Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona020

Jestem w ciązy a moj facet nie chce slubu

Polecane posty

Gość gość
To ja od 10 letniego związku. Nie wiem, chyba to juz przyzwyczajenie ale i miłośc chyba też. Rozchodzilismy sie kilkakrotnie ale jednak zawsze wracalismy do siebie. On mimo wszystko jest ze mną, tylko niepokoją mnie te jego znajomości... Szkoda mi to zostawić bo mam już 36 lat i nie chcę zostać sama.

Gość gość
Jestem w szoku jak to czytam, nie wierze że kobita może być tak głupia, tak się nie szanować. ..36lat, od 10 lat (sic!!!) w związku ze sko/rvielem, który nie chce się z nią żenić, nawet razem nie mieszkają mimo że doopek ma mieszkanie, dla mnie to jakaś masakra jak można być tak głupią baba i takiemu debilowi dawać doopy 10 lat, on cię traktuje jak darmową prostytutke... nawet z tobą nie chce mieszkać bo pewnie ma jakieś tajemnice, dziffki sobie pewnie do mieszkania sprowadza albo wali/ konia przed kompem wieczorami a przy tobie by musiał się hamować. Zmarnował ci ten chvj 10 lat i jeszcze ci malo? Przez ten czas już dawno bys sobie znalazła męża fajnego a tak siedzisz z takim zerem dla ktorego jesteś darmową dzifka nic z tego nie mając. Na co wam taki bezjajowy doopek ktory się żenić nie chce, pogoncie tych nieudaczników. Zycie tylko marnujecie sobie. Wiesz co ty 36 latko ja bym wolała byc sama niż z takim goownem jak ten twój, serio. Nie bój się samotności. Lepiej byc samej niż z takim bele gownem ktoremu sluzysz za worek na spe/rme. A ciebie autorko też mi szkoda bo trafilas na idiote. Do wyra to pierwszy ale ślubu sie boi, teraz niestety coraz wiecej takich doopkow. Jak sie nie oswiadcza do roku, góra dwoch, to olejcie takich dopkow, szkoda waszego czasu.

Gość gość
Czy ja dobrze rozumiem, że to rodzice zdecydowali, że ma być ślub, i zaczęli go organizować? W ogóle tego faceta ktoś pytał o zdanie? Ja też bym kazała wypieprzać każdemu, kto by mnie tak potraktował.

Gość gość
Oj ale mi dowaliłaś albo mi jemu. Ale masz rację ten mój strach przed samotnością mnie paraliżuje. No i nadzieja, że może jednak będzie dobrze z nim, że może jak zamieszkamy razem to będzie inaczej. Nawet się zastanawiam czy może by jednak dziecka nie mieć bez slubu. Ale czy można mu jeszcze wierzyc skoro 10 lat się ociągał to chyba w anioła po założeniu pełnej rodziny się nie zmieni.

Gość gość
Skoro przez 10lat z tobą nie chciał mieszkać ani się żenić, to już się z tobą nie ozeni więc naprawde zostaw tego idiote.... samotność jest fajna, ja jestem samotna, mam 30 lat i dobrze mi samej, a jak czytam fora z jakimi debilami się kobiety uzeraja to tym bardziej się cieszę że ja z żadnym idiotą uzerac się nie muszę. Nie mam dzieci, w wolnym czasie czytam książki, rozwijam swoje zainteresowania i naprawde jest mi dobrze, tak więc nie bój sie samotności i zostaw tego idiote, bo to dla mnie jakiś niedorozwój a nie normalny mężczyzna, 40 lat na karku, ma kobietę a się z nią żenić nie chce, ani mieszkać, taki piotruś pan jak ten aktor karolak albo gasowski, nie cierpię takich facetow. Tak więc zostaw go, dojdz do siebie psychicznie po rozstaniu, i rozejrzyj sie za jakimś nowym, może być nawet mlodszy byle byl dojrzały. Anna guzik jakiego fajnego faceta wyrwala mając już dobrze po trzydziestce i sie z nią bez problemu ożenił bo tak ją kochał a jest 10 lat mlodszy od niej.

Gość gość
Dziewczyno jest 21 wiek!Po co ci taki cham,zeby miec problemy jeszcze wieksze.Teraz skup sie na sobie i dziecku.Wiem,ze to moze byc trudne,ale przestalabym sie z nim widywac i naciskac. Facet nieh chce slubu i na pewno tez nie chce dziecka!Jakim moze byc ojcem i mezem jak Was tak traktuje.Trzeba sie szanowac i miec swoja godnosc.

Gość gość
Facet po prostu chciał sobie regularnie ru/chać, a dziecko to dla niego niechciany efekt uboczny. Śmieszy mnie że dziewczyny takich fagasów niejednokrotnie wmawiają sobie, ze ich misio jest taki dobry, bardzo je kocha, ale nie jest jeszcze gotowy i inne bzdety. Taki typ nigdy nie będzie gotowy. Prędzej znajdzie sobie inną lalę do grzmocenia.

Gość gość
Po prostu nie wiem. Tyle lat razem. Niby jak się widzimy to nawet jest dobrze, widzę że sie zrobiło nudno ale chyba tak jest wszędzie. On mimo wszystko zawsze do mnie wraca.

Gość gość
Głupie baby!!!

Gość gość
"On mimo wszystko zawsze do mnie wraca" To zdanie swiadczy o autorce.Szczyt glupoty!To po co zalozylas ten temat jak wiadomo z gory,ze po Tobie wszystko splywa i niewazne czy bedzie cie pral czy zdradzal ty mu wszystko wybaczysz i bedziesz sie cieszyc,ze jednak wrocil i to pewnie kocha...oj baby sa glupie...

Gość gość
O matko 10 lat chodzenia???????? Kto przy zdrowych zmysłach tyle zwleka będąc w swoim wieku???

Gość gość
za to wszystko winne są matki, które wmawiają córkom, że najważniejsze jest mieć faceta, dziada, nieudacznika, chama byle był. Tak się rodzą kompleksy. Trza powiedzieć: dość tego! Do pani 36 lat: naprawdę jesteś taka brzydka( wątpię), że wolisz być z takim pajacem niż sama? Zresztą facet cię potraktował dokładnie tak jak sama się potraktowałaś. Jesteś kompletnie bez honoru godząc się na to wszystko : 10 lat bez ślubu , bez zamieszkania. Facet cię nie szanuje i zapomnij, że się z tobą ożeni ponieważ ty sama się nie szanujesz. Gdybyś go pogoniła parę lat temu już, to by się może zastanowił " kobieta ma honor, z taką kobietą warto się ożenić". Z taką kobietą bez szacunku do siebie i honoru nie ożeni się żaden facet. Jak się choć trochę lubisz to zerwij z tym palantem, a jak będzie następny to się nawet nie przyznawaj do tego związku, co teraz jesteś bo od razu ucieknie. Tak kobiety, mężczyzna wybierze na żonę wyłącznie kobietę z honorem. Poza tym może cie to zaboli, ale w tym przyapdku lepiej. Twój facet jest zakochany w swojej koleżance, której nie może mieć, gdyby go zechciała natychmiast by cię rzucił. Wyjdź z tego z twarzą!