .

Gość gość
czytałam ten topic , coś o nielubieniu swojego dziecka . I nigdzie nie doczytałam ,zeby potwierdziła to ,ze jest rodzina zastępczą czy adopcyjną a jedynie zasugerowała ,zę być może jest . a wy rzuciłyście sie na to niczym sepy na świeży boczek .

Gość gość
TO MNIE OBCHODZI , ze te dzieci doświadczają przemocy z jej rak w jej domu ,same będąc wyrwane z domu patologicznego trafiają c do kolejnego piekla bedac bitym To nie sa jej dzieci , ona za nie kasę dostaje , od każdego

Gość ja potwierdzam
Allium a 3 synow dorosłych to prawda ,ale także ma na wychowaniu inne dzieci bedac u niej w rodzinie zastępczej O tym autorka tematu pisala SAMA czytałam ten temat i ja potwierdzam autorki słowa jak opisywała bicie dzieci

Gość gość
no to skoro taka jesteś wrażliwa to może sama zarób ten tysiąc i przyjmij pod swój dach dziecko adopcyjne ? boszszsz ....

Gość dzieci zast to są
dzieci zastepcze to sa dzieci które trafiają do rodziny zastępczej Sama nie jestem przeciwnikiem klapsa raz na rok, ale okładania pasem jednakże tutaj allium nie popieram Pisalam o ty również z allium w tamtym temacie ,z ejednak to jest przesada co ona wypisuje i jak dzieci traktuje

Gość gość
Acha to czyli najlepiej udawać ze się nie widzi, nie słyszy przemocy wobec dzieci , zostawmy je na pastwe losu psychopatów, a później sprawa kończy się tak jak zakatowanymi dziecmi z PUCKA i czy LECZYCY które padły ofiara przemocy i wtedy wielka afera gdzie byi sąsiedzi, szkola , nikt nic nie robil Dzieci NIE MAJĄ prawa być bite w rodzinach zastępczych Doprawdy taka znieczulice masz gościu pieprząc mi co cie to obchodzi??

Gość dzieci zast to są
Za dzieci adopcyjne nie masz peniedzy, za dzieci zastepcze otrzymujesz pieniądze od każdego dziecka No ale co to ma do rzeczy ? ani adopcyjne pasem lać nie można ani zastepcze . Nie ważne czy masz za nie pieniądze czy nie Te dzieci w swoim rodzinnym domu nie jedno przeszly, w rodzinie zastępczej jednak powinny zaznac milosc a nie przemoc

Gość gość
a nie da sie jej jakos namierzyc? Przeciez w necie nie jestesmy anonimowi, co chwila ktos sie tu na kafe chwalil ze widzi ip rozmowcy. Moze macie jakiegos informatyka w rodzinie? Jesli potwierdziloby sie ze jest rodzina zastepcza to moznaby zglosic sprawe do odpowiednich instytucji, bicie dzieci jest karalne. Moderacja usunela topik ale czy to oznacza ze tylko zniknal z kafe czy zniknal z ich serwerow?

Gość gość
Ja mam też zastępcze dzieci na wychowaniu, mają 2 i 3 lata i jedzą tylko cebulę z kluskami, jeżdżą w chodziku, kąpię je raz na tydzień i nie szczepię. A kakao specjalnie robię z mleka zastępczego żeby było niezdrowo!

Gość dzieci zast to są
Napisala wyraźnie i jakie metody wychowawcze z uzyciem pasa stosuje Dlatego tutaj dopisuje się w tym temacie ,ze tak było Sama się dziwie DLACZEGO poleciał tamten watek? przecież byłoby czarno na białej i jej słowa , a tak to nawet nie ma jak udowodnić co wypisywala

Gość gość
tym, ze bila dziec***asem to wielokrotnie sie chwalila, w roznych tematach.

Gość gość
To jest wlasnie to Temat został usunięty i chciałabym wam tu wkleić allium wpisy ,które wcale nie były żartami ale jak najbardziej poważnie opisywała to o czym pisze jak traktuje dzieci Tak,pisala ze jej synowie już sa dorośli ,ale także pisała o innych dzieciach które sa pod jej wychowaniem i jakie metody karne za pomocą pasa stosuje

Gość gość
Swoje dzieci jak wychowała to pol biedy ,ale dzieci adopcyjne czy trafiające pod dach rodziny zastępczej NIE MOGA BYC OFIARAMI PRZEMOCY ani fizycznej,ani psychicznej a allium w tamtym temacie sie wyklocala ze mną, ze lejac pasem niby w ramach kary to ie jest przemoc tylko kara DLACZEGO TAMTEN TEMAT USUNIETO nie mogąc tutaj zadncyh dowodow wkleic???

