Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehesz

Moja żona nie chce sie kochać :(

Polecane posty

Gość gość
zaraz płaszczyc- kobieta widzi,że facet sie nia interesuje TYLKO KIEDY chce seksu... oblesne kwiatuszki i inne d**erele zrobi- bo zaraz potem na perwno bedzie seks, prawda? no i ona widzi,że on to robi tylko dlatego własnie a ma ja , jako kobietę w d...pie. on nie chce sprawic jej przyjemności bo chce, by było IM razem dobrze, nie, on chce SEKSU i TYLKO DLATEGO TO ROBI. mam wrazenieże to facet jest typowo roszczeniowy - ożeniłem sie z toba a skoro jesteś zona to masz wypełniac TEN CHOLERNY OBOWIĄZEK MAŁŻEŃSKI może kobiecie spadło libido np po tabletkach anty żle dobranych? może boi sie ciązy i unika, bo on chce "tylko po bożemu'' a gumki sa be? ciekawe , co powie on za 20 lat, jak JEGO dopadna problemy z potencja, a ona będzie wreszcie chciała.... Napisze kolejny topic-'' moja zona to niewyżyta suka, chciałaby codziennie''

Gość gość
Kafe mi sie zacina . Nie widze odpowiedzi

Gość gość
poszla na studia i sie boi ze wpadnie i nie skonczy

Gość gość
przeczytałam cały watek. Nawet nie wiesz Autorze jak bardzo chciałabym mieć takiego męża jak Ty:) Który by oddawłby mi część swoejej wypłaty, nosił na rękach, był przystojny i w dodatku byłby sexoholikiem, czyli tak jak ja:) Uwazam, ze dziewczyna sama nie wie czego chce, chyba chciala frajera i teraz trzyma Cie na smyczy.

Gość gość
Byś takiego miała to też byś nie była zadowolona. Rzadko kiedy doceniamy to co mamy

Gość gość
obstawiam, że autor zdradził dziś w nocy swoją małżonkę z jakąs chętną, napaloną małolatą

Gość gość
robicie z dziewczyny potwora a ona pewnie sama nie wie czemu stała się taka oziębła. Facet zamiast pomóc to łazi za nią jak pies z obślinionym pyskiem i dyszy.

Gość gość
Kobiety w ogóle mało kiedy wiedzą co się z nimi dzieje. Wszystko fajnie zwala się na hormony, źle dobrane tabletki i okres. A tak ogólnie to i tak facet jest winien. Wszyscy tylko nie ja. No i oczywiście wszyscy muszą mieć pełne zrozumienie dla naszych odpałów bo foch. Jedno wam powiem, jakby facet się tak zachowywał PRZEZ TYDZIEŃ to ósmego dnia jego walizki stoją przed zmienionymi zamkami

Gość gość
Nikt nie robi z niej potwora, niech się określi, rozwiedzie, znajdzie sobie aseksa i niech sobie żyją w niepokalanym związku do śmierci. Nie musi facetowi najlepszych lat życia niszczyć. Po 30 uruchomi się jej wscieklizna macicy i będzie płakać że facet ma ją w d u p i e. I wtedy dostanie tu rady żeby się rozwiodła albo kochanka poszukała

Gość gość
Ciekawe jak tam u autora

Gość gość
A co, jesli seks z mezem już jej nie zadowala, bo facet robi non stop to samo np. wtedy dziewczyna milczy bo nie wie, jak mu powiedziec, zeby nie zranic

heh, powiem Wam jak sie zakonczyl wczorajszy foch mojej Małej ( w związku z tym że wyszedłem z chłopakami na miasto). Z jednego piwa zrobilo się 7 + do tego wódka, trochę przegiąłem z alkoholem i się wygłupiałem. Zaczepiała mnie fajna dziewczyna przy barze, ale uśmiechnąłem się i pokazałem jej obrączke, także byłem grzeczny. Do mieszkania wróciłem o 3 nad ranem, trochę głupio sie zachowywalem bo kleiłem się do mojej żony po pijaku. Uciekła przede mną do sypialni i zamknęła drzwi, więc waliłem w te cholerne drzwi rękami, jednocześie drąc się i płakając na zmianę żeby mnie wpuściła. W końcu zmarnowany poszedłem spać do drugiego pokoju. O 9 obudziłem się koło niej , bo przyszła położyć się do mnie rano, jak jeszcze spałem i stwierdziła, że słodko śpię . Kiedy otworzyłem oczy, obok była ona i dała mi słodkiego buziaczka ;) Naprawdę byłem w głębokim szoku:) myślałem, że będzie wściekła. Pomogła mi się rano jakoś ogarnąć, zrobiła mi śniadanie i poczułem się troche lepiej. A póżniej się kochaliśmy! Jak wyszedłem z wanny i połóżłem się do łóżka nagi, to ona sama wtuliła się do mnie - to raczej nie był wymuszony seks z jej strony, bo była mokra. A później kochaliśmy się jeszcze raz! Ostatni raz uprawialiśmy sex, w czerwcu, i to bez szału a dzisiaj było naprawdę wspaniale. Sama kleiła się do mnie jak mucha do miodu. Najpierw szybko i na ostro, a później długi namietny seex, z przytulaniem cłowaniem i pieszczeniem:D Zona poszla teraz do Galerii z kuzzynka, po jakas suszarke i ciuchy, a ja tworze skrypt na projekt do pracy, na jutro. Mam kaca, ale znowu czuje niedosyt - chcialbym sie jeszcze dzisiaj w nocy kochać Ciekawe skad ta zmiana ze strony mojej zony? Chyba musze czesciej wychodzic z chłopakami na miasto:)

