Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

garnitury ślubne Kraków, w Krakowie, gdzie???

Polecane posty

Gość gość
Bardzo ladny i w oryginalnym kolorze znalezlismy w Pasazu Weneckim. Ni to czarny,ni to fioletowy ni to bordowy. Unikatowy kolor trudny do określenia. Ja postawiłam na oryginalonosc i tez mam nietypową suknie to i młody musi być inny a te wszystkie niebieskie to do obrzydzenia ogladalam na każdym slubie na którym bylam przez ostatnie dwa lata i nie chciałam dublowac.

Gość gość
Chcielismy smoking i znaleźliśmy oferte wypożyczalni. Super sprawa bo później nie będzie wisiał bez sensu w szafie. Jestesmy zadowoleni i polecamy. https://plus.google.com/+Galeriamody%C5%9BlubnejiwizytowejKr%C4%85k%C3%B3w/about

Gość gość
Mój narzeczony ma bardzo nietypową sylwetkęimielsimy straszny kłopot ze znalezieniem garnituru a szyc na miare nie chcieliśmy bojuz raz się sparzyliśmy. Czytalismy tu wieledobrych opinii natemat Pasazu Weneckiego i ponieważ nie było wyjścia to pojechaliśmy tam. Oczywiście żaden garnitur nie lezal dobrze ale pani zapewniala ze dopasują prawie idealnie. Na początku chciałam wychodzić bo nie wierzyłam ale powiedziała ze jak cos będzie nie tak to zwroc****eniądze. Tak naprawdę nie było alternatywy bo wszędzie garnitury i tak nie lezaly dobrze i postanowiłam ze się zdecydujemy. I niespodzianka przy odbiorze. Nie było idealnie... ale było bardzo dobrze. Szacunek dla ich krawcowej bo dokonala prawie niemożliwego. Jak ktoś ma problematyczna sylwetke to polecam pierwszy salon w Pasazu Weneckim. Będziecie zadowoleni z obsługi.

Gość gość
Mamy swietny smoking indygo z czarnymi klapami z salonu Pro Forma na Długiej. Musielismy na niego czekac prawie 5 tyg ale się oplacilo bo efekt jest super. Polecamy

Gość gość
Byliśmy w tym salonie Pro Forma. Piękne garnitury ale dla nas za drogie. Najtańszy kosztował 799 zł. A my za tyle to chcemy już kupić komplet z koszulą butami i krawatem.

Gość gość
Rzeczywiście w Pasażu Weneckim nie jest jakoś nadzwyczajnie tanio alenie jest też drogo. Ceny na poziomie przystępnym za dobrą jakość nie mówiąc już o dużym wyborze. Ja polecam

Gość marol124
Ja kupowałem garnitur z narzeczoną w new men style na przewozie . Strasznie miła obsługa , doradzili mi tak jak chciałem no i jeszcze dostałem w prezencie wybrany krawat i koszule ! więc polecam wszystkim podjechać do sklepu może akurat się uda coś wybrać :)

Gość gość
My wybraliśmy idealny smoking w salonie Pro Forma na Długiej w Krakowie. Pani za bardzo bezpośrednia jak na mój gust ale pomocna i dająca celne porady więc polecam

Gość kolo Muniek
Nie kupiłem gajera w pasażu weneckim ale żałuję, że dopiero teraz tam doszłem bo dwa miesiące straciłem na szukanie ubrania do ślubu i dopiero ta kobieta wytłumaczyla nam, że musimy uszyć z większym podkrojem pachy. Moja dziewczyna, która też pracuje w Galerii mówi,że te kobity są bardzo ''kompetentne''

Gość gość
Ja szyłem smoking na miarę w Pasażu Weneckim. Chcialem biala marynarke z czarnymi spodniami i tylko tam mieli. Troche długo trzeba czekac bo 6 tyg ale wyszlo naprawdę super. Polecam

Gość gość
Jaka cena tego bialoczarnego smokingu na miare ? Pewnie z 3 tysiące:)

Gość nowotarżanka
Zachęcona tymi dobrymi opiniami o Pasażu Weneckim - wybieramy się tam całą rodziną w sobotę, opisze co i jak!

Gość gość
Byłam z narzeczonym bo tez chcemy biały smoking i tak. Cena 1499 zł za uszycie na miare. Ani drogo ani tanio ale długo trzeba czekac bo 6 tyg. Daje namiar na salon https://plus.google.com/+ProFormaSalonModyM%C4%99skiejKr%C4%85k%C3%B3w

Gość gość
A my mamy inny problem bo narzeczony wszystko co na siebie zalozy to dobrze wygląda i lezy:) W każdym sklepie. Az nawet sprzedawczynie się dziwia ze taki miarowy jak manekin:))) Noi koniec koncow na nic nie możemy się zdecydować.

Gość gość
Zazdroszcze bo ja wczoraj się przekonałam ze my mamy odwrotnie. Znezdzilismy caly Kraków żeby kupic cos do slubu i okazało się ze mam za wielkiego faceta. Nic nie znaleźliśmy. Potrzebujemy rozmiar 188/132 i nigdzie nie ma. Teraz przetrzasnelam net i tez nic. Tutaj wszyscy tak chwala Pasaz Wenecki ale tam tez nie maja bo dzwoniłam i pytałam. Mówili ze mogą uszyc na zamówienie ale się boje kupic kota w worku. Zna może ktoś jakiś sklep z takimi dużymi rozmiarami?

Gość gość
Rzeczywiście masz dużego mezczyzne:))) Bez obrazy oczywiście. Z doświadczenia wiem ze taki rozmiar jest nie do dostania. Raczej nie będziecie mieć wyjścia i trzeba będzie uszyc na zamówienie. Jasne ze zawsze jest ryzyko ale czasami nie ma innej opcji.

Gość gość
Pracowalam kiedyś przez kilka lat w firmie Sunset Suits i nigdy nie mielismy na sklepie takiego rozmiaru. Bardzo rzadko zdarzaly się 188/120 a nic powyżej nie dostawaliśmy. Firmy nie szyja standardowo takich rozmiarow bo mało jest takich facetow.

Gość gość
Jak nic nie znajdziecie to spokojnie możecie szyc w Pasażu Weneckim. Szylimy tam garnitur i wszystko było ok. Tylko po pierwsze to tanio nie będzie bo z tego co pamiętam to ceny zaczynają się od 1200 zł a przy takim dużym rozmiarze może być drożej a po drugie musicie mieć trochę czasu w zapasie bo nasz garnitur miał być za 6 tygodni a zadzwonili i powiedzieli ze się opóźni o jakiś tydzień. Tak wiec warto mieć w zapasie jakies ok 2 miesiące żeby wszystko poszlo gładko.

Gość gość
Przesadzacie chyba trochę z tymi wysokimi cenami. Ja kupowałam w pasazu garnitur synowi pod koniec roku i dalam za niego 800 zł. Wiec chyba calkiem przyzwoicie.

Gość gość
Ja nic nie polece ale za to odradze firme Lancerto. Dalismy się omamić sprzedawcy i teraz zalujemy. Maja kiepskie materialy albo szycie bo szwy marynarki się dosłownie rozłażą w rekach. Będziemy to reklamować tyle ze do slubu nam zostało trzy tygodnie wiec nie wiem co to z tego będzie.

Gość gość
Pewnie jakies chińskie badziewie.

Gość gość
Byliśmy na weselu w grudniu, laska ubrana za 10000zl według szacunków koleżanek a facet miał gajer za 300zl z tandety. U nas na pewno tak nie będzie, mój facet będzie wyglądał równie dobrze jak ja, ślub w sierpniu, szukam inspiracji; frak? smoking? a może tak modny w tym sezonie aksamit?

Gość gość
Wszystko fajnie z tym Pasażem Weneckim i jeden wielki minus bo... Ceny garniturów normalne, garnitury porządnie uszyte i rzeczywiście inne od tych w galeriach, obsługa na poziomie ale czas oczekiwania na uszycie garnituru to 6 tyg a my tyle czasu nie mielismy wiec trochę z zalem ale nic nie kupiliśmy. Nawet jak już zdecydowaliśmy się żeby kupic gotowy z salonu to okazalo się ze korekt nie zrobia od reki tylko trzeba czekac 2 tyg a my ślub mamy w przyszla sobote. Zmarnowalismy czas żeby tam pojechać a i tak kupiliśmy w galerii.

Gość gość
Uważam ze szukanie garnituru na dwa tygodnie przed slubem to duże ryzyko i wlasnie tak się konczy ze na to co fajne jest już za pozno i trzeba brac to co jest.

Gość zrozpaczona Margolcia
Hej ludzie bylam w sklepach garniturowych i wszędzie jest niebiesko, nam to sie juz przejadło, w 2016 bylismy na trzech weselach i wszyscy mieli niebieskie, gdzie szukać czegos innego????

Gość gość
Hejka Margolcia nie szukaj w outletach tylko specjalistycznych sklepach, my zamówilismy kremowy smoking z czarnymi lamówkami - cudo! nie napisze gdzie bo slub dopiero 22.04 i nie chcem zeby ktoś miał taki sam

Gość gość
Zgadzam się... Rzygamy już tym niebieskim... Staramy się naleźć coś bardziej oryginalnego. Zresztą spodziewamy się ze polowa facetow przyjdzie na nasz slub w niebieskim garniturze.