Gość gość od mow
Hm....a chcialam cos dopowiedziec,czego wczoraj juz nie zdazylam....To zaczne inaczej,choc sama nie jestem zwolenniczka kar cielesnych,osoby,ktore tak jechaly po Alium ,po pierwsze,chyba nie do konca zrozumialy sens jej wypowiedzi,po drugie,osoby te,wypowiadaly sie w temacie,ktory jest im calkiem obcy,a mianowicie o problemach z dorastajaca mlodzieza,gdzie szczerze powiedziawszy,teraz zaluje,ze nie pozwolilam mezowi na zastosowanie bardziej drastycznyxh metod i nie mam tu na mysli znecania sie,czy katowania dziecka,ale moze,gdyby w odpowiednim czasie poczul ,,reke sprawiedliwosci " na tylku,moze teraz nie mielibysmy takich problemow....bo moze to taki typ,ze przez du/pe do glowy jedyna droga ? Ja nie bylam bita,wystarczyla rozmowa i trafialo....,maz od matki nieraz nazbieral razow i nigdy nie uslyszalam od niego,zeby mial zal o to do swojej mamy...Nie wiem,pogubilam sie w tym wszystkim.... Alium....jesli tu wejdziesz,odezwij sie,bo to co piszesz,wcale nie jest zle ani glupie,tylko kafeterianki chyba demonizuja- ta od mow

Gość gość
cos o niej wiecie? chocby z jakiego miasta jest?

Gość gość
ja czytałam tamten temat. Niepotrzebnie usunęli bo nie ma dowodu choćby tutaj wkleic Led Zet - nie ironizuj, nie jesteś w temacie i to nic zabawnego kiedy dzieciom dzieje sie krzywda i ktoś opisuje jak ich bije zamiast pokazac co to milosc, a nie przemoc

ja pierniczę .... wy i wasze fantazje na mój temat ... :D fascynujące :)

Gość gość
Jestem fanką, cześć A. 🖐️ :D

cześć mow :) pisałam parę posów do ciebie na tamtym temacie ale temat został - pewnie przez autorkę - zamkniety :) ale miło cię widzieć :)

Gość gość
gość od mow dziś [16:18- zaloz swój temat w innym wątku i tam opisuj swoje problemy wychowawcze MOWA JEST O DZISIEJSZYCH WYPOWIEDZIACH allium jak przyznala sie ze jest RODZINĄ ZASTEPCZA I te dzieci leje pasem Ty z swoim dzieckiem rob co chesz, do dziecka które zaznalo piekla w zyciu wara i proszę Ce, nie bron osoby która im PONOWNE piekło funduje pdo swoim dachem Malo było słychać skandalu o Pucku czy Leczycy jak te dzieci traktowane były?? Nie czytalas allium dzisiejszych wypowiedzi co ona wypisywala wiec nie jesteś w temacie

Gość gajaa
I właśnie przez takie osoby jak allium ,inne rodziny zastępcze maja przerąbane :( Sama znam taka rodzinę ,która poświęciła wszystko dla dzieci i uwierzcie ,że o pieniądze tu nie chodzi.

led zet - witaj :) a dla zbulwersowanych pomarańczy mam zagwodzdkę finansowo - wychowawczą :): - ile wyciągam na miesiąc skoro mam tysiąc od łebka ?:D no i skąd ten tysiąc a nie np dwa tysiące ?:)

Gość dzieci zast to są
gość od mow tu nie poszlo o problemy z dorastająca młodzieżą, ale afera poszlo o to ze allium przyznała sie ze pełni funkcji rodziny zastępczej mimo ze ma swoje biol dzieci i napisala wprost ze dzieci były i sa bite pasem , choć dla niej to nie jest przemoc tylko normalne wychowanie Czy dla ciebie dzieci trafiające do rodziny zastępczej mają prawo być lane? one z jednego koszmaru sie wyrwaly Dlatego caly szum powstal jak można te dzieci traktować przemocowo