Gość gość
ale bajeczke nam tu pocisnałes autorze... albo ona r\eczywuiście jest glupia... po nocy z pijanym, dobjającym sie mezem " grzeczniutko przyszła i sie kochaliscie:D:D:D:D jasne:D:D:D:D ale bajery, pewnie myśliszże na kobiecym forum przejda takie bzdury? A .. może to jest " instruktarz" dla kobiert, jak maja postępować ze swoimi zapijaczonymi i awanturującymi sie po nocach facetami? w takim razie, gratuluje inwencji i wiaryże kobiety istotnie sa az tak głupie, jak sobie wymarzyłes:D:D:D

Nie, to nie bajeczka:). Sam jestem zdziwiony, może ona to zrobiła bo bała się że ją zdradze i sie przestraszyła? Chociaż jak waliłem wczoraj w te drzwi to się śmiała.

Gość gość
4/10 ale tylko dlatego że naiwniacy łyknęli jak młode pelikany

Gość xxxMajaxxx
Już nawet znam zakończenie tego prowo - autor niby teraz szczęśliwy bo żona mu dała, będzie oczekiwał tego codziennie, ale tego nie dostanie, więc znowu wejdzie na kafe i będzie się żalił i pytał co z jego żonką jest nie tak. ;)

Gość gość
co za bulls**t ;) spadam stąd...niezła historyjka, masz bojkot kolezko

Gość gość
nie produkuj się tak, ludziom na kafe nie wytłumaczysz, że po latach związku inaczej się podchodzi do niektórych spraw (ba większość nigdy nie była bliżej jakiejkolwiek dziewczyny czy chłopaka niż na wyciągnięcie ręki..) im się wydaje, że najlepszy system to 0 1, albo jest idealnie albo niech w********a. chuj że małzenstwo, chuj że jesteście sobie bliscy i tym bardziej chuj, że macie problemy. ogólnie po co się starać, jest problem? no to kończymy związek. proste.

Gość gość
Tylko nie potrafiący logicznie myśleć naiwniak życiowy nabierze się na marne bądź co bądź, niewiarygodne totalnie prowo. :classic_cool: Kafe schodzi na psy, skoro jedni idioci nabierają się na wątłe bzdety pisane przez innych idiotów. :D

Gość gość
marne prowo...

Gość gość
po kolacji w romantycznej atmosferze i po dobroci nie dala sie przeleciec od czerwca ale dzisiaj z niedomytym mezem na kacu ktory urzadzil jej po powrocie awanture chetnie sie przespala :D:D:D:D:D ch/u/j/o/w/o poprowadzona prowokacja a mogło być ciekawie

A ja jestem w stanie uwierzyć w tą historie, bo sama tak robie jak Twoja żona:) Spotykam się z dwoma facetami jednocześnie, z jednym mieszkam i prawie w ogóle się nie kochamy, drugiego kocham - ale ten nie chce stałego związku.

Gość gość
hahhaa, ja czytałam ten wątek i od razu wiedziałam, że to prowo ;) Jestem taka sprytna..och....

Gość gość
jestem ciekawa czy autor naprawde ma zone :) czy to tylko wymysl, musi miec bardzo ubogie i nudne zycie zeby tworzyc takie bajki

Gość gość
prędzej to autorka niż autor : P facet wrócił o 3 nad ranem do domu , po drodze zdążył zaliczyć żonkę i z samego południa leci się tym pochwalić na babskie forum ; ) sam jego nick wskazuje że se z was jaja robi , biedaki : D

Gość gość
A m oze potrzebowala na suszarke i ciuchy temu ci dala:-D