Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość gość
brokenside z tego co piszesz wynika , ze pogodziłaś się ze swoim losem nie rozumiem tego przymusu skakania po facecie jak d*****. to jest typowa gadka starej panny , której nikt nie chce.. Nabierz dystansu do siebie .bo to co wypisujesz świadczy o frustracji seksualnej..

Gość gość
Sex to taki prymitywny odruch , jak jedzenie, sranie, czynność fizjologiczna i co w tym pięknego , oslizgle k***sy?

Gość gość
Powiem tak - dla mnie wpychanie penisa do pochwy a wkladanie palca do ust i pocieranie policzka to to samo uczucie

Powiem tak - dla mnie wpychanie penisa do pochwy a wkladanie palca do ust i pocieranie policzka to to samo uczucie x no więc jesteś asem jak ja a jeśli uważasz, że Cię to brzydzi to może wynikać z faktu że ktoś (np. ludzie z forum) Cię do tego zmuszają. co robisz gdy ktoś Ci wpycha jedzenie na siłę? rzygasz. to jest to samo;)

Gość gość
a mnie by interesowało jak wiele kobiet takich jak brokeninside lub założycielke tematu mozna by było zainteresować seksem i w jaki sposób : P

jeszcze jakiś stereotyp poproszę, mamy już as, niezamężna, feministka...:) a mnie zastanawia jak zrobić, żeby ktoś Cię kochał w dorosłym życiu bez faktu, że ktoś robisz mu loda czy tam minetę.

Gość gość
Feministkom seks nie przeszkadza

Gość gość
Dlaczego sprowadzasz wszystkiego do loda ? Do seksu ? Tak jakby związek tylko na tym polegał ? Fellatio zazwyczaj trwa 10 minut a facet nie może więcej .. Uprawianie seksu całą noc to fikcja , nikt nie ma takiej kondycji jak na p****lach .

Gość gość
No co ty? A wystarczy poczytac kafe jak sie ludziska chwala cuuuuudnym namietnym seksem przez cala noc :)

ja się mam za feministkę i z tego co kojarzę seks jest wspaniały ;) i w odrealnionym świecie nie żyję, ale widzę, że na kafe można się każdego dnia dowiedzieć czegoś nowego ;). a autorce nie wiem chyba jej współczuje mimo iż czasem ciągłe fantazjowanie o seksie utrudnia myślenie o tym co się powinno robić akurat :P.

Gość gość
a seks z miłościa to juz nie miłość twoim zdaniem ? :D

autorce nie wiem chyba jej współczuje mimo iż czasem ciągłe fantazjowanie o seksie utrudnia myślenie o tym co się powinno robić akurat jezyk.gif . x ale czego współczujesz? no i właśnie tacy ludzie są nieproduktywni i mie przerażają, nie masz czasu na kochanie kogoś po ludzku bo jest Twoją ofiarą seksulaną, rzeczą. marchewką.

Gość gość
Dziekuje za wspolczucie ale nie trzeba mi wspolczuc , wlasnie to wspolczucie i ta presja otoczenia ze seks tylkoSEKS wszedzie , ze bez tego nie da sie zyc , wszyscy uwielbiaja seks sprawia ze czuje sie dziwacznie i gorsza

Gość gość
autorko, w pełni się zgadzam. Dla mnie to głupawa gimnastyka i strata czasu. Wolę jakiś program popularno naukowy obejrzeć niż nudziś się prze pół godziny w wyrze. Na szczęście nie jesteśmy już z mężem zbyt młodzi i takie same mamy zapatrywania.

wszedzie , ze bez tego nie da sie zyc , wszyscy uwielbiaja seks sprawia ze czuje sie dziwacznie i gorsza x ja na szczęście tej presji jeszcze nie czuję, moje środowisko jest dość konserwatywne jak na wyzwolone lewackie kafe standardy, a cóż, jak będę musiała być w związku to będę musiała zmienić nastawienie. może nie ma czegoś takiego jak miłość, tylko miłość do p***y. trudno.

Gość gość
Ludzie nie lubiący seksu są ludźmi wolnymi. Tak samo jak ci, którzy nie palą, nie piją nie są uzależnieni od narkotyków. Tylko trzeba mieć coś w zamian. A to co można mieć w zamian jest zdecydowanie bardziej warościowe niż te wszyskie rzeczy robiące dobrze ciału. Wystarczy zdrowie, pożywienie i strawa dla umysłu. No i jeszcze trochę rozumu w głowie, by to wszystko poukładać

autorko to nie jest tak, że chciałam Cię urazić czy coś...wybacz. po prostu ja nie jestem w stanie zrozumieć Twoich odczuć, tak jak Ty nie znasz jak to jest czuć to co ja. co więcej powiem Ci, że czasem mam serdecznie dość czuć wiecznie podniecenie - na prawdę czasem to jest strasznie upierdliwe, ale mimo tych męczących chwil to co czuje widząc i dotykając ciało mojego faceta sprawia, że nie zamieniłabym się z Tobą autorko.

Gość gość
a seks z miłościa to juz nie miłość twoim zdaniem ? smiech.gif no nie wiem co cie tutaj smieszy,ale juz wiem jakie jest twoje podejscie. nie wiem czy wiesz, ale nawet "zacofany" kościół rzymsko -katolicki docenia seks

ja też często czuję podniecenie i jest to obojętna reakcja, jak bezbolesna menstruacja nie wyobrażam sobie, żeby to się wiązało z byciem niewolnikiem drugiego człowieka, masakra, dzięki Bogu, że jestem asem

Gość gość
Autorko ,zadałaś tak głupie pytanie że głowa boli .Odpowiem ci jednak na nie .Ludzie w tym widzą to, czego akurat ty nie widzisz . To jest tak samo gdybyś zadała pytanie ; brzydzi mnie np. kąpiel co ludzie w tym widzą. Każdy z nas ma różne potrzeby i przyjemności i jesteśmy tak różni ,że twoje pytanie jest bezsensowne.

Gość gość
"Ludzie nie lubiący seksu są ludźmi wolnymi. Tak samo jak ci, którzy nie palą, nie piją nie są uzależnieni od narkotyków." otóż to a Was to przeraża bo seks to jedyna władza jaką przeciętniaki mogą mieć

Gość gość
Może właśnie dla ciebie , mnie sprawiają identyczną przyjemność . I właśnie tym się różnimy.

Gość gość
ja nie lubie jak ktos ( drugi osobnik- moj maz) dotyka i mietosi moje narzady plciowe, wsmarowuje jakies zele i inne gluty aby wcisnac swojego czlonka i posapac nademna 2 min. jak bylam mlodsza to lepiej to znosilam , mialam moze nadzieje ze w koncu ten BUM sie pojawi i ogarnie mnie szalenstwo o jakim wszyscy mowia i pisza a tu DUPA

Gość gość
gość dziś Ludzie nie lubiący seksu są ludźmi wolnymi. Tak samo jak ci, którzy nie palą, nie piją nie są uzależnieni od narkotyków. Tylko trzeba mieć coś w zamian. A to co można mieć w zamian jest zdecydowanie bardziej warościowe niż te wszyskie rzeczy robiące dobrze ciału. Wystarczy zdrowie, pożywienie i strawa dla umysłu. No i jeszcze trochę rozumu w głowie, by to wszystko poukładać Zgadzam sie z tym. Jestem artystka, mam głowę pełna pomysłów, nie nudze sie , seks jest taki przyziemny..