Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gracja wariacja

Przywitać się chciałam i..

Polecane posty

Gracja Do zaliczenia mnie to jeszcze daleka droga, zapewne Ciebie również. Nie tak prosto to osiągnąć:) Zdecydowanie w osiągnięciu celu jest pożądane ale nie zaszkodziłaby nutka finezji:) A że go kusi? Cóż, bo nie o to chodzi by złapać króliczka ale by gonić go:)

Na zakończenie dnia, pozwólcie, Człowiek się rodzi- z dupy wychodzi Człowiek się żeni- na dupę wchodzi Człowiek umiera- na dupie leży I tak oto od dupy, życie zależy.. Dobranoc.

Nie rozumiecie? Dupa, słowa tak proste, aż wulgarne. czy aby nie było tutaj przykłady, że Pan Drań- od razy wypalił o Cipce?..czyli to oznacza, że d*****nie (nie znoszę tego słowa) w głowie-..zresztą, Med- inteligentna jesteś, więc przemyśl, a jutro , a juto zobaczymy:)

Zimny dran Nie zrozumiałeś przesłania - królik na zasadzie alegorii poprzez personifikację:)

Gość Emil z drewutni
Slodko winna - nimfo zlotousta Ciebie wszędzie bym poznał! Oczywiście, ze to Ty tęczowa wróżko! Teraz to jesteś Gracja wariacja taa?

Wiem ze juz mam przechlapane u Gracji ale Mad mi wybaczy chyba buziaki dziewczyny a gdzie tam gdzie lubicie cmok

Gość gość
O. Jakas nowa twarz, a raczej nowy avatar. Jakie tematy chcialabys poruszyć? Widzę, ze ledwie tutaj weszłas a Wilk już z jezorem wywalonym czeka po drzwami Twojego "królestwa", przez duże KA :D

Skoro jest to forum o tematyce erotycznej, adekwatnym jest w takiej sytuacji, poruszyć temat "erotyczności" kobiet oraz mężczyzn. Na początku tematu, zadałam pytanie odnośnie "dowartościowywania się" poszczególnych osób. Dodałam do tego, że warto siebie zaakceptować, gdyż natura w taki a nie inny sposób nas ukształtowała. Jednych mogą "rajcować" odstające uszy, a innych znowuż krzywe nogi. Choć często spotykam się z powiedzeniem"jakie nogi taka stacja". Często również, zadajecie pytania, lub stwierdzacie, np: "Moja partnerka, nie ma ochoty na zbliżenia" "Jak Go rozbudzić, ponieważ mu nie "staje"- brak erekcji" Na początek warto zapoznać się ze sferami erogennymi partnera. Wiadomym jest, że kobieta strefy erogenne- pobudzające, posiada na karku, płatkach uszu, piersiach, po wewnętrznej stronie ud- ogólnie całe ciało kobiety jest "chodzącą" strefą erogenną. Natomiast u mężczyzn, drogie Panie najwięcej wyczulonych punkcików znajduje się w części intymnej, uważam, że nie ma sensu wymieniać- jakie to części, a raczej część ciała mężczyzny jest najważniejszym epicentrum takowych pobudzających punkcików. Natomiast, to co nas łączy, nie wiem czy słyszeliście- kolana, a bardziej druga strona kolan - staw kolanowy, miejsce w którym zginamy nogę. Proponuję, abyście przy najbliższej okazji, spróbowali, pocałować, polizać to miejsce- podczas igraszek łóżkowych. Ostrzegam jedynie, jeżeli już zechcecie poszukiwać tych punkcików pobudzenia seksualnego- nie zapieście się, gdyż zamiast pobudzić się nawzajem- uśpicie.

Gość gość
co to za nudna pseudokobieca sp**********a jest? :O

Gość gość
To slodko winna jedzie z innego konta.Kazdy cie laleczko pozna.Spalilas swòj temat.Teraz czekac kiedy obywatel kreska wpadnie tu z wywodami do autorki

Mam pytanie do Was, osób, które wklejają swoje ciała, piersi, penisy na forum- często nie zakrywając twarzy.. Czy nie obawiacie się, że ktoś może Was rozpoznać? Np" babcia, zaglądająca tutaj, czy też szef, szefowa,znajomi? Co Wam to tak naprawdę daje? Według mnie, po prostu, jak ktoś jest zadowolony ze swojego ciała, wkleja , pisząc nieświadome, lecz oczekując "patrzcie jaka jestem z******ta, a wy grube beki zazdroście" "Patrzcie jakiego ma pisiora, wszystkie lale moje" Zauważyliście, jak prosto działa Wasza psychika? Jeżeli, ktoś wzdycha nad Wami, jakie to wy fajne, odpisujecie, szczebioczecie, proponujecie więcej zdjęć. Ale kiedy tylko pojawia się krytyka, milczycie, atakujecie, stajecie się zgryźliwi. Proponuję dystans do siebie a zwłaszcza do osón odwiedzający owe forum. Nie szukajcie akceptacji Tutaj, poszukajcie jej wśród osób Wam bliskich. Być może przynudzam, ale ileż można patrzeć na gołe fujary czy duepncje?