Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zapominam o sobie

Czy mając dziecko mam już zapomnieć o sobie?

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś nie jest pewny, czy dobrze wybrał, to tak uJADa na tych, którzy wybrali inaczej.

Gość gość
do wyzej-psychologicznie zgodna wersja ;)

I wyszło szydło z worka. Ta nasza supermenka - hh29, która tak wyśmiewała chodzenie z dzieckiem na zakupy - sama łazi po galeriach: hh29 2014.09.02 ale ja nigdzie nie napisalam, ze jestem umeczona. jest w ogole obowiazek bycia umeczonym, czy co ? pisze tylko, ze nie siedze w domu, bo spedzam poza nim duzo czasu, chocby na basenie czy na zajeciach muzycznych z dzieckiem, czy w galerii na zakupach. A tutaj ten temat: /f.kafeteria.pl/temat/wychowanie-dzieci-ile-czasu-bez-pracy-p_6014739 I w dodatku nie ma zleceń, jak twierdzi: ja siedze w domu 2 lata (jesli mozna to nazwac siedzeniem), teraz corka poszla do "przedszkola" na 3 h dziennie, a ja staram sie o kolejne dziecko. gdybym nie poronila, to juz w zimie mialabym kolejnego bobasa i pewnie tez odczekalabym z powrotem do pracy, az dziecko skonczy 3 lata (wczesniej wlasnie moze takie 3godzinne przedszkole), wiec w sumie w domu bylabym ok. 5 lat, teraz sie to wydluzy, mam nadzieje, ze nie na wiecej niz 6... co do pracy - doksztalcam sie, wiec mysle, ze cos znajde. jak nie, to wlasna dzialalnosc. f.kafeteria.pl/temat/maz-nie-chce-bym-wracala-do-pracy-p_6027061

lenka, masz obsesje na moim punkcie, wspolczuje. poki co odkrylas, ze chodze do galerii handlowej i nie mam pracy na etat :). no i ze sie doksztalcam. gdzie ja tam niby napisalam, ze nie mam zlecen? zycze duzo szpasu w przeszukiwaniu innych tematow pod katem mojej osoby.

Gość gość
Hipokryzja pod najczystszą postacią. To oczywiscie o hh29. Ale chyba już w każdym temacie jest spalona - wystarczy tylko poczytać jej posty. Próbuje się lansować - ale jej to nie wychodzi. Teraz jak na dłoni widać - że to zwykła dziewczyna, która poprzez pisanie próbuje się dowartościować.

lansowac sie - tak, dokladnie, moim celem jest lansowanie sie na kafe. nastepa mnie przejrzala.