Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość gość

gole ciala, wpychanie penisa do pochwy , dotykanie genitaliow czy o***tu drugiego czlowieka fuuuuuj kiedys mialam seks mam dwoje dzieci i meza ale jakos nigdy przy tej czynnosci nie" odplywalam" a z czasem stawala sie coraz bardziej bezsesowna i niepotrzebna nie dajaca , nie prowadzaca do jakiejs satysfakcji czy przyjemnosci bleeee

Gość gość
a brałaś do buzi ?

Gość gość
pozostaje tylko wspolczuc mezow, ale pewnie puka jakas na boku:)

Gość gość
Ludzie widzą w tym przyjemność, bo seks jest fajny

Gość gość
Biedny mąż daj namiary na niego będzie mógł mojej c**eczki podotykać

Gość gość
Ja tez kiedys myslalam ze jest fajny a okazalo sie ze nic specjaknego. Maz moze bzyka na boku a moze nie , to rodzaj domatora cieplej kluski

Gość gość
A myślisz że ciepła kluska nie lubi loda?

Gość gość
A miałaś kiedykolwiek orgazm? ??

Gość gość
Ludzie w tym nic nie widzą - mam na mysli tych, co robią "to" po ciemku :))

Gość gość
Jest duzo rzeczy ciekawszych. Np. Podróżowanie , sztuka, nawet robie ie czegoś twórczego daje duzo wiecej satysfakcji a sex jest prymitywny i przereklamowany.

Gość gość
widocznie twoj mąż nie potrafi cie porządnie wygrzmocic. Przykro mi. Poszukaj prawdziwego faceta.

Gość gość
Nie mam męża, pozbyłam sie kłopotu. Mam za to inne ciekawsze sposoby spędzania czasu, teraz ide obcować z natura, piękna jesień, trzeba korzystac z jej uroków . Fiuty sa nieciekawe piękna w tym nie ma.

Kiedyś usłyszałem od kobiety piękny komplement :) : "To jest dużo przyjemniejsze od tańca" :) i od tego czasu wierzę, że są kobiety, które jeszcze przyjemności płynącej z seksu nie poznały :(. Współczuję, ale póki życia, póty nadziei :) :) :).

Gość gość
Podczas jajeczkowania czuje podniecenie , pozbywam sie tego uczucia poprzez masturbacje wiec powiedzmy ze wiem co to orgazm. Z partnerem nigdy nie doswiadczylam . Nie lubie seksu , bezsesowne gmeranie miedzy nogami a potem penis w pochwie , nie sprawia mi to przyjemnosci. O wiele przyjemniej spedzam czas np na basenie

Gość gość
Od dziecka nie lubialm dotyku innych osob , mam bardzo duza strefę osobista ok 1,5 m nie staje przy nikim bliżej, nigdy nie lubiałam całowania na przywitanie , i takich tam , brzydzę sie podawania ręki. miałam kiedys faceta z którym sex był z******ty ale ktoś mi go zajumał. Nikt inny nie będzie taki jak on wiec nie chce eksperymentować z innym , nie lubie obcych poprostu. Jestem bardzo zamknięta.

Gość gość
Cierpisz kobieto na niski rozwoj emocjonalny. Bo seks to nie jest przyjemność tylko fizyczna, seks daje uczucie więzi, miłości. Jeśli nie lubisz seksu to znaczy ze masz źle wspomnienia i widocznie jesteś zablokowana uczuciowo osoba której nie podnieca obecność osoby która kocha. Nie kochasz męża, nic do niego nie czujesz bo jesteś oschla onanistka

Gość gość
Ale do kogo ten post ? Bo ja np meza nie mam, to kogo mam kochać ? Sex z obcym facetem wcale nie jest fajny

nie rozumiem, mnie brzydzi np. rozgotowany kalafior i go nie jem, ale nikt mnie do jedzenia nie zmusza osoba, z którą musiałaś robić seks powinna dać Ci spokój, skoro zniosłaś już dwa zapłodnienia. chyba odpykałaś wymóg seksu ze strony społeczeństwa, tak mi się wydaje seks jako wymgó bliskości, śmieszne:D jak np. ktoś Cię dusi to też jesteś blisko ze swoim mordercą, to magia:D ale piertolenie:D

Gość gość
może jest as'em jak ja? Mnie też seks wgl nie interesuje - w porodzie widzę kwawą masakrę. Nie mam potrzeby rozmnażania się świadomej w postaci pragnienia potomstwa ani podświadomej w postaci napięcia seksualnego.

ale spoko, pogadaj sobie jeszcze z mokrymi c****i i c*****i z tego forum, niech Cię pouczą o pięknie kopulacji i wymuszaniu orgazmu z kimś innej, o wadze wytrzeszczania oczu jak duszony karp i dyszeniu i jęczeniu jak d****a:D

Gość gość
nadodatek powiem że rozwój człowieka pierwotnego nastąpił w momencie spadku testosteronu/ zezwierzęcenia.

misio, dlaczego Ty CHCESZ I ZALEŻY CI na tym, żeby ktoś miał przyjemność tylko z tego co sam uznasz za stosowne? akurat np, z masturbacji penisem? dlaczego penis ma być lepszy od marchewki? nie rozumiem tego przymusu skakania po facecie jak d*****.

Gość gość
Lubie jak moj maz mnie przytula , lubie pic z nim dobre wino i ogladac fajny film w chlodne jesienne wieczory , lubie jesc z nim kolacje w milej knajpce, lubie polozyc glowe na jego kolanach jak jestem zmeczona ale nie lubie seksu , dotykanie mojego sromu czy wkladanie penisa do pochwy nie doprowadza mnie do ekstazy - no coz tak juz mam :o

Gość gość
a może jestes lesbijka?

Lubie jak moj maz mnie przytula , lubie pic z nim dobre wino i ogladac fajny film w chlodne jesienne wieczory , lubie jesc z nim kolacje w milej knajpce, lubie polozyc glowe na jego kolanach jak jestem zmeczona ale nie lubie seksu , dotykanie mojego sromu czy wkladanie penisa do pochwy nie doprowadza mnie do ekstazy - no coz tak juz mam pechowiec.gif gość dziś a może jestes lesbijka? x :D rozwalił mnie ten wpis pod tym wpisem:D tak, k****, tuli się do męża i marzy w tym czasie o tuleniu się do dojek:O

Gość gość
Nie jestem lesbijka na 